Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Prosinac 2016. 08:16

Tako je i meni rečeno, da se maternica rasteže i namješta za bebu pa da zato boli. Kada su bolovi prošli bilo je neko vrijeme ok sve do tamo negdje 14tt onda su mi se ponovno vratili grčevi (kraci i blaži) i bol u donjem dijelu leđa sto me evo i dan danas prati samo se sada navodno maternica podiže i pritišće ligamente.
    Što se tiče pritiska mamika s tim nemam iskustva, iskreno od kada sam saznala za trudnocu ne znam da sam išta teško podigla. Najteže što prenesem je korpa sa rubljem.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

14. Prosinac 2016. 08:21

P.s. cure, sinoć nisam oka sklopila, u ponoć legla spavati i samo mi dosla najednom mucnina i povracanje, mislila sam da nema kraja i da nešto nije uredu. U 18tt, izgleda da to više nema pravila da u drugom tromjesečju bude divno i zlatno doba.. eh..

mamika3
    14. Prosinac 2016. 08:43

Nedavno me je uhvatila slabost i vrtoglavica,ili nesto rsdim po stanu pa kad se umorim srce mi pocne brzo kucat-ko da je Brad Pitt ispred mene!he he...Tako da sam i js pomislila kako nije bas toliki mir u drugom tromjesjecju

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

14. Prosinac 2016. 08:55

Vrtoglavica me često zna uhvatit, najviše dok čistim ili spremam nešto po kuhinji pa se malo sagnem pa malo stojim, samo mi se zacrni pred očima i još sam primijetila da dosta gubim ravnotežu, pogotovo ako idem uz stepenice ili dok stojim na pokretnim stepenicama u trgovini jednostavno me samo krene vuc unazad. 
    Eh da me jednom ponese pa da me Brad uhvati ha ha

14. Prosinac 2016. 09:22

Možda vam je to do niskog tlaka. Meni je izmjerila zadnje 80/40. Ali nije meni ni inače puno viši pa sam se već navikla

Ofnica
    14. Prosinac 2016. 09:30

Niski tlak nije tako strašan, opasniji je visoki. I meni često zuji u ušima, tlak mi je obično 100/60. Za normalizaciju niskog tlaka pijete puno vode i pojedite nešto slano.

mamika3
    14. Prosinac 2016. 09:42

I ja pomislim da je tlak,a kad ga mjeri na pregledu onda je odlican!Pandica…Moj muz zajebava sa imenima!Veli da ce biti Hrvojka,ali da mu je Lavojka ipak favorit!No comment!Mono…javi se nakon posjeta ginicu!Ak sam te dobro skuzila rekla si da ces otici!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mono1111
    14. Prosinac 2016. 09:45

Sad cekam ovdje u Petrovoj :/
    Jojj nikako doći na red.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI