Pa su rekle da kad usporede da ne treba da idem na tecaj. Radionica traje 2 dana po 2-3 sata i manja je grupa nas max 5
Bok,cure!Mi stigli s pregleda!Sve ok,plodne vode ima!Tezina procjenjena na cca 3400!Meni je to malo!Prvo bilo 4500,drugo 4100aRekla sam doktorici da ce ovo trece izletiti ko metak!😀Otvorena sam 2 prsta,prije tjedan dana bio 1!Svaki preglwd ja otvorena sve vise!Mozda me u srijedu ostave....Bilo bi lijepo!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cestitam na novim bebicama!Malo ste se zaredale,ja ne znam kome treba cestitat,kome ne!ha ha...A nemojte zamjerit!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
OhSoBoho nasmijala si me 😂 bitno da je tebi bilo dobro, nisam pod stresom i to sam dobila za opustanje maternice.Sada sam bila na vjezbama i fizioterapeutkinja mi kaze da se ni ona ne slaze s time da pijem normabel.Ona vodi i grupu djece s poteskocama u razvoju i kaze da 90% posto tih majki u amneziji ima da su pile normabel, iako to nije nista dokazano.
Eola slazem se da treba vjerovati doktoru, ali prema meni ako je beba dobro a je onda mi je bolje te bolove malo predurati i leci, nego trovati dijete, a ja inace nisam za nikakve tablete.
Trenta meni kod zgaravice pomaze donat, popijem casu dvije i odmah prode ali moja vjerojatno nije tako jaka.
Mamika3 ja bi bila sretna da moja bude tako mala, sto cisto sumljam, narasti ce ona kada se rodi, a nekako si mislim sto je manja to cu lakse roditi.
Uh kiselina,zgaravica...To mi je jedini problem u trudnoci!!!
A zadnje dane cak slabije spavam zbog nje....
Pijem sodu bikarbonu na zlicu s malo vode i prodje me ,ali sad me ni to ne spasava....Na desni bok mi pocme kiselina tako da vec dugo dugo ne lezim na tom boku i spavam na povisenom (2 jastuka) jer drukcije ne ide...Lijevi bok mi je inace bioo spaaaas ali sad vise ni on ne spasava
Citala sam da u zadnjem mj trudnoce nema vise kiseline jer se beba spusta nize pa eto cekam .... Nada je sve
Curke sinoc mi je bila najgora noc. Zgaravica me probudila u 4 i ubija. Nekad sam znala se okrenuti na drugi bok, pa prestane. A sad nista nije pomoglo cak kad sam se sjela, lijepi fini okomiti polazaj zgara nije jenjavala. Nesto strasno. Jedva malo ublazio renny-a.
Isto mogu nadodati sve pohvale za merkur, ja sam trenutno kod matijevica a sestre i babice su mrak. Prosla sam njihovu radionicu, tecaj mi je bio onda bespotreban. Na radionici radis bas s babicama, ba dojenju, vidis radjaonice i mislim da sam dobro odabrala buduci da su bile cure na radionici sto su istovremeno prosle i tecaj.
To je radionica isto u Merkuru?Nisam dobila nikakvu info o tome...danas pocinje u Merkuru tecaj koji je do slj.ponedjeljka ali to ocito nije ovo o cemu ti pricas😣
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Nella cestitam na bebici :)
Tamara: ma meni ovo krivo racuna..ja sam 31+2. Termin mi je 05.08. Kad je tebi termin? Ja sutra krecem na sv. Duh na tecaj :) 3x3 sata..
Bok, cure! Pratim vas odavno, ali nikako da se ukljucim Cestitke svim curama na bebicama! 🤗😄
Meni je termin 26.7., stize nam djecacic! Nosim dosta nisko pa su me u zadnje vrijeme pocela boliti ledja, a i zgaravica me nekad zeza, ali inace se ne mogu pozaliti... Nadam se da ce mi uspjeti ovaj lilypie ticker!
Sortiraj odgovore
Najstariji