Rozaa, tecaj ti je suppper :) ja sam doduse bila samo na jednom danu, puno naucis jedino ja sam bila s nekim zenama s stvarno glupim pitanjima i zamornim ._. Nazovimo ih kokama hahaha pa su brda i doline trazile ali super je tecaj :)
Javim dojmove...bas me zanima
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Cure,sta vi mislite?sa 36plus2 tezina moje bebe je procjenjena na 3200 grama,a danas sa 40plus2 na 3400 grama!Znam da je sve to okvirno i nije sigurno,al da je u tom periodu dobila samo toliko?Spomenula sam doktorici-samo je rekla-sad mi procjenjuje na toliko!😩
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
NELLA čestitke
cure koje koriste normabele -bez straha ,ne znam jeste li čule,ali normabel još nazivaju i čuvar trudnoće,naime i dapače prepisuje se trudnoćama koje su u komplikacijama,raznoraznim,npr.meni koja pijem betablokatore za srce, mojoj kumi koja je na pocetku trudnoce imala hematom u maternici...da ne nabrajam dalje...on je inace za opustanje misica,naravno opasan je jedino ako ga se konzumira sa alkoholom .to mi je i moj privatni ginic rekao jer sam ga isto pitala posto sam ga konzumirala.ne stvara ovisnost ,jedino ako ga se zloupotrebljava i uzima napamet,al ako vam je prepisan onda postoji valjani razlog ;)
Moja sestra je pila normabele pred kraj trudnoce zbog kontrakcija i sve je ok zavrsilo. Mali se rodio zdrav. Mislim da je najbitnije vjerovat svome doktoru.
Mamika3, u zadnje vrijeme tko je god od mojih rodio nisu mu dobro procijenili velicinu bebe. Tako da ne brini... uopce ne znam kako oni to gledaju... meni je prije 2 mj rekla da je bucko,a sad mi je rekla da nije velik,da bi mogao biti veci..pa ga ti sad znaj..a ja sam sitna i stalno se bojim da ne bude ogroman...
Čestitam !:-*
Evo da Vam se konačno javim,nemam nikako vremena.
Imala sam hrpu robice za prat cca 6 mašina i to sve ispeglat jer mi nema tko pomoc ,toboz baka će pomoc ma možete mislit kako je..onda sam čistila kuću i tako idu dani..
Neki dan sam skoro pala i to mi je prvi put da sam neoprezno hodala...ma uzas!!!
Sobu još nismo počeli sredivat za bebi jer nemamo vremena ,sve smo kupili sada samo treba pomoc.. onda smo pregovarali za ime..i ja ne znam jel tako vama bilo ali ja sam dobila živčani slom sa dragim jer od 8 imena koje sam jedva našla on je za svako nešto provalio i onda smo se dog tj on je rekao NORA tako da će očito tako bit jer nemam više živac a haha
Sutra idem na pregled pa javim kako je prošlo ...
u mjesec dana sam dobila 2 kile ,dakle od početka trudnoće do sad sa 61 na 69 :-)
Eto to Vam je ugl to...mala me lupece na sve strane hahah...
Pusa :-*
Moja sestra je pila normabele pred kraj trudnoce zbog kontrakcija i sve je ok zavrsilo. Mali se rodio zdrav. Mislim da je najbitnije vjerovat svome doktoru.
Mamika3, u zadnje vrijeme tko je god od mojih rodio nisu mu dobro procijenili velicinu bebe. Tako da ne brini… uopce ne znam kako oni to gledaju… meni je prije 2 mj rekla da je bucko,a sad mi je rekla da nije velik,da bi mogao biti veci..pa ga ti sad znaj..a ja sam sitna i stalno se bojim da ne bude ogroman…
Hvala ,mrva! Ma uhvatila me neka nervoza!Mala se smirila,a ujutro na ctg-u do mene je bila jedna trudnica-danas joj je termin cijoj bebi su bili smanjeni otkucaji!Obje sestre su se izmjenjivale dobrih 20 min ne bi li nasle dobar polozaj!Na kraju su javile doktorici koja ju je odmah odvela na uzv i mislim da je onda gore s njom bila u radjaoni na pregledu-nije je bilo neko vrijeme!Onda sam pitala sestru dal ce gospodja biti dobro pa je rekla da ima nekuh problema!Jos je ona napominjala kak je bebi aktivnost drasticno pala zadnja tri dana!Smrc!!Nadam se da je na kraju sve bilo ok
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj ti otkucaji su baš zeznuti. Ja danas bila, prije toga jurila sa parkinga, dva puta se penjala iz prizemlja na 3 kat i onda na 1 kat...stavili me na ctg odmah u zaletu i zapuhanu i ono prve 2-3 min dohvatio i 200/min...kad sam se smirila nakon 3 min stalno 140-145/min...ponovila nakon pola sata i prosijek 140/min.
Ali dovoljno da sam se ja nasekirala.
Šta vi kažete, jel da brinem ili je to stvarno uzrokovano mojim pojačanim naporom i mojim ubrzanim pulsom?
Inače na kontroli nikad iznad 150. Ovi u bolnici mi rekli da bi ponovili za tjedan dana, ja se javila mojoj kaže ona da umjesto 16. dodjem na kontrolu 12. ili 13.6...e sad me živcira i zašto sad da idem ranije kod nje.
mene bas zanima koliko nas je kojima nema tko pomoci? moji su daleko, a njegovi boze sacuvaj.
samo cu rec da me svekrva mrzi jer sam joj,,otela,,sina .toliko smo na ratnoj nozi da neznam kako cu joj dopustit vidit malog uopce.inace je šizofreni slucaj ,ali jako inteligentna.
Evo curke ovo je link na radionicu http://www.kb-merkur.hr/merkur-novosti-detaljno/radionice-za-trudnice
Zao mi je sto moram reci ali zgaravica ne prestaje u zadnjem mjesecu. Upravo suprotno, meni se pojacala na nemoguce:( plus oticanje. 10 min nemrem stajati na mjestu. I donat sam probala nije pomogao. Jos jedino te renny tablete ali u tragovima.
Jedva cekam da 2u1 postane 1/1...
Prvidalmatinac
Nama jedino moja mama ... tako da smo mi stalno na principu šta ne stigne on ja ću a šta ne stignem ja on će,samo je sad spali sve na njega
Sortiraj odgovore
Najstariji