Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanja...
    05. Lipanj 2017. 06:30

Nella cestitke na bebici

donna83
    05. Lipanj 2017. 06:58

Nella čestitam! 😘

Sundi
    05. Lipanj 2017. 07:15

Nella cestitam :*

mici_0555
    05. Lipanj 2017. 07:18

Nela čestitam :-) Jao kolko vas ima ovaj mjesec :-)
    Tamara i Mala Ružica hvala vam, malo ste me utješile..Meni napravili baš drametinu s tim šečerom i ginić i sestra i doktorica u vinograckoj. Možebit da je i zbog kila (+11 u 26tom) i viška plodne vode pa ih sve u kombinaciji brinulo..
    Sutra idem na 4d pa javim kakvo je stanje. Danas prvi dan trudničkog tečaja :-)

mici_0555
    05. Lipanj 2017. 07:51

Curke, moji slovenci su malo zbunjeni oko porodiljnog. Pa da provjeril s vama jesam ja to dobro skontala.
    Komplikacije u hrv isplačuje hzzo, porodiljni kreče 45 dana prije poroda i traje 12 mjeseci od kad rodiš jelda?

• Bambi34
    05. Lipanj 2017. 07:54

Mici u pravu si :-)
    Nella cestitamooooo :-)
    Mice se tablica :-) juhuhuuuuuuuuu ma leti ovo vrime, ide i brze nego sta mi mislimo..

Pinkica93
    05. Lipanj 2017. 08:00

Cure cestitke na bebicama. Bas su lijepo pocele dolaziti na ovaj ludi svijet. 

OhSoBoho
    05. Lipanj 2017. 08:05

Nella, cestitam na bebici!
    Curke koje ste mi sinoc odgovorile na upit, hvala vam na info, umirile ste me! Krepala mi baterija na mobu pa vam nisam odmah mogla odgovoriti ;)
    Moja mrva I dalje razvaljuje maminu busu, ak mi mjehur ostane citav nakon poroda smatrat cu se sretnom ;)
    Mi smo usli u 9 mjesec I brojimo sitno, nadam se da cemo uskoro upoznati naseg Jana. 

Rozaa
    05. Lipanj 2017. 08:21

Curke cestitam vam na bebicama,uzivajte!!

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Rozaa
    05. Lipanj 2017. 08:23

PaulaPerkovic

Leli30, prvidalmatinac i rozaa
    Evo meni je danas teermin 05.06.2017. I trebala bi rodit sad uskoro u Merkuru, pa javim sve dojmove hehe
    Za sad nemam ni jednu primjerbu dr. Skalak mi sad vodi i odlican je
    Sestre se odlicne i vrloo ljubazne, sto nikad nigdje nisam dozivila
    Sretnooo svimaaa :)

Istina....slazem se...zasad su svi super.Bas me zanima tecaj danas.Ugl.sreeetno i zelim ti sto bezbolniji i sto brzi porod😊.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.