Joj cure nikako zaspat. Mali rovari po meni, sad stuca... da li vase bebe stucaju?on par puta na dan (evo sad vec i drugu noc osjetim) i nekad traje i do 10 min. Da li je to normalno ?
Moj stuca par puta dnevno. Normalno je i navodno i dobar znak razvoja pluca. Jaca osit. Sto dulje traje trudnoca shvacam da su vise manje svi bolovi, istezanja i sl. Normalna pojava. Moj se sad malo smirio pa idemo probati odspavati dok me ne probudi zgaravica ili vrucina 😳
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Moja je stucala u stomaku uh... ja san dobivala slomove vise.. toliko jako je stucala da bi mi se cili drob tresa skoro ko da ja stucam.. i to je krenilo tek zadnjih misec dana.. samo nekad lagano pa kako je islo kraju sve jace i cesce je stucala.. tako da ne brini .. sve je to normalno
A.M
Jučer bio prvi dan tečaja u Vinograckoj i prezadovoljna sam, svima preporučujem. Danas je 4d na rasporedu pa se nadam da će sve bit ok i da će me smirit. Sutra napad na epruvete i guk profil.
Rebro mi nakon tjedan dana nije ništa odgovorilo na mailove za naruđbu za snimanje srca bebi, danas idem gore..očito ovisi kolko sreće imaš s njima...
Jučer u petrinjskoj vadila osobnu novu- još se potrudila s uskom haljinom da trbuh strši na sve strane..niko te ne ferma. Na hzzou u Jukičevoj te babci isto ne puste al ih zato natjera teta na šalteru..tako da bravo za tete sa hzzoa.
normalo je, ne brini. I moja malena je štucala u trbuhu i sad isto puno štuca. Jednom je štucala 20 min...
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure, sad mi je lakse. Jer stvarno puno i dugo stuca zadnje vrijeme.
Mici, ja se iznenadim kada me netko pusti. Vecina ljudi uopce ne ferma trudnice.
Prvidalmatinac
Ja ću biti uglavnom sama :/ muž radi u vojsci i često je na terenima koji traju 1-8 mj :(
Roza
Rekla sam ti hehhe, tecaj je odlicaan :))
Tko ti vodi tecaj?
A merkur je def. Odlicno misto za rađanje i sve
Jedva cekam da se i ja porodimm pa da javim dojmoveee
Hvala vam cure, sad mi je lakse. Jer stvarno puno i dugo stuca zadnje vrijeme.
Mici, ja se iznenadim kada me netko pusti. Vecina ljudi uopce ne ferma trudnice.
Moj je nocas pol noci stucao ;) ne brini..
Ja bas imam dobra iskustva s pustanjem, u banci, u trgovinama,..u tramvaju jedino bas i ne, obicno me bake mrko gledaju kad sjedim.
Sortiraj odgovore
Najstariji