Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    10. Lipanj 2017. 16:33

Mamica, to je scenarij mog prvog poroda...al bitno da je proslo😊

• blu5
    10. Lipanj 2017. 16:36

Najgore je od svega toga sta u svoj muci i boli kad nekoga nesto pitas, npr. ja nakon 7, 8 sati trudova i ludila sam pitala dr koliko jos otprilike bi trebalo trajati, a on onako mrtav hladan odmahnuo rukom i rekao da s obzirom da sam prvorotka oko 15 sati?!?Usput je rekao da svojoj zeni nikad ne bi dao epiduralnu jer su zene i prije radale bez nje pa sta im je bilo?!?Pitala bi njega da on rađa bi li uzeo epi.

• prvidalmatinac
    10. Lipanj 2017. 16:38

lijep dan,puše,osušilo mi svu robicu fino na brzaka. Jao cure ja jedva cekam rodit,tako mi lijepo svaki dan pročitati da je neka od nas rodila i da je sve u redu. moj malac tako udara nogicama po cijeli dan ,nekad mu se i otisak moze vidit na sekund jer mu je pupak ocito najdrazi jer je najtanji.ma kontam,sam nek lupa i da ja njega osjetim :))na kojim mjestima se vase bebice najcesce javljaju?pupak,rebra,mjehur?

• summerchild
    10. Lipanj 2017. 18:04

prvidalmatinac

lijep dan,puše,osušilo mi svu robicu fino na brzaka. Jao cure ja jedva cekam rodit,tako mi lijepo svaki dan pročitati da je neka od nas rodila i da je sve u redu. moj malac tako udara nogicama po cijeli dan ,nekad mu se i otisak moze vidit na sekund jer mu je pupak ocito najdrazi jer je najtanji.ma kontam,sam nek lupa i da ja njega osjetim :))na kojim mjestima se vase bebice najcesce javljaju?pupak,rebra,mjehur?

Moj najcesce pod rebra sa nogicama i bocno rucicama. 

Sundi
    10. Lipanj 2017. 18:14

Huh moja se valjda igra s mjehurom i lupa pod rebra, makar nekad zna i sa strane...

mici_0555
    10. Lipanj 2017. 20:17

Mamicaa čestitam, još jedna zdrava beba :-)

mrva2017
    10. Lipanj 2017. 21:06

Moj pod rebra, oko pupka i sa strane. Sa strane izade cijela kost van... muz kaze da mu je to peta, nemam pojma... 

• prvidalmatinac
    10. Lipanj 2017. 21:36

ma košćati su,formirani i već velike bebe. tijesno je i njima,i vjerojatno im ne paše pola naših položaja dok ležimo.ispeglala sam hrpu robice do maloprije.za bolnicu cu svega po  par toga pripremit pa nek tamo kombiniraju ,koda znam koja ce mu velicina bit,ionak sve stane u vrecicu za zamrzivanje kolko je to malo :D

Trenta
    10. Lipanj 2017. 22:14

Mene najvise lupa na lijevu stranu trbuha i to dolje. Kao da je mali alien kak se trbuh izoblici. Curke, jeste vi sta razmisljale o zastiti od komaraca? Kako cete to behendlati? Mreza na prozor ili oko kinderbeta? Nekak me strah da nece imati zraka ako stavim iznad kinderbeta?

Me+mybaby
    10. Lipanj 2017. 23:13

Moj voli moju jetru i rebra, a u zadnja 2 dana imam osjecaj kao da mi se zabija u lijevi kuk.
    Mi smo doma na prozore postavili mreze za komarce. Rekla mi je kuma da postoje neke naljepnice za zaljepiti na kinderbet ili kolica koje sadrze etericna ulja pa djeluju protiv komaraca. E sad ne znam koliko je to ucinkovito.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.