Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2016. 19:29

Podsjetila bi te ja da imamo pregled! ;) 
    Meni je prošli put dala neku špricu koju moram napuniti urinom i to donijet,  prvi put to vidim i čujem da je radi ali eto. Ja opet brinem da cu to zaboravit. 
    Što je bliže taj dan ja sve više spominjem, jednostavno ne mogu dočekati da vidim tog slatkiša i nadam se saznam spol :D 
    Uf, o imenima pričamo od prvog dana. Za curicu smo odabrali Sophie, a za dečka Arnold. Iako se za ovo muško još predomisljamo ali koje god drugo da vidimo nije nam tako zvučno kao ovo.
    Jel ima tvoj muž kakvih ideja?
    Drvenka?? Ha ha ha.. evo ne znam što bih rekla, kad god procitam post mi je smiješno. Možda će se netko smijat i mom izboru ali... Drvenka? Ha ha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    13. Prosinac 2016. 20:16

Sad moram ic trazit ovo za odredivanje spola da vidim sta ce meni ispast haha...
    Ajme Drvenka???hahahahah ne mogu vjerovati...kad smo razmisljali o imeni prvo je bilo da ga nitko ne moze zezat i da nema nekih glupih nadimaka, al sta je ovim roditeljima bilo kad su djetetu davali ime?

Mamicaaa
    13. Prosinac 2016. 20:20

Evo nasla sam i ispalo je da bude decko,sad cemo cekat ponedjeljak da vidimo jel pogodio hahahah

13. Prosinac 2016. 20:27

Pa kako je krenulo na ovom forumu vrlo lako moguće da će ti i bit dečko hehe
    Znaci ovaj i idući tjedan ćemo imati puno informacija tko što nosi, a i ostalih inf sa pregleda :)

Mamicaaa
    13. Prosinac 2016. 20:39

Haha budemo jos sve vidili..ma da ako se bebice budu htjele pokazati 

mono1111
    13. Prosinac 2016. 20:48

Cure,
    Može pitanje??
    Naime, pokusavam se odmarati koliko mogu,  ne radim od kad sam saznala.
    Dns imam neke cudne bolove, kao grceve, nisu jaki ali dovoljno je da se zabrinem nakon dva spontana.
    I maloprije sam bila sa psom vani  ne znam sto mu je bilo, uzasno me natezao, borila sam se sa samnom sobom da ga uspijem zaustaviti, ima 43 kg.
    Da li takav napor može izazvati spontani?? Kad sam se vratila doma, toliko sam bila uplasena da sam ostala bez zraka, kao nekakav napad panike i tada me jos vise boljelo.

13. Prosinac 2016. 21:08

Mono ja sam u početku trudnoće tj prvih mjesec dana ako ne i više imala grčeve kao pred M i nekad su me znali toliko jako uhvatit da sam mogla samo lec i čekati da prođu. Svi su mi rekli da je to cesta pojava i eto prošlo je bez problema. 
    Sto se tiče psa mislim da bi svakako koliko god možeš trebala izbjegavati takve situacije, ipak to nije baš mali pas i može se desiti i da te nedaj boze tako povuče pa i sruši. Neka ga seta netko umjesto tebe ako je moguće. 
    Vjerujem da si uplasena jako ali sad se najviše trebaš opustiti i mislit pozitivno. Leži i duboko diši pa ćeš vidjeti kako ti je kroz večer.

• Danijela+
    13. Prosinac 2016. 21:41

Mono  mene je isto znalo bolit bas kao sto je i Pandica rekla

Ako te bas jako boli ne skodi otici doktoru da ti budes mirna

mono1111
    13. Prosinac 2016. 22:10

Hvala cure, idem sutra pa cu sve pitati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.