Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    14. Prosinac 2016. 09:46

Jutro curke! Evo i mene malo..danas moja buhtlica slavi 1 rodjendan,pa sam ovih dana totalno u poslu bila...kolaci,torta...jedva da sam malo stigla popratit. Cure cestitam na deckicima.
    Mono bolovi su uobicajeni u trudnoci,ali ipak nemoj forsirat. Mi posto jos neznamo spol,imamo imena za oboje. Ako je cura bit ce Nina,a ako je decko bit ce Luka. Zasad,ak se jos ne predomislimo.

Ofnica
    14. Prosinac 2016. 09:58

Joj da, mrzim kad ljudi samoinicijativno krate imena, npr. Mihael - Miha. To mi je užas. Da ga želim zvati Miha, tako bih ga i nazvala...

Maja 3
    14. Prosinac 2016. 10:16

Hhahahahha. Sveti Ja?
    Zbog ovog skracivanja smo se mi odmah odlucili za kratka imena. Mala je Tena,dobila ime po pjesmi..i udajemo ju od prvog dana..
    A inace meni lijepo Andrija,al je muz odmah rekao to ce onda biti Jandra,pa sam odustala..
    Inace sam za malu od prvog trenutka znala da je curica,sad nemam nikakov osjecaj sta ce bit.

• blu5
    14. Prosinac 2016. 10:48

Mono 1111 mene isto na momente toliko probada da imam osjećaj da ću se srušit! Ginekolog rekao da je to sve normalno i da je sve u redu. Ipak pas od 43 kg, radije baš nemoj ako ikako može netko drugi. Javi se obavezno poslije pregleda! Maslačak sretan rođendan malenoj! Jeli lakše sa mučninama? Od imena za curice mi je Rita i Nina super, a muško pojma nemam. Drvenka hahahahaha!

Mamicaaa
    14. Prosinac 2016. 11:31

Maslacak sretan rodendan maloj princezici! 
    A sto se imena tice..nisam se mogla sjetiti muskog koje mi je lijepo i da ne mogu biti nikakvi bezvezni nadimci pa smo se dogovorili da on bira za decka a ja za curicu pa je izbor pao na Darian i Kiara ( Ciara )..
    Svekar mi se zove Andrija 
    Cak sam cula imena kao Izvor, Ivor sto se meni nikako ne svida hahahah jedna cura koja je isla sa mnon u skolu zvala se Conceta tak nes se pisalo ( Končeta) hah..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.