Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Prosinac 2016. 15:42

Eh da muževi vide kako ih ogovaramo više ništa ne bi radili haha 
    Moram priznat da ja tako kad mi se nešto baš neda kažem mužu joj što me uhvatila neka mucnina, malo nabacim facu i onda on jadan napravi to.. haha pa nek i oni nas tetose malo 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    12. Prosinac 2016. 15:45

Bez brige Pinkice93...zato smo tu mi "starije" trudnice u malo većim tjednima pa ćemo vam mi reći što kad ide. meni je moja ginica spominjala da sad sljedeće moram u Petrovu 3 vaditi krvnu grupu i još neke stvari. Ali to ide sad početkom drugog tromjesečja.

Pinkica93
    12. Prosinac 2016. 15:50

Sva sreća da imamo vas iskusnije curke. :)
    Koliko često dobijete slikice bebe sa uzv? Ja sam dobila samo prvi put od 3 puta koliko sam bila. Jel to moram sama tražit da dobijem ili se dobije i ako ne tražiš?

mare1989
    12. Prosinac 2016. 15:51

mono1111 iskrene cestitke na plusicu,bit ce sve ok

Sto se tice muzeva,nisu oni svjesni da cete dobiti bebu dok ne rodite.

Nek vam trudnoce produ skolski 

Pinkica93
    12. Prosinac 2016. 15:53

Kak su ovi naši budući tatice dobri prema nama! Sve rade za nas samo da nama bude lakše. Ovaj moj bi se zbog mene i na luster popeo, ali prat suđe! E to nema šanse da napravi, al će zato puni sudoper zmazanog suđa on sam napraviti.

12. Prosinac 2016. 16:05

Još su oni i super kad trpe naše trudnicke ispade sve hehe 
    Ja čak sada i nemam trbuh baš ali mislim da kad malo poraste da će i muz kad me vidi odmah se sjetiti što je pa će bit malo svjesniji svega. Ovako imam osjećaj kao da nema dojam što se dešava. 

A sto se tiče slikica ja sam uvijek dobila al slazem se da ako vidiš da ti neće dat tražiš sama, pa ne može ti reci ne :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.