Što volim kad me nema neko vrijeme i onda dođem i imam sta pročitati i nasmijati se.
Muževi su ponekad baš "maštoviti" što se tiče imena.
Moj muž (a sad i ja) ima baš neobično prezime i ne znam dal uopće ima još par obitelji u hr koje se tako prezivaju pa smo mogli biti "kreativni" sa imenima jer će se slagati uz prezime, a pošto nismo u hr dijete će se još i lakše prilagoditi.
Što se tiče skraćivanja imena to me užasno sekira kad netko radi. Ok ako dijete ima nadimak kako ga i roditelji zovu pa ajde ali ovako..
Moj nećak se zove Mark a nećakinja Emily i onda njoj nekad neko tako kaže Ema, joj, svima nam se digne kosa na glavi.
Ja sam Iva i uvijek su me starije žene, bake zvale Ivana, ludila sam na to..
I da, sretan rođendan slavljenici.. neka je najsretniji i najveseliji
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Mamica, konceta?? Ha ha ha
To iz neke sapunice
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Bok curke,
eto da Vas ne citam samo. Nama je termin 12.08. Ja se nadam curici i ako jos zakasni koji dan mogla bi biti Marija. Ako je decko e onda nemam pojma. Tatek je zapeo sa Krešom/Krešimirom i Zvonkom ali tak mi se zovu direktori u firmi pa protestiram XD.
Nadam se da ce Mono biti dobro.Mi jos nemamo pravi ultrazvuk jer sam bila u panici jer me sve bolilo pa sam dosla prerano, vidjela sa samo vrecica sa dvostrukom ovojnicom... Sada moram cekat do 20.12.. Sto mi se cini uzasno daleko, i da stalno si mislim da me bole leda pa imam pritisak ko da cu dobiti pa umisljam sto cuda itd.... Jadna moja ginekologica samnom..
Evo me s pregleda, sve je ok, sad se vide gestacijska i unutra mala zumanjcana vrecica, a za plod je jos rano. Doktor kaze da je to 5 tjedana, a ne kao po zadnjoj mengi 7 tjedana i da sve od zadnjeg pregleda u petak napreduje super :) Kontrola za tjedan dana :) :)
Sortiraj odgovore
Najstariji