cure,jel imate iscjedak? ev meni od jutros po dvi fleke,al je ljepljivo tako da mislim da nije plodova .i setala sam i kasljala i nista ne izlazi nakon toga.Pula cestitam,napisi nam kako je u merkuru :))) i sta tam treba ponijeti,plizzz :))))
I meni danas bas jako ide iscjedak…naravno da sam odmah umislila da mi cura plodna voda…sva sreca da idem ujutro na pregled pa cu biti mirnija..
Paula, cestitam……
jesi ti u TA ili jos kod svoje ?ja u srijedu idem u TA.
Sutra idem zadnji puta kod svoje. Onda moram zvati TA i narucit se…
a iscjedak kaki je?ja sam ovakav vec imala al prije,u 7-8 mj t,al sad mi je trta posto smo u visokom tjednu :/
Danas mi je vise vodenkastiji, zato i brinem. Nakasljavala sam se i nista nije iscurilo pa se nadam da je iscjedak, a ne voda...
Ja svaki put kad odem na wc proucavam iscjedak 😂. Ima ga vise, ali je nakon vremena ako ne promijenim gace ljepljiv. Tako da jos nista od malca.
U petak idem u TA, a u srijedu sam narucena kod privatnika kod kojeg sam se odlucila javiti kad me nitko tjednima nije pogledao, ni ista pitao, a najvise zbog uzv-a. Ali sad si nekako mislim da mi je yo previse pregleda u 2 dana. Kaj vi kazete?
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ja svaki put kad odem na wc proucavam iscjedak 😂. Ima ga vise, ali je nakon vremena ako ne promijenim gace ljepljiv. Tako da jos nista od malca.
U petak idem u TA, a u srijedu sam narucena kod privatnika kod kojeg sam se odlucila javiti kad me nitko tjednima nije pogledao, ni ista pitao, a najvise zbog uzv-a. Ali sad si nekako mislim da mi je yo previse pregleda u 2 dana. Kaj vi kazete?
Ma da... bolje ne pretjerivat..pogotovo sad pred kraj, ne treba previse kopat...u koju bolnicu ides u TA?
I ja stalno proucavam iscjedak...mislim da smo sve takve...
Ja idem 17.6.privatnici na UZV jer su mi ga zadnji put radili 15.5. i sad kad krenem u TA ko zna kad će opet. Svjesna sam da je to zbog vlastitog mira možda vise nego zbog potrebe, ali eto, idem
Ma kad se ude u 9 misec ne treba se opterecivat s nicim.Kad god da se rodi u tom periodu midlim da ne bi bilo nikakvih problema.
Ma kad se ude u 9 misec ne treba se opterecivat s nicim.Kad god da se rodi u tom periodu midlim da ne bi bilo nikakvih problema.
Imaš pravo. Al ja nisam sto posto sigurna ni u spol pa mi je ovo zadnja prilika za provjeru 😂 I nemoj mi sad i ti reci da je mala šansa da se vidi, i to već znam! 😂
cure,jel imate iscjedak? ev meni od jutros po dvi fleke,al je ljepljivo tako da mislim da nije plodova .i setala sam i kasljala i nista ne izlazi nakon toga.Pula cestitam,napisi nam kako je u merkuru :))) i sta tam treba ponijeti,plizzz :))))
I meni danas bas jako ide iscjedak…naravno da sam odmah umislila da mi cura plodna voda…sva sreca da idem ujutro na pregled pa cu biti mirnija..
Paula, cestitam……
jesi ti u TA ili jos kod svoje ?ja u srijedu idem u TA.
Sutra idem zadnji puta kod svoje. Onda moram zvati TA i narucit se…
a iscjedak kaki je?ja sam ovakav vec imala al prije,u 7-8 mj t,al sad mi je trta posto smo u visokom tjednu :/
Danas mi je vise vodenkastiji, zato i brinem. Nakasljavala sam se i nista nije iscurilo pa se nadam da je iscjedak, a ne voda…
ista stvar ,hahahah isto se iskasljavala,hodala i nista. sve smo u istim problemimamoj je i vodenkast bio i ljepljiv. ma iscjedak 100% .
Ma da… bolje ne pretjerivat..pogotovo sad pred kraj, ne treba previse kopat…u koju bolnicu ides u TA?
I ja stalno proucavam iscjedak…mislim da smo sve takve…
U Petrovu. I privat sam krenula kod dr iz Petrove. Ali si sad mislim da ne bi vise. Makar me muz tjera pa da se s njim dogovorim. A ne znam kaj bi se tocno dogovarala s njim. Znam da je njemu isplativije da dolazim privat, ali dobro ga je imati s obzirom da je sef radaone. Pa sam sada na vagi.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
a sto rade u TA ako ne ultrazvuk? vaginalni i ctg? mene to tek ceka. moj ginic mi je rekao da razmislim pa ako zelim u TA nakon iduceg pregleda da ce mi dati uputnicu. Tad cu biti 31. tjedan. Kao da vide nalaze tamo i da s njima dogovorim detalje za carski. Ali nekako mi ae cini to rano. ili nije?
Evo mene nakon dugooo vremena ... Cestitam svim mamama koje su vec rodile!!! ☺
Ponekad vas pratim, citam, ali nikako pronaci vremena za sudjelovanje i razgovorima ... Mozda sad bude malo drugacije...
Ja sam sada 35tt. Od sutra, tocnije. Prosli sam tjedan zadnji puta bila kod svoje gin a od sljed.tjedna idem u bolnicu na kontrole...
Imam pitanje... mozda ste vec pisale o toj temi pa se ispricavam zbog ponavljanja. Zna li koja pd vas za slucaj manjeg opsega trbuha bebe u odnosu na glavu i bedrenu kost (mjerenja sa zadnjeg mi uzv)?
Mjere su:BDP86,5(34+6),AC 278,5(31+6),FL 65,3(33+5), EFW oko2100g.... AC je za trbuh. I on jeu 32. tjednu, prema mjerama. Brine me ta neproporcionalnost. Ima li koja ili zna li za slicno iskustvo i kakoje zavrsilo?
Ja inace jos povracam. Nisam se puno ni udebljala. 3.5 kg od pocetka trudnoce... Strah me da je to mozda uzrok...a ne znam kako poraditi na tome... Nije moja dr dizala paniku oko toga. Samo mi je rekla da na to obrate pozornost...
Oprostite na dugom postu...
Lijepo sanjajte!!! 😇
Sortiraj odgovore
Najstariji