Pinkica slažem se, nama je to jedini dokaz da smo trudne ali nam je i jedini susret sa bebom. Jednom mjesečno (bar u početku) imaš priliku vidjeti svoju bebicu i naravno da ti nije dosta da želiš i slikicu da ju gledaš cijeli dan i više..
Danijela haha baš si me nasmijala sa tim salom.. a što se tice robice joooj ja već i sad sve gledam i svašta bi već kupila hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
pozz cure
javljam da sam išla kod ginića danas, preko uzva nije vidio ništa (trudnoća nije), dobila sam duphaston i ak ne dođe za 2 tjedna onda moram ponovo na pregled. sad kuma mi rekla da je ona i duphaston popila i sve i tek nakon 7 tj trudnoće je ginekolog skužio.
Jana
Niti povraćam, niti imam trbuh. Ništa s čime bi se mogla pohvaliti/požaliti kao trudnica. Ja sam imala sreću u nesreći da sam do sad bila u 3 tjedna na 3 uzv i 3 puta vidjela svoju lopticu. Ne mogu ni zamisliti kako je onima koje ju vide samo na nekoliko minuta svaka 3 tjedna, no ako će sve bit ok za 3 tj kod mene i ja ću vidjet samo svaka 3 tjedna.
Ma bolje biti i malo podfutrana ko naša Danijela nego imati dosta kila manjka.
Jancika to mi je neki malo bolji ginekolog kad tek sa 7tt skuži. moj je sav nikakav pa je u 4tt nakon ni pol minuta skužio. Nadam se da sve ok prošlo sa tom trudnoćom tvoje kume.
Kad bih znala kako stavit sliku pokazala bi kako to izgleda sa 4+6. Ne bih rekla da je to bio neki vrhunski aparat pa da se zato vidjelo već tad.
Ja došla u pon nakon što mi je točno tjedan dana kasnila, rekla joj da mi tolko kasni i da mi test od subote(2 dana ranije, nakon 5 dana kašnjenja) pokazuje da sam trudna i već sutradan na pregled, prvi uzv i potvrda da sam fakat trudna.
Nakon ovih vaših priča ništa mi više nije jasno.
pinkica izgleda da to sve ovisi kakav je njima dan, eto da nisam imala slicno iskustvo ne bi vjerovala niti ja. Iako me od doktora u hr nista vise ne čudi.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji