Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    05. Lipanj 2017. 09:15

Čestitam Nella !

• Kokica
    05. Lipanj 2017. 09:46

Tamara..

Dobro da si me zaustavila, ja se bas zsabrinula i krenila traziti malu robicu hehe i htjela u lidl zamjeniti za mene brojeve sto sam uzela

Imam i ja dvije trenirkice iz lidla. Njihovi brojevi su malo vece. Mozda zato jer je dvobroj.

• Kokica
    05. Lipanj 2017. 09:56

Nella cestitke na bebici :))

• Kokica
    05. Lipanj 2017. 09:57

Lagertha

Kokica

Mene jos muci to oblacenje a svako ima svoju teoriju. Ima tri tjedna i obucem mu pamucnu tanku bodi benkicu dugih rukava i pamucne tanke dugacke hlace. A kad je jako vruce bodic kratkih rukava i carapice. Patronazna rekla da su carapice obavezne koliko god da je vruce.

Cestitam ti Kokice na velikom decku! Ja svog isto ovako odijevam. Po noci bodi i pidjamu.
    Nella cestitam i tebi.

Hvala ti :))

MalaRuzica
    05. Lipanj 2017. 10:41

Nella cestitam, uzivajte 😀
    Ja sam se upravo vratila od ginekologa, ipak sam odlucila otici jer su mi navecer bolovi bili jaki.Zatvorena jesam, beba je dobro.Kaze da su to kontrakcije, i dao mi je normabel i spasmex.A meni se taj normabel uopce ne pije inace ne pijem ni tablete za bolove.Da li jos netko pije normabel?Bas me zanima kako ce to djelovati na mene jer sam u zadnje vrijeme bas smirena, mozda cu sad po noci i spavati 😂

OhSoBoho
    05. Lipanj 2017. 11:21

MalaRuzica

Nella cestitam, uzivajte 😀
    Ja sam se upravo vratila od ginekologa, ipak sam odlucila otici jer su mi navecer bolovi bili jaki.Zatvorena jesam, beba je dobro.Kaze da su to kontrakcije, i dao mi je normabel i spasmex.A meni se taj normabel uopce ne pije inace ne pijem ni tablete za bolove.Da li jos netko pije normabel?Bas me zanima kako ce to djelovati na mene jer sam u zadnje vrijeme bas smirena, mozda cu sad po noci i spavati 😂

Ja sam ti prije tocno dvije godine zaradila ozljedu na jogi od koje sam cijela bila pokocena pa sam uz injekcije dobila I.kombinaciju normabela I spazmexa I mogu ti reci da mi je super bilo od toga 

mrva2017
    05. Lipanj 2017. 11:30

čestitke novim mamama!!!
    joj cure, sad kad to krene bit će svaki dan jedna bebica!   

Eloa
    05. Lipanj 2017. 11:36

Cestitike novopecenim mamama! 
    MalaRuzica, ja dobila Normabele i Cordipine,al su me brzo skinuli s normabela jer kao "dijete se moze rodit ovisno o njima".. Citala sam o tome i ima puno mama koje su pile do poroda i sve je bilo ok... Tak da neki pametan savjet nemam... Ako si u grcu i stresu sigurno je bolje piti normabele nego biti u stresu.. Ipak, sad su ti ih valjda dali za opustanje misica maternice... Samo slusaj doktorr i bit ce to ok!

Trenta
    05. Lipanj 2017. 11:48

Curke sinoc mi je bila najgora noc. Zgaravica me probudila u 4 i ubija. Nekad sam znala se okrenuti na drugi bok, pa prestane. A sad nista nije pomoglo cak kad sam se sjela, lijepi fini okomiti polazaj zgara nije jenjavala. Nesto strasno. Jedva malo ublazio renny-a. 
    Isto mogu nadodati sve pohvale za merkur, ja sam trenutno kod matijevica a sestre i babice su mrak. Prosla sam njihovu radionicu, tecaj mi je bio onda bespotreban. Na radionici radis bas s babicama, ba dojenju, vidis radjaonice i mislim da sam dobro odabrala buduci da su bile cure na radionici sto su istovremeno prosle i tecaj. 

OhSoBoho
    05. Lipanj 2017. 11:48

Slazem se Eloa. Uz svu kisu informacija koje danas nalazimo trazeci savjete/odgovore po internetu, mozda je najbitnije da na kraju povjerenje damo doktoru kojeg smo izabrali I vjerujemo njegovoj prosudbi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.