Dobro da si me zaustavila, ja se bas zsabrinula i krenila traziti malu robicu hehe i htjela u lidl zamjeniti za mene brojeve sto sam uzela
Imam i ja dvije trenirkice iz lidla. Njihovi brojevi su malo vece. Mozda zato jer je dvobroj.
Mene jos muci to oblacenje a svako ima svoju teoriju. Ima tri tjedna i obucem mu pamucnu tanku bodi benkicu dugih rukava i pamucne tanke dugacke hlace. A kad je jako vruce bodic kratkih rukava i carapice. Patronazna rekla da su carapice obavezne koliko god da je vruce.
Cestitam ti Kokice na velikom decku! Ja svog isto ovako odijevam. Po noci bodi i pidjamu.
Nella cestitam i tebi.
Hvala ti :))
Nella cestitam, uzivajte 😀
Ja sam se upravo vratila od ginekologa, ipak sam odlucila otici jer su mi navecer bolovi bili jaki.Zatvorena jesam, beba je dobro.Kaze da su to kontrakcije, i dao mi je normabel i spasmex.A meni se taj normabel uopce ne pije inace ne pijem ni tablete za bolove.Da li jos netko pije normabel?Bas me zanima kako ce to djelovati na mene jer sam u zadnje vrijeme bas smirena, mozda cu sad po noci i spavati 😂
Nella cestitam, uzivajte 😀
Ja sam se upravo vratila od ginekologa, ipak sam odlucila otici jer su mi navecer bolovi bili jaki.Zatvorena jesam, beba je dobro.Kaze da su to kontrakcije, i dao mi je normabel i spasmex.A meni se taj normabel uopce ne pije inace ne pijem ni tablete za bolove.Da li jos netko pije normabel?Bas me zanima kako ce to djelovati na mene jer sam u zadnje vrijeme bas smirena, mozda cu sad po noci i spavati 😂
Ja sam ti prije tocno dvije godine zaradila ozljedu na jogi od koje sam cijela bila pokocena pa sam uz injekcije dobila I.kombinaciju normabela I spazmexa I mogu ti reci da mi je super bilo od toga
čestitke novim mamama!!!
joj cure, sad kad to krene bit će svaki dan jedna bebica!
Cestitike novopecenim mamama!
MalaRuzica, ja dobila Normabele i Cordipine,al su me brzo skinuli s normabela jer kao "dijete se moze rodit ovisno o njima".. Citala sam o tome i ima puno mama koje su pile do poroda i sve je bilo ok... Tak da neki pametan savjet nemam... Ako si u grcu i stresu sigurno je bolje piti normabele nego biti u stresu.. Ipak, sad su ti ih valjda dali za opustanje misica maternice... Samo slusaj doktorr i bit ce to ok!
Curke sinoc mi je bila najgora noc. Zgaravica me probudila u 4 i ubija. Nekad sam znala se okrenuti na drugi bok, pa prestane. A sad nista nije pomoglo cak kad sam se sjela, lijepi fini okomiti polazaj zgara nije jenjavala. Nesto strasno. Jedva malo ublazio renny-a.
Isto mogu nadodati sve pohvale za merkur, ja sam trenutno kod matijevica a sestre i babice su mrak. Prosla sam njihovu radionicu, tecaj mi je bio onda bespotreban. Na radionici radis bas s babicama, ba dojenju, vidis radjaonice i mislim da sam dobro odabrala buduci da su bile cure na radionici sto su istovremeno prosle i tecaj.
Slazem se Eloa. Uz svu kisu informacija koje danas nalazimo trazeci savjete/odgovore po internetu, mozda je najbitnije da na kraju povjerenje damo doktoru kojeg smo izabrali I vjerujemo njegovoj prosudbi.
Sortiraj odgovore
Najstariji