Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Danijela+
    12. Prosinac 2016. 16:17

Medju starijim sam po tt pa sam danas bila na anomaly scanu... 
    Sve je super kako i treba biti i napokon smo saznali spol Decko je  

Sto se muzeva tice, moj je na zalost kilometrima daleko...  sama sam pa je sve na meni.... 
    Ince dok je bio tu hoce pomoc, usisat i obrisat prasinu I kak kaze Ofnica, ne popravljam za njim da ga ne motiviram i moram priznat da mu je dobro islo 

Slikice od svoje gin ne dobijem nikad, kaze da im ne daju bas novce za to pa nemaju... 

Da mi da uslikam mobitelom, nije nesto al ok...

Danas sam dobila 10tak slika i cd 

Pinkica93
    12. Prosinac 2016. 16:20

Što će nama trbuščići biti veći, to će oni više shvaćati šta se događa. Ja već sad ne bi smjela nositi ništa teže od 1kg da se pita moju muževniju polovicu.
    Joj ne bi me ništa čudilo da kaže da nema papira pa da zato ne mogu dobiti slikicu ili da već imam doma jednu.

Mamicaaa
    12. Prosinac 2016. 16:24

Haha a moraju nam malo udovoljavati,a i nek se privikavaju malo vise radit jer kad beba dode pa ne mozemo sve same  hahah..
    A sto se tice slikica ja dobijem svaki put slikicu samo platim svaku slikicu 50centi..

• Danijela+
    12. Prosinac 2016. 16:37

Pinkica hvala 
    Na vecini slika ne kuzim sta je sta al ima poneka na kojoj se kuzi tako da sve super 
    Sad se lagano bacam u shopping, nisam jos ni jednu sitnicu kupila, a bas se veselim

12. Prosinac 2016. 16:40

Danijela  čestitam na dečku :) :) 

Ne shvaćaju ti ginici koliko nama te slike znače. Kad samo vidiš tu bebicu onako u stomaku pa gledala bih cijeli dan tu sliku, a njima je sigurno i preko glave slika.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Pinkica93
    12. Prosinac 2016. 16:47

Nama je to za sad jedini dokaz da smo trudne. Mislim na nas koje imamo tu sreću da nemamo mučnine. Tu i tamo neki bolovi u grčevi u trbuhu, ali to se događa i onima koje nisu trudne. Kad bude bilo da prvo vidiš trbuh pa onda ostatak tijela, bit će malo drugačija priča jer ćemo već i ritanja osjećat i počet kupovat glupošćice koje će nam trebati. Joj i onu slatku malu robicu!!!

• Danijela+
    12. Prosinac 2016. 16:57

Hvala Pandica 

Joj da kad naraste trbuh sve je nekako jos stvarnije 
    Ja se ne vidim ni obrijat kak spada 

Iako sam 20+3tt jos ne osjetim bas bebicu, nesto malo kao leptirici al skroz malo Cekam da me pocne bas udarat 

Kaze dr da mi je posteljica sprijeda, da sam malo i podfutrana sa salom (hahaha) i posto je prva trudnoca da je to sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.