Mene do sada nitko nije pustio da idem prva ili da sjednem negdje. A cesto se desi da vidim kako im pogled ide prema stomaku, I onda okrenu glavu. Ali dobro, sada mi nije tesko stajati I cekati, bilo je strasno s mucninama. Njima na dusu neka ide.
Sta nam je s curama u terminu? :) Ne javljaju se. Charmed je na carskom danas ako se ne varam. Lista se prazni :D
Hvala vam cure, sad mi je lakse. Jer stvarno puno i dugo stuca zadnje vrijeme.
Mici, ja se iznenadim kada me netko pusti. Vecina ljudi uopce ne ferma trudnice.
Ja svog nisam cula u trbuhu, al sad stuca poslije svakog hranjenja valjda
Haha cure, budite asertivne sto se tice pustanja dok cekate u redu. Izborite se da vas puste, nema svrhe da se mucite, a ljudi cesto i ne gledaju tko je iza njih ili ne znaju da cekate u njihovom redu. Ja sam najcesce sama pitala.
Mene do sada nitko nije pustio da idem prva ili da sjednem negdje. A cesto se desi da vidim kako im pogled ide prema stomaku, I onda okrenu glavu. Ali dobro, sada mi nije tesko stajati I cekati, bilo je strasno s mucninama. Njima na dusu neka ide.
Sta nam je s curama u terminu? :) Ne javljaju se. Charmed je na carskom danas ako se ne varam. Lista se prazni :D
He he....Sa mnom nije jos nista,sutra pregled!
Mamiceee…Jel ima sta novog?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
jutroo cure !
ja sam bome spavala do maloprije,u zadnje vrijeme imam tako zastopan nos i to nisu sline u pitanju vec onako suho zastopan,mogu disati samo kad spavam na lijevom boku,a nije da imam izbora.na desnom nemrem disat normalno,a na ledima koda mi je slon sjeo na pluca od tezine.mislim da je malac poceo spavati kad i ja,jer po cili dan se meskolji :) sto se tice tog ustajanja trudnicama,imala sam samo par puta slucaj a najdrazi mi je kad sam na zadnja vrata tram usla i klinac se dize,u to baba iza njega sjeda na njegovo mjesto ,a on njome: gospođo,nisam se digao vama vec njome-pokazujuci na mene :)) bas mi je bio sladak :)
Mene danas ujutro nazvala patronazna. Dobila je moje podatke sa tecaja iz doma zdravlja. Pa bi kao ako sam doma dosla danas oko 12h da se upoznamo. I ja reko moze. I sad je eto 13h nje jos nema. Ok sad mi je tak svejedno, ali se nadam da ne misli tako i kad rodim reci da ce doci u jedno vrijeme i onda doci 2 sata kasnije. Jasno mi je da ne moze doci tocno u minutu, niti to ocekujem. Ali ovo mi je malo too much. Bas me zanima kada ce doci.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Evo mi danas bili na kontroli. Mi smo 37+1 I jos smo zatvoreni. Nema pomaka nikakvog. Bebica ima sad 3415g tako da ce bit velika. Dr na uzv mi je rekla da pricam sa svojom o porodu jer sam niska 157 cm, a beba ce minimalno u terminu bit oko 4 kg pa sumnjaju da cu na carski. :(
Sad nezz sto da mislim. Vidjet cu u uto sto ce moja dr reci kad ju pitam.
Pozdrav svima, evo ja sam nova ovdje pa da se javim. Vidim da ima dosta trudnica, pa mi je bas drago :)
Meni je ovo prva beba, pa vas pratim i čitam vaše postove jer mi je sve ovo novo, a nitko od mojih bližnjih nije rodio kroz zadnjih cca 5 godina
Termin mi je 25.07., nadam se da ce to brzo doći
Prvidalmatinac
Ja ću biti uglavnom sama :/ muž radi u vojsci i često je na terenima koji traju 1-8 mj :(
ufff mogu mislit kako ti je :(
Meni je termin bio jucerr sad samo divljamm i cekammmm :((
Prvidalmatinac
Uzas.. malac se sad triba rodit a on 6.7 ide na misec dana :( a sad radi cili dan tako da ono bas je uzas
Sortiraj odgovore
Najstariji