Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • prvidalmatinac
    12. Lipanj 2017. 18:33

mrva2017

prvidalmatinac

mrva2017

prvidalmatinac

cure,jel imate iscjedak? ev meni od jutros po dvi fleke,al je ljepljivo tako da mislim da nije plodova .i setala sam i kasljala i nista ne izlazi nakon toga.Pula cestitam,napisi nam kako je u merkuru :))) i sta tam treba ponijeti,plizzz :))))

I meni danas bas jako ide iscjedak…naravno da sam odmah umislila da mi cura plodna voda…sva sreca da idem ujutro na pregled pa cu biti mirnija..
    Paula, cestitam……

jesi ti u TA ili jos kod svoje ?ja u srijedu idem u TA.

Sutra idem zadnji puta kod svoje. Onda moram zvati TA i narucit se…

a iscjedak kaki je?ja sam ovakav vec imala al prije,u 7-8 mj t,al sad mi je trta posto smo u visokom tjednu :/

mrva2017
    12. Lipanj 2017. 18:41

prvidalmatinac

mrva2017

prvidalmatinac

mrva2017

prvidalmatinac

cure,jel imate iscjedak? ev meni od jutros po dvi fleke,al je ljepljivo tako da mislim da nije plodova .i setala sam i kasljala i nista ne izlazi nakon toga.Pula cestitam,napisi nam kako je u merkuru :))) i sta tam treba ponijeti,plizzz :))))

I meni danas bas jako ide iscjedak…naravno da sam odmah umislila da mi cura plodna voda…sva sreca da idem ujutro na pregled pa cu biti mirnija..
    Paula, cestitam……

a iscjedak kaki je?ja sam ovakav vec imala al prije,u 7-8 mj t,al sad mi je trta posto smo u visokom tjednu :/

Danas mi je vise vodenkastiji, zato i brinem. Nakasljavala sam se i nista nije iscurilo pa se nadam da je iscjedak, a ne voda...  

Me+mybaby
    12. Lipanj 2017. 19:18

Ja svaki put kad odem na wc proucavam iscjedak 😂. Ima ga vise, ali je nakon vremena ako ne promijenim gace ljepljiv. Tako da jos nista od malca.
    U petak idem u TA, a u srijedu sam narucena kod privatnika kod kojeg sam se odlucila javiti kad me nitko tjednima nije pogledao, ni ista pitao, a najvise zbog uzv-a. Ali sad si nekako mislim da mi je yo previse pregleda u 2 dana. Kaj vi kazete?

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    12. Lipanj 2017. 19:22

Me+mybaby

Ja svaki put kad odem na wc proucavam iscjedak 😂. Ima ga vise, ali je nakon vremena ako ne promijenim gace ljepljiv. Tako da jos nista od malca.
    U petak idem u TA, a u srijedu sam narucena kod privatnika kod kojeg sam se odlucila javiti kad me nitko tjednima nije pogledao, ni ista pitao, a najvise zbog uzv-a. Ali sad si nekako mislim da mi je yo previse pregleda u 2 dana. Kaj vi kazete?

Ma da... bolje ne pretjerivat..pogotovo sad pred kraj, ne treba previse kopat...u koju bolnicu ides u TA? 
    I ja stalno proucavam iscjedak...mislim da smo sve takve...

donna83
    12. Lipanj 2017. 19:50

Ja idem 17.6.privatnici na UZV jer su mi ga zadnji put radili 15.5. i sad kad krenem u TA ko zna kad će opet. Svjesna sam da je to zbog vlastitog mira možda vise nego zbog potrebe, ali eto, idem 

• blu5
    12. Lipanj 2017. 19:56

Ma kad se ude u 9 misec ne treba se opterecivat s nicim.Kad god da se rodi u tom periodu midlim da ne bi bilo nikakvih problema.

donna83
    12. Lipanj 2017. 20:14

blu5

Ma kad se ude u 9 misec ne treba se opterecivat s nicim.Kad god da se rodi u tom periodu midlim da ne bi bilo nikakvih problema.

Imaš pravo. Al ja nisam sto posto sigurna ni u spol pa mi je ovo zadnja prilika za provjeru 😂 I nemoj mi sad i ti reci da je mala šansa da se vidi, i to već znam! 😂

• prvidalmatinac
    12. Lipanj 2017. 20:20

mrva2017

prvidalmatinac

mrva2017

prvidalmatinac

mrva2017

prvidalmatinac

Paula, cestitam……

Danas mi je vise vodenkastiji, zato i brinem. Nakasljavala sam se i nista nije iscurilo pa se nadam da je iscjedak, a ne voda…

ista stvar ,hahahah isto se iskasljavala,hodala i nista. sve smo u istim problemimamoj je i vodenkast bio i ljepljiv. ma iscjedak 100% .

Me+mybaby
    12. Lipanj 2017. 21:14

mrva2017

Me+mybaby

Ma da… bolje ne pretjerivat..pogotovo sad pred kraj, ne treba previse kopat…u koju bolnicu ides u TA?
    I ja stalno proucavam iscjedak…mislim da smo sve takve…

U Petrovu. I privat sam krenula kod dr iz Petrove. Ali si sad mislim da ne bi vise. Makar me muz tjera pa da se s njim dogovorim. A ne znam kaj bi se tocno dogovarala s njim. Znam da je njemu isplativije da dolazim privat, ali dobro ga je imati s obzirom da je sef radaone. Pa sam sada na vagi.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• gala_28
    12. Lipanj 2017. 21:59

a sto rade u TA ako ne ultrazvuk? vaginalni i ctg? mene to tek ceka. moj ginic mi je rekao da razmislim pa ako zelim u TA nakon iduceg pregleda da ce mi dati uputnicu. Tad cu biti 31. tjedan. Kao da vide nalaze tamo i da s njima dogovorim detalje za carski. Ali nekako mi ae cini to rano. ili nije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI