Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Prosinac 2016. 08:16

Tako je i meni rečeno, da se maternica rasteže i namješta za bebu pa da zato boli. Kada su bolovi prošli bilo je neko vrijeme ok sve do tamo negdje 14tt onda su mi se ponovno vratili grčevi (kraci i blaži) i bol u donjem dijelu leđa sto me evo i dan danas prati samo se sada navodno maternica podiže i pritišće ligamente.
    Što se tiče pritiska mamika s tim nemam iskustva, iskreno od kada sam saznala za trudnocu ne znam da sam išta teško podigla. Najteže što prenesem je korpa sa rubljem.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

14. Prosinac 2016. 08:21

P.s. cure, sinoć nisam oka sklopila, u ponoć legla spavati i samo mi dosla najednom mucnina i povracanje, mislila sam da nema kraja i da nešto nije uredu. U 18tt, izgleda da to više nema pravila da u drugom tromjesečju bude divno i zlatno doba.. eh..

14. Prosinac 2016. 08:55

Vrtoglavica me često zna uhvatit, najviše dok čistim ili spremam nešto po kuhinji pa se malo sagnem pa malo stojim, samo mi se zacrni pred očima i još sam primijetila da dosta gubim ravnotežu, pogotovo ako idem uz stepenice ili dok stojim na pokretnim stepenicama u trgovini jednostavno me samo krene vuc unazad. 
    Eh da me jednom ponese pa da me Brad uhvati ha ha

14. Prosinac 2016. 09:22

Možda vam je to do niskog tlaka. Meni je izmjerila zadnje 80/40. Ali nije meni ni inače puno viši pa sam se već navikla

Ofnica
    14. Prosinac 2016. 09:30

Niski tlak nije tako strašan, opasniji je visoki. I meni često zuji u ušima, tlak mi je obično 100/60. Za normalizaciju niskog tlaka pijete puno vode i pojedite nešto slano.

mono1111
    14. Prosinac 2016. 09:45

Sad cekam ovdje u Petrovoj :/
    Jojj nikako doći na red.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.