Pandica kad me ima usla sam s 10 kg viska u trudnocu
Joj ja sam na pocetku stalno gledala stranice s robicom j svasta bih kupila al nekak sam se uspjela primirit dok ne vidim spol
Sad cu polako Imam vremena do kraja 4tog mj
Na zalost nemam od koga sta nasljedit, pa sve moram kupovat, tako da cu svaki mj nesto u taman
Pinkica bolje da je tako, sto dalje ides javljaju se druge tegobe Imat ces vremena i itekako ces se osjecati trudno
Jacika Ne moze nastetiti dapace, cuva trudnocu. Ja ih pijem od 12tt i jos uvijek ih pijem ...
Mene moja gin nije htjela vidjet tako rano jel je rekla da ona na svom uzv ne vidi tako rano nista kak spada...
Meni je test bio pozitivan par dana nakon kasnjenja menge
Danijela meni opet svi kažu da i kad saznam spol da ne bi trebala kupovat ništa bla bla jer kao babske priče kazu kako se bebi ne smije ništa pre rano kupiti.. uff od tih priča me nekad glava boli iskreno..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
mamika slažem se s tobom. Ja sam isto rekla da želim polako kupovati makar ono najosnovnije i da mi je pred porod sve spremno a ne da mj dana prije poroda hodam po trgovinama i spremam sve za bebu. A tako su mi i rekli ma kao to ćeš sve zadnji mjesec. Nije mi to baš sila cekat i zivcirat se hocu li stic sve.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ofnica,
Sad sam 5 + 2 trudna.
A sto se tice uzv u prvim tj.
Meni se prosli put nista nije vidjelo u 4 tj, a sad navodno je.
Kako kod koga i kako kada.
Iskreno curke ne vjerujem u trudnoću kod sebe s obzirom na sve pa sam možda i na krivom forumu
ali željel bi se zahvaliti svima koje su mi odgovorile i pomogle, želim vam ugodnu trudnoću
a ja vam se javim ak bude kakvih novosti bilo
Jana
Pozz svima, jutros sam čitala i bile su 83 stranice, sad dođem i vidim 90, već sam pomislila da nešto nije kako treba.
Ehhh da se nadovežem na bapske priče, i kod mene su aktualne...gledala sam kolica i kinderbetiće za blizance i odmah napad pa jesi normalna, šta če ti to, nesmiješ niti gledati a kamoli kupiti, ma užas…
Valjda ću u kupovinu iz rodilišta...
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Dobro jutro! Evo mene s izvještajem s jučerašnjem pregleda.
Nakon što sam čekala malo više od sat vremena jer je bila strašna gužva, ipak sam dočekala vidjeti svoju mrvicu! Doktorica je potvrdila da je dečko iako je još u 11tj. tako i pretpostavljala. Predivno je vidjeti malca kako lijepo odmara...jučer je bio začuđujuće miran, na svakom prošlom pregledu se bacakao i vrtio. Sve drugo je ok...vaga kod dr. je pokazala +2kg od početka T, makar moja doma pokazuje oko +2,5-3kg.
Dobila sam uputnicu za Petrovu 3 za vađenje krvi; RH, KG, HBsAG, testove senzibilizacije i anti TP (ne pitajte me što to sve znači). To trebam napraviti sad oko 16.-17.tj. A za 20.tj sam dobila uputnicu za anomaly scan za Sv. Duh jer tamo planiram roditi (preko uputnice se ne plaća).
Zadovoljna sam što je sve u redu i što beba raste kako treba. Inače, valjda zbog punog mjeseca noćaš nikako ni oka sklopiti, malo mi bilo vruće, malo bila gladna, malo žedna...uffff...ali sve su to slatke mukice
Sortiraj odgovore
Najstariji