Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    13. Prosinac 2016. 09:47

Meni je ginekologica još u 11tj rekla da joj se čini da je dečko, i u 12tj na uzv na probiru mi je dr. isto rekao da pretpostavlja da je dečec. Ali sad je potvrđeno...malac ispružio pimpač tako da ga niti jedan laik ne može fulati gledajući u uzv slikicu.

mamika3, ja sam ti danas 15+5.

• sladje13
    13. Prosinac 2016. 10:14

cure evo da se i ja javim i da kažem da i mi čekamo ljetnu bebicu trudna sam 7+3tj a srčeko se čulo sa 5+5tj.. Imamo slatke mučnine inače sve ok

13. Prosinac 2016. 11:01

Ofnica čestitam na deckicu :) 
    Koliko sam primijetila ovdje većina deckici u pupama hehe
    Ja nestrpljivo čekam još dva dana da vidim spol. 

Sladje čestitam i tebii :) sve te mučnine se isplate. 

Cure, s nekima od vas sam pričala prije par dana o hormonima štitnjače. Spremala sam ujutro papire za Dr i vidim slučajno u staroj trudnickoj knjižici da je ginic rukom napisala (vjerovatno prepisala sa svog kompa jer ovaj nalaz što je meni dala isprintan nema to napisano) da mi je TSH 3.74.
    Jel to ok ili?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mono1111
    13. Prosinac 2016. 11:48

Ofnica,
    Deckkoo

Pandica,
    Ne znam. Ja znam da je meni endo rekla da prije T mora biti ispod 2.5 i zato sam na terapiji.
    Najbolje da odes kod endokrinologa i pitas.
    Kad su trudna ne cekas termin nego samo dođeš s uputnicom.

13. Prosinac 2016. 11:59

Ne mogu vjerovat da je meni ova to presutila. Sad kad budem išla na pregled za dva dana reci cu ovoj novoj ginicki da mi ona kaže svoje mišljenje.

Maja 3
    13. Prosinac 2016. 12:02

Hejjj,ne stignem sve danas citat..pandica,ja sam u prvoj trudnoci pila tablete i spustala tsh. Ne bi smio bit prrko 3.

13. Prosinac 2016. 12:17

Sladje, cestitam!
    Dal imas redovite cikluse? Vidim da ti se vec sa 5+5 culo srceko, ja sam sutra kad idem na uzv 7+0, al su mi ciklusi cca 36 dana. Svejedno se nadam da ce se nesto vidjeti :)

13. Prosinac 2016. 18:55

Mamika odmah sam išla potrazit i isto mi je ispala curica.. muž je isto rekao da će zanemarit taj rezultat jer on kaže ja pravim samo sinove haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.