Tako je i meni rečeno, da se maternica rasteže i namješta za bebu pa da zato boli. Kada su bolovi prošli bilo je neko vrijeme ok sve do tamo negdje 14tt onda su mi se ponovno vratili grčevi (kraci i blaži) i bol u donjem dijelu leđa sto me evo i dan danas prati samo se sada navodno maternica podiže i pritišće ligamente.
Što se tiče pritiska mamika s tim nemam iskustva, iskreno od kada sam saznala za trudnocu ne znam da sam išta teško podigla. Najteže što prenesem je korpa sa rubljem.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
P.s. cure, sinoć nisam oka sklopila, u ponoć legla spavati i samo mi dosla najednom mucnina i povracanje, mislila sam da nema kraja i da nešto nije uredu. U 18tt, izgleda da to više nema pravila da u drugom tromjesečju bude divno i zlatno doba.. eh..
Vrtoglavica me često zna uhvatit, najviše dok čistim ili spremam nešto po kuhinji pa se malo sagnem pa malo stojim, samo mi se zacrni pred očima i još sam primijetila da dosta gubim ravnotežu, pogotovo ako idem uz stepenice ili dok stojim na pokretnim stepenicama u trgovini jednostavno me samo krene vuc unazad.
Eh da me jednom ponese pa da me Brad uhvati ha ha
Možda vam je to do niskog tlaka. Meni je izmjerila zadnje 80/40. Ali nije meni ni inače puno viši pa sam se već navikla
Niski tlak nije tako strašan, opasniji je visoki. I meni često zuji u ušima, tlak mi je obično 100/60. Za normalizaciju niskog tlaka pijete puno vode i pojedite nešto slano.
Sortiraj odgovore
Najstariji