Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    09. Lipanj 2017. 12:31

blu5

Jutro cure😊Ja sam bila i na depilaciju i pedikuru i namjeravam jos jednom do poroda jedno i drugo.Ne mogu vise sama nista😊Al nema veze, jos malo.Samo se nadam da cu rodit u terminu, da.mogu iskoristit dio ljeta.Danas mislimmda binse mogla kupat u moru, dan je savrsen!

Blu,more je odlicno,barem u Istri,onda vjerujem da je kod tebe u Splitu jos toplije. Netko je pitao i za Zadar...vjerujem da je i tamo ok. Meni uvijek svugdje bilo toplije nego ovdje na sjevernom jadranu.

09. Lipanj 2017. 12:38

Maslacak31

blu5

Jutro cure😊Ja sam bila i na depilaciju i pedikuru i namjeravam jos jednom do poroda jedno i drugo.Ne mogu vise sama nista😊Al nema veze, jos malo.Samo se nadam da cu rodit u terminu, da.mogu iskoristit dio ljeta.Danas mislimmda binse mogla kupat u moru, dan je savrsen!

Blu,more je odlicno,barem u Istri,onda vjerujem da je kod tebe u Splitu jos toplije. Netko je pitao i za Zadar…vjerujem da je i tamo ok. Meni uvijek svugdje bilo toplije nego ovdje na sjevernom jadranu.

Al je sj. Jadran bliži Zagrebu. Mi ćemo na more ove godine putovati valjda 10 sati s bebom 

OhSoBoho
    09. Lipanj 2017. 12:49

Evo I nas, bili u petrovoj na pregledu...bebonja ima 2600g I sve je super. Dolje me nisu gledali. Slj kontrola je za 3 tjedna, bit ce 38+5....

Maja 3
    09. Lipanj 2017. 12:54

Lagertha

Maslacak31

blu5

Blu,more je odlicno,barem u Istri,onda vjerujem da je kod tebe u Splitu jos toplije. Netko je pitao i za Zadar…vjerujem da je i tamo ok. Meni uvijek svugdje bilo toplije nego ovdje na sjevernom jadranu.

Al je sj. Jadran bliži Zagrebu. Mi ćemo na more ove godine putovati valjda 10 sati s bebom

Ma neces Lagertha! Bebe se vole vozit! Mi smo s malom krenuli kad je imala 2 mjeseca..isli i u Viroviticu,i u Umag. Znas koliko smo duze putovali? Mozda 20 minuta!  Ona je vecinu puta prespavala..stali samo da ju malo dignemo iz jajeta,i odmorimo joj ledja..a to bi i inace na kavu stali negdje usput.

Maja 3
    09. Lipanj 2017. 13:00

Kako se ti nasi datumi  blize!!!!!

• prvidalmatinac
    09. Lipanj 2017. 13:14

s kojim se nastavkom beba iz rodilista nosi,onim ravnim ili s jajetom? :/

Maja 3
    09. Lipanj 2017. 13:25

prvidalmatinac

Mi smo s jajetom. Moras radi voznje u autu.

Matie89
    09. Lipanj 2017. 13:38

prvidalmatinac

Moras s jajetom ako ces u auto. 

Netko je pitao za more, Isla Sam se kupat prosli vikend na Ciovu kod Trogira I bilo je savrseno, mi hladno ni toplo. Ali pazite se sunca, ja sam se mazala stalno I jos kupila onaj satorcic za plazu, na suncu bila dok sam u vodu ulazila I izgorila sam malo, pa da znate. 

Meni se tako oduzilo ovo cekanje izmedju pregleda :( imam osjecaj kao da je proslo mjesec dana a tel dva ipo tjedna.. umirem od zelje da je vidim na onom ekranu 

mrva2017
    09. Lipanj 2017. 13:47

OhSoBoho

Evo I nas, bili u petrovoj na pregledu…bebonja ima 2600g I sve je super. Dolje me nisu gledali. Slj kontrola je za 3 tjedna, bit ce 38+5….

Radili su ti samo uzv preko trbuha? A ctg?

OhSoBoho
    09. Lipanj 2017. 14:10

mrva2017

OhSoBoho

Evo I nas, bili u petrovoj na pregledu…bebonja ima 2600g I sve je super. Dolje me nisu gledali. Slj kontrola je za 3 tjedna, bit ce 38+5….

Radili su ti samo uzv preko trbuha? A ctg?

Da, samo uzv preko trbuha. Za 3 tjedna me narucio na ctg...tak su mi rekli da ide, ctg od 38 tjedna...
    Kakvo je stanje kod tebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.