Hvala cure drage puno ❤ vodenjak mi je pukao oko 4, u bolnicu dosli oko 15do 5 i od tad negdje do 15.47 sam se mucila s bolovima, bila sam uzasno umorna i iscrpljena bojala sam se da necu moci izdrzati, nisam se otvarala, al kad su oni zadnji trudovi krenuli mislila sam da cu umrijeti..jako mucno i bolno mi je bilo..rezali su me, al neznam koliko jer mi nisu rekli..ne mogu sjedit koliko me boli..
Hvala cure drage puno ❤ vodenjak mi je pukao oko 4, u bolnicu dosli oko 15do 5 i od tad negdje do 15.47 sam se mucila s bolovima, bila sam uzasno umorna i iscrpljena bojala sam se da necu moci izdrzati, nisam se otvarala, al kad su oni zadnji trudovi krenuli mislila sam da cu umrijeti..jako mucno i bolno mi je bilo..rezali su me, al neznam koliko jer mi nisu rekli..ne mogu sjedit koliko me boli..
Ajoj..ajde sad je gotovo i bebica je tu :) dojenje? Jesu ti davali drip, epiduralnu?
E i da vadili su ga vakumom..sva sreca da je mrvica mala od 2780 inace nezz kak bi..ma 100x sam im rekla da mi daju nesto za bolove i pred kraj su mi tek dali nesto, al to 100% nije bilo za bolove, mozda je drip..rekli su mi kao evo dat cemo ti ovo pa ces moc malo i odspavat i nakon toga sto su mi dali ja sam rodila malu mrvicu..bradavice me bole, dojim prek sesirica i stalno je na cici ( tako je od jucer )..okej nekad cak i odpsava par sati u komadu..u bolnici je bio dobrica kad ga nahranim spava 3h pa tek onda trazi..uglavnom jos se prilagodavamo jedno drugome..
I nas mali do sada uvijek imao ruke ispred lica ili je bio skroz zabijen u posteljicu I nikako ga doktor nije uspio uslikat ;)
Me+my baby, ja sam jucer bila 35+5 I mali tocno 2600. Rekao doktor da je za ocekivati jos kilu da ce dobiti. Meni je to sasvim ok, s obzirom da sam ja skoro 180cm I otpocetka mi govore da ce biti velika beba…meni se sve ispod 4kg cini ok
Ja imam 168 cm 😧😧😧. Ja bi najrade da ima 3kg, ali nekako su maaaale sanse za to
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
A ovo za peocjenu bebe uopce ne vjerujem..za malu su mi rekli 3700 nekih 2 tjesna prije termina…jos se muz i ja kladili oce bit veca ili manja od 3500,na kraju mrva od 3330. Nekako sam skontala u glavi da kad plase za velikw bebe da na kraju i nebusu toliko bas velike…a d kad me pricaju o kilazi..onda budu mali divovi.
Moj malisa dva dana prije poroda bio procijenjen na 3900 a rodio se sa 4500 sa 38+3
A ovo za peocjenu bebe uopce ne vjerujem..za malu su mi rekli 3700 nekih 2 tjesna prije termina…jos se muz i ja kladili oce bit veca ili manja od 3500,na kraju mrva od 3330. Nekako sam skontala u glavi da kad plase za velikw bebe da na kraju i nebusu toliko bas velike…a d kad me pricaju o kilazi..onda budu mali divovi.
Moj malisa dva dana prije poroda bio procijenjen na 3900 a rodio se sa 4500 sa 38+3
Ok, vise ni ja ne vjerujem uzv procjenama tezine nakon vasih iskustava
Mi zadnjih dana stalno u pokretu, moram priznati da sam malo povratila hodacku formu ali do navecer jedva izdrzim budna ...a nekako se nadam da ce mi to I porod olaksati ;)
Uspjeli smo malom sredit sobu, sve smo pokupovali I mislim da smo spremni za njega :)
Sortiraj odgovore
Najstariji