Koskica hvala.. i moja se mrdala isto tako.. skoro do zadnje.. nije bas lupala ko inace al nije da je nisan osjetila..
A.M
Joj cure nikako zaspat. Mali rovari po meni, sad stuca... da li vase bebe stucaju?on par puta na dan (evo sad vec i drugu noc osjetim) i nekad traje i do 10 min. Da li je to normalno ?

Moj stuca par puta dnevno. Normalno je i navodno i dobar znak razvoja pluca. Jaca osit. Sto dulje traje trudnoca shvacam da su vise manje svi bolovi, istezanja i sl. Normalna pojava. Moj se sad malo smirio pa idemo probati odspavati dok me ne probudi zgaravica ili vrucina 😳
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Moja je stucala u stomaku uh... ja san dobivala slomove vise.. toliko jako je stucala da bi mi se cili drob tresa skoro ko da ja stucam.. i to je krenilo tek zadnjih misec dana.. samo nekad lagano pa kako je islo kraju sve jace i cesce je stucala.. tako da ne brini .. sve je to normalno
A.M
Jučer bio prvi dan tečaja u Vinograckoj i prezadovoljna sam, svima preporučujem. Danas je 4d na rasporedu pa se nadam da će sve bit ok i da će me smirit. Sutra napad na epruvete i guk profil.
Rebro mi nakon tjedan dana nije ništa odgovorilo na mailove za naruđbu za snimanje srca bebi, danas idem gore..očito ovisi kolko sreće imaš s njima...
Jučer u petrinjskoj vadila osobnu novu- još se potrudila s uskom haljinom da trbuh strši na sve strane..niko te ne ferma. Na hzzou u Jukičevoj te babci isto ne puste al ih zato natjera teta na šalteru..tako da bravo za tete sa hzzoa.
normalo je, ne brini. I moja malena je štucala u trbuhu i sad isto puno štuca. Jednom je štucala 20 min...

url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure, sad mi je lakse. Jer stvarno puno i dugo stuca zadnje vrijeme.
Mici, ja se iznenadim kada me netko pusti. Vecina ljudi uopce ne ferma trudnice.

Prvidalmatinac
Ja ću biti uglavnom sama :/ muž radi u vojsci i često je na terenima koji traju 1-8 mj :(
Roza
Rekla sam ti hehhe, tecaj je odlicaan :))
Tko ti vodi tecaj?
A merkur je def. Odlicno misto za rađanje i sve
Jedva cekam da se i ja porodimm pa da javim dojmoveee
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji