LittleG,mozda smo zajedno bile na ctg-u,i ja sam bila dns 😊 dns sam bila drugi put,i oba puta nasuprot mene bude trudnica s mirnom bebom i cuju se samo otkucaji a kod mene ko radio veza u rovu na prvoj crti bojisnice 😂😂 cujes otkucaje i krcanje non-stop pa me i sestra pitala sta mi beba radi,ja rekoh rusimir krsimir,ne voli kad ga nesto stisne 😎 nego,jel tebe smirio ctg,sve okej s bebom?bdv,mene nakon pregleda ubija bol u zdjelici,nesposobna sam hodat ostatak dana
i mene je malo strah..al mislim da je to normalno,svatko ima strah od nepoznatog ali cim dode do tog trenutka bit ce sve spontano . Ma i bolje u biti ovako,iako mi krivo sto na neke ne mogu racunat :/
meni je ovo moje dite bas komično,imam filing koda imam djetlića koji kucka u meni,pa na sve je strane,sam sebi napravi udarcima kontrakcijice :D
Mi evo vec dan ipo skupa.. jos malo i kuci smo..i zelin ti sta laksi porod i da sve prode u redu..
Hvala Nelli od srca :* … nego reci ti meni to uvodenje klizme jel neugodno? nije me nicega strah ,al guzu ne dam :D To je moja ahilova peta :D
Klizma stvarno nista al bas nista ne osjetis..znaci tanku tanku gumu ti mrvicu stavi u guzu i ostavi da ti voda iacuri kao da primas infuziju.. al traje mozda minutu.. i onda te ostave samu setas 10min i kad ti dode ides na wc.. ja bila lipo sama u prostoriji sa wc i tus..isla 2 puta na wc treci put cisto da provjerim jel sve otislo.. istusirala se i sve super..nista nelagodno viruj mi.. stvarno ne osjetis
A.M
Vratila sam se s tecaja u Merkuru....bas mi je bilo supersupersuuuper....danas je trajalo sat i pol...tema dojenje ali dotakli smo se i drugih tema😉
Na porodu moze biti bilo tko....suprug,sestra,mama,prijateljica...tecaj nije potrebno proci kako bi se prisustvovalo porodu ali je bilo lijepo za vidjeti punu predavaonicu parova-nadam se da ce partneri izdrzati sva predavanja do ponedjeljka😂.
Nakon poroda beba je prsa na prsa 2sata a nakon toga ide na kupanje,vaganje itd... ako je mama preiscrpljena, tata moze preuzeti tu ulogu....isto vrijedi i za carski rez.Ugl.dvoumila sam se hocu li ici u Merkur ili dom zdravlja i bas mi je drago da sam izabrala Merkur.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
i mene je malo strah..al mislim da je to normalno,svatko ima strah od nepoznatog ali cim dode do tog trenutka bit ce sve spontano . Ma i bolje u biti ovako,iako mi krivo sto na neke ne mogu racunat :/
meni je ovo moje dite bas komično,imam filing koda imam djetlića koji kucka u meni,pa na sve je strane,sam sebi napravi udarcima kontrakcijice :D
Mi evo vec dan ipo skupa.. jos malo i kuci smo..i zelin ti sta laksi porod i da sve prode u redu..
Hvala Nelli od srca :* … nego reci ti meni to uvodenje klizme jel neugodno? nije me nicega strah ,al guzu ne dam :D To je moja ahilova peta :D
Klizma stvarno nista al bas nista ne osjetis..znaci tanku tanku gumu ti mrvicu stavi u guzu i ostavi da ti voda iacuri kao da primas infuziju.. al traje mozda minutu.. i onda te ostave samu setas 10min i kad ti dode ides na wc.. ja bila lipo sama u prostoriji sa wc i tus..isla 2 puta na wc treci put cisto da provjerim jel sve otislo.. istusirala se i sve super..nista nelagodno viruj mi.. stvarno ne osjetis
daj boze da je tako kako kazes :D
Kako bebac?jel s tobom ili? te bole savovi?
LittleG,mozda smo zajedno bile na ctg-u,i ja sam bila dns 😊 dns sam bila drugi put,i oba puta nasuprot mene bude trudnica s mirnom bebom i cuju se samo otkucaji a kod mene ko radio veza u rovu na prvoj crti bojisnice 😂😂 cujes otkucaje i krcanje non-stop pa me i sestra pitala sta mi beba radi,ja rekoh rusimir krsimir,ne voli kad ga nesto stisne 😎 nego,jel tebe smirio ctg,sve okej s bebom?bdv,mene nakon pregleda ubija bol u zdjelici,nesposobna sam hodat ostatak dana
LlamaFace kada si bila? Ja sam između 9 i 10:30 hodočastila po hodniku. Ne znam je li me smirio. Malo sam se uplasila što je bio ubrzan dok sam i sama dahtala. ali onda sam se smirila kada sam vidjela da je i njemu puls ok kada sam ja normalno disala.
Ma ja bila ujutro oko pol osam vec prikopcana,kasnije sam isla vadit krv i s tim nalazom kod anesteziologa da dobijem zeleno svjetlo za epiduralnu,jeee 😁 kontam da je sve okej s bebeom,i meni moj djeluje super ubrzano al ocito je to sve normalno kad nitko ne dize uzbunu
Ja sam bils sat vremena na ctg-u!Nisam doruckovala,inace jedem danas nisam stigla,a mala mi je nekih sat do dva nakon mojeg budjenja usporena!Tako da otkucaji nisu bili bas nesto!Pila sam samo vodu,a to ju nije bas razbudilo!I onda je jos nestalo kontakta pa sam i zbog toga duze bila prikopcana....Iskreno se nadam da ce prekosutra biti zadnji pregled
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nella čestitam 😘
cure mene je žgaravica tek počela mučiti zadnja 3 tjedna pred porod. Kroz cijelu trudnoću me nije.
i da meni se malena pred porod nije smirila. Ja sam osjećala da se gurka cijelo vrijeme...
url=https://lilypie.com]
daj boze da je tako kako kazes :D
Kako bebac?jel s tobom ili? te bole savovi?
Bole ..al ne stignes bas mislit o tome.. nista strasno.. samo hrabro.. imas bebu pokraj sebe i onda je sve lakse..😊😊
A.M
Koskica hvala.. i moja se mrdala isto tako.. skoro do zadnje.. nije bas lupala ko inace al nije da je nisan osjetila..
A.M
Sortiraj odgovore
Najstariji