Evo I nas, bili u petrovoj na pregledu…bebonja ima 2600g I sve je super. Dolje me nisu gledali. Slj kontrola je za 3 tjedna, bit ce 38+5….
Radili su ti samo uzv preko trbuha? A ctg?
Da, samo uzv preko trbuha. Za 3 tjedna me narucio na ctg…tak su mi rekli da ide, ctg od 38 tjedna…
Kakvo je stanje kod tebe?
Ja idem sad u utorak kod svoje doktorice zadnji put i onda moram dalje u Petrovu.
Javim ti kad cu dobit termin. Nekako mi se cini da cu ici tek pocetkom 7.mj.
Mi obavili pregled danas u TA u Petrovoj. Narucili me opet za tjedan dana, onda ce mi valjda i CTG raditi. Danas sve ok. Kazu cerviks skracen i omeksan.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sundi nemoj se puno brinut oko ulozaka.. ja smatram da to nije opet tako stasno krvarenje i da nema potrebe za pelenama. Meni su sad dosta recimo normalni manji ulosci od alwaysa a tek je 6.dan nakon poroda. Za prva dva tri dana je ViR super izbor. Ali to je jako individualno od zene do zene
Meni je teze padalo kontrolirati mjehur nakon poroda pa onda deblji ulozak dobro posluzi. Na to me nitko nije pripremio. Dok ja osjetim da moram na wc gace su vec napola pune
Malo sam zabrinuta.. Jel se događa kojoj da beba radi cudne pokrete u trbuhu , titrajuće, kao da kuca.. Nezz kako objasnit bolje, kao da jako brzim pokretima lupa po istom mjestu. Maloprije dok sam lezala na boku mi je trbuh zavibrirao od tih titrajućih pokreta. To se vise puta dogodilo i uopće mi nije jasno kako to izvede..?
Sundinemoj se puno brinut oko ulozaka.. ja smatram da to nije opet tako stasno krvarenje i da nema potrebe za pelenama. Meni su sad dosta recimo normalni manji ulosci od alwaysa a tek je 6.dan nakon poroda. Za prva dva tri dana je ViR super izbor. Ali to je jako individualno od zene do zene
Meni je teze padalo kontrolirati mjehur nakon poroda pa onda deblji ulozak dobro posluzi. Na to me nitko nije pripremio. Dok ja osjetim da moram na wc gace su vec napola pune
Hvala puno. To za mjehur mi je mama rekla da je ona znala skoro par mjeseci nakon poroda kihnut i popiskit se. Kupila bum vir chico i mrezaste. Mozda se zaletim do rizog stepa vidjet kaj ima od tih pelena i kak ti izgleda..
Ja sam dosla s pregleda imamo 1.9 kila. Kaze doktorica ako se rodi u terminu bit ce oko 4 kile...
Malo sam zabrinuta.. Jel se događa kojoj da beba radi cudne pokrete u trbuhu , titrajuće, kao da kuca.. Nezz kako objasnit bolje, kao da jako brzim pokretima lupa po istom mjestu. Maloprije dok sam lezala na boku mi je trbuh zavibrirao od tih titrajućih pokreta. To se vise puta dogodilo i uopće mi nije jasno kako to izvede..?
Meni svasta radi u trbuhu.. imam osjecaj ko da imam malog izvanzemaljca.. a i znam pokucati pa ona vrati s nogom..
Mislim da mozes bit bez brige.Bas se nedavno dogodilo da mi se trbuh poceo trrest i umirio se naglo muz i ja smo minutu dvije mazili,drmali,mocili vodom da se maleni pomakne bas nas je prepao.A to su valjda neki njihovi nekontrolirani pokreti.Ni ja neznam svaki njegov pokret objasnit ,ni kad onako izgurne neznam jel mu koljeno,lakat,bok,guza,glava... Bas ko vanzemaljci
Meni Anjaa tocno tako!Jel ti posteljica straga?Meni je s prvo dvoje bila sprijeda i nisam ovakve pokrete primjecivala.Sad je straga i sve je cudno i ludo
Uf, lakse mi je sad kad znam da se to ne događa samo meni već sam se prepala da nesto nije u redu s bebom..
Posteljica mi je sprijeda, sto mi je bas cudno s obzirom da sam bebu pocela osjećat oko 16 tt.. Ali sam i mrsava pa i to utjece
Sortiraj odgovore
Najstariji