Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Prosinac 2016. 11:32

Što volim kad me nema neko vrijeme i onda dođem i imam sta pročitati i nasmijati se. 
    Muževi su ponekad baš "maštoviti" što se tiče imena. 

Moj muž (a sad i ja) ima baš neobično prezime i ne znam dal uopće ima još par obitelji u hr koje se tako prezivaju pa smo mogli biti "kreativni" sa imenima jer će se slagati uz prezime, a pošto nismo u hr dijete će se još i lakše prilagoditi. 

Što se tiče skraćivanja imena to me užasno sekira kad netko radi. Ok ako dijete ima nadimak kako ga i roditelji zovu pa ajde ali ovako..
    Moj nećak se zove Mark a nećakinja Emily i onda njoj nekad neko tako kaže Ema, joj, svima nam se digne kosa na glavi. 
    Ja sam Iva i uvijek su me starije žene, bake zvale Ivana, ludila sam na to..

I da, sretan rođendan slavljenici.. neka je najsretniji i najveseliji 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

14. Prosinac 2016. 11:37

Mamica, konceta?? Ha ha ha 
    To iz neke sapunice

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Sundi
    14. Prosinac 2016. 11:54

Bok curke,
    eto da Vas ne citam samo. Nama je termin 12.08. Ja se nadam curici i ako jos zakasni koji dan mogla bi biti Marija. Ako je decko e onda nemam pojma. Tatek je zapeo sa Krešom/Krešimirom i Zvonkom ali tak mi se zovu direktori u firmi pa protestiram XD.
    Nadam se da ce Mono biti dobro.Mi jos nemamo pravi ultrazvuk jer sam bila u panici jer me sve bolilo pa sam dosla prerano, vidjela sa samo vrecica sa dvostrukom ovojnicom...  Sada moram cekat do 20.12.. Sto mi se cini uzasno daleko, i da stalno si mislim da me bole leda pa imam pritisak ko da cu dobiti pa umisljam sto cuda itd.... Jadna moja ginekologica samnom..

14. Prosinac 2016. 12:34

Evo me s pregleda, sve je ok, sad se vide gestacijska i unutra mala zumanjcana vrecica, a za plod je jos rano. Doktor kaze da je to 5 tjedana, a ne kao po zadnjoj mengi 7 tjedana i da sve od zadnjeg pregleda u petak napreduje super :) Kontrola za tjedan dana :) :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.