Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    09. Lipanj 2017. 20:28

Sundi

Ja sam dosla s pregleda imamo 1.9 kila. Kaze doktorica ako se rodi u terminu bit ce oko 4 kile…

Moj je jucer imao 1.8 kg ali mi nije prognozirala koliko bi imao u terminu, ali tu smo negdje.

• summerchild
    09. Lipanj 2017. 20:31

Anjaaa

Malo sam zabrinuta.. Jel se događa kojoj da beba radi cudne pokrete u trbuhu , titrajuće, kao da kuca.. Nezz kako objasnit bolje, kao da jako brzim pokretima lupa po istom mjestu. Maloprije dok sam lezala na boku mi je trbuh zavibrirao od tih titrajućih pokreta. To se vise puta dogodilo i uopće mi nije jasno kako to izvede..?

Bez brige i moj to zna radit. Ne cesto, ali mi se dogodilo par puta. Mali alieni :)

LittleG
    09. Lipanj 2017. 21:37

summerchild

Sundi

Ja sam dosla s pregleda imamo 1.9 kila. Kaze doktorica ako se rodi u terminu bit ce oko 4 kile…

Moj je jucer imao 1.8 kg ali mi nije prognozirala koliko bi imao u terminu, ali tu smo negdje.

Summerchild mi smo i tu iste...moj danas imao 1.8 kg...kontrola 20.6 pa ćemo vidjeti dalje kako rastemo. Isto nemamo prognozu za težinu u terminu, ali ono ako računamo 200-300 gr po tjednu, to bi bilo idealno 

LittleG
    09. Lipanj 2017. 21:38

Jel se tebi pojavio kakav trag kolostruma?  Meni je prije koji dan. Više kap po kap, povremeno. 

• summerchild
    09. Lipanj 2017. 21:45

LittleG

Jel se tebi pojavio kakav trag kolostruma? Meni je prije koji dan. Više kap po kap, povremeno.

Uskladjene smo skroz :) meni je sljedeci pregled 26.06. I to ce mi bit zadnji kod moje ginekologice. Nemam jos kolostrum. 

Sundi
    09. Lipanj 2017. 22:32

summerchild

LittleG

Jel se tebi pojavio kakav trag kolostruma? Meni je prije koji dan. Više kap po kap, povremeno.

Uskladjene smo skroz :) meni je sljedeci pregled 26.06. I to ce mi bit zadnji kod moje ginekologice. Nemam jos kolostrum.

Joj blago tebi ja nosim one uloske za cice od 25 tjedna.. sad vec fakat dosta curi. Pitala sam doktoricu jel to normano. Ona je rekla da je zato sto mi je progestron i inace visok...

Sundi
    09. Lipanj 2017. 22:33

Haha prolaktin... vrijeme je da idem spavat pricam gluposti...

• summerchild
    09. Lipanj 2017. 22:41

Sundi

Haha prolaktin… vrijeme je da idem spavat pricam gluposti…

Meni su se grudi povecale samo za jedan broj zasad. Valjda ce se napunit kad rodim. Ja imam valjda povecan testesteron - trbuh mi odlakavio, dobila sam pigmentacije po trbuhu a nije jos ni sunca vidio, linea negra mi se pocinje stvarat cini mi se koliko vidim,..

• blu5
    09. Lipanj 2017. 22:59

summerchild

Sundi

Uh!Moja imala 2.5 kg kad je bilo 32 tjedna...rekao gon 4.5 kg u termini

• blu5
    09. Lipanj 2017. 22:59

Rekao gin.... u terminu😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.