Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Prosinac 2016. 17:20

Pinkica slažem se, nama je to jedini dokaz da smo trudne ali nam je i jedini susret sa bebom. Jednom mjesečno (bar u početku) imaš priliku vidjeti svoju bebicu i naravno da ti nije dosta da želiš i slikicu da ju gledaš cijeli dan i više.. 

Danijela haha baš si me nasmijala sa tim salom.. a što se tice robice joooj ja već i sad sve gledam i svašta bi već kupila hehe

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Jancika5
    12. Prosinac 2016. 17:23

pozz cure 
    javljam da sam išla kod ginića danas, preko uzva nije vidio ništa (trudnoća nije), dobila sam duphaston i ak ne dođe za 2 tjedna onda moram ponovo na pregled. sad kuma mi rekla da je ona i duphaston popila i sve i tek nakon 7 tj trudnoće je ginekolog skužio.

Jana

Pinkica93
    12. Prosinac 2016. 17:31

Niti povraćam, niti imam trbuh. Ništa s čime bi se mogla pohvaliti/požaliti kao trudnica. Ja sam imala sreću u nesreći da sam do sad bila u 3 tjedna na 3 uzv i 3 puta vidjela svoju lopticu. Ne mogu ni zamisliti kako je onima koje ju vide samo na nekoliko minuta svaka 3 tjedna, no ako će sve bit ok za 3 tj kod mene i ja ću vidjet samo svaka 3 tjedna.

Ma bolje biti i malo podfutrana ko naša Danijela nego imati dosta kila manjka.

Jancika to mi je neki malo bolji ginekolog kad tek sa 7tt skuži. moj je sav nikakav pa je u 4tt nakon ni pol minuta skužio. Nadam se da sve ok prošlo sa tom trudnoćom tvoje kume.

Pinkica93
    12. Prosinac 2016. 17:40

Kad bih znala kako stavit sliku pokazala bi kako to izgleda sa 4+6. Ne bih rekla da je to bio neki vrhunski aparat pa da se zato vidjelo već tad.
    Ja došla u pon nakon što mi je točno tjedan dana kasnila, rekla joj da mi tolko kasni i da mi test od subote(2 dana ranije, nakon 5 dana kašnjenja) pokazuje da sam trudna i već sutradan na pregled, prvi uzv i potvrda da sam fakat trudna.
    Nakon ovih vaših priča ništa mi više nije jasno.

12. Prosinac 2016. 17:47

pinkica izgleda da to sve ovisi kakav je njima dan, eto da nisam imala slicno iskustvo ne bi vjerovala niti ja. Iako me od doktora u hr nista vise ne čudi.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.