Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    12. Lipanj 2017. 14:42

Jer mi je cerviks omeksan i postoji mogucnost ranijeg otvaranja

Maja 3
    12. Lipanj 2017. 15:04

Anjaaa

Jer mi je cerviks omeksan i postoji mogucnost ranijeg otvaranja

Uh,jbg..
    A da si samo noge namaces negdje u plicaku.. migu mislit kako ti je grozno.

PaulaPerkovic
    12. Lipanj 2017. 15:17

Evooo menee nakon dugo vriimena hehe :) 

Rodila sam u KBC Merkur u nedjelju u 6:55 ujutro velikog decka, 3890gr i 51cm :) 

• tmr28
    12. Lipanj 2017. 15:22

Cestitam  bas sam razmisljala sto je sa curama koje su imale termin ovaj vikend...znam da ih je bilo par za 10.06.hihihi

• Anjaaa
    12. Lipanj 2017. 15:32

Maslacak a da, jedino mi to preostaje..

Paula cestitam! Maleni i ja imamo rockas isti datum

PaulaPerkovic
    12. Lipanj 2017. 15:38

Hvalaa heheh :)Onda neka Vam je najsritniji hehe :**

• blu5
    12. Lipanj 2017. 15:43

Paula cestitam!Jesi u Splitu rodila?Aj kad budes mogla napisi par crtica o porodu😊

• prvidalmatinac
    12. Lipanj 2017. 15:48

cure,jel imate iscjedak? ev meni od jutros po dvi fleke,al je ljepljivo tako da mislim da nije plodova .i setala sam i kasljala i nista ne izlazi nakon toga.Pula cestitam,napisi nam kako je u merkuru :))) i sta tam treba ponijeti,plizzz :))))

Pinkica93
    12. Lipanj 2017. 15:52

Paula cestitke na velikom decku i sretan rockas Anji! 

• prvidalmatinac
    12. Lipanj 2017. 15:55

sto se tice tih zubiju ,na pocetku trudnoce su mi bile upaljene desni malo,pa kupila meku cetkicu i tad je stalo.prije pol mjeseca prokleta osmica koja mi je narasla jos prije 7 godina i rekli mi da nece izbiti van...ahaaa,3 dana plakanja i jaukanja ,nit sam mogla otvorit celjust nit jest,izbila kraljica vani i to cijela.guglala,kazu noormalno je to pod navalom svih hormona.yea right ! nezz za vas al ja sam dibidus zivcana ovih dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.