Nella cestitam na bebici :)
Tamara: ma meni ovo krivo racuna..ja sam 31+2. Termin mi je 05.08. Kad je tebi termin? Ja sutra krecem na sv. Duh na tecaj :) 3x3 sata..
I ja krecem na taj tecaj al meni rekli 4×2 sata....utorkom i cetvrtkom(ovaj i sljedeci tjedan) od 3-5....tak mi rekla sestra kad sam zvala telefonom da se narucim...sad sam malko zbunjena
Rozaa, tecaj ti je suppper :) ja sam doduse bila samo na jednom danu, puno naucis jedino ja sam bila s nekim zenama s stvarno glupim pitanjima i zamornim ._. Nazovimo ih kokama hahaha pa su brda i doline trazile ali super je tecaj :)
Tamara: ma meni ovo krivo racuna..ja sam 31+2. Termin mi je 05.08. Kad je tebi termin? Ja sutra krecem na sv. Duh na tecaj :) 3x3 sata..
I ja krecem na taj tecaj al meni rekli 4×2 sata….utorkom i cetvrtkom(ovaj i sljedeci tjedan) od 3-5….tak mi rekla sestra kad sam zvala telefonom da se narucim…sad sam malko zbunjena
Hm..meni je rekla uto i cet i sljedeci utorak od 15 -18 h. Vjerojatno zbog onog praznika sljedeci cetvrtak.
Za zgaravicu probajte renne, meni je uvokek pomogao i odlican je njega su mi preporucili doktorica i u ljekarni
Evo, čini se ok…to bi bio prvi dan zadnje m 29.10.
Hm..da i meni je 29.10. bio prvi dan zadnje m. Bum probala iznova kad bum na kompu :) mozda popravi ;) jos tocno 2 mjeseca..wooohooo :)
I ja krecem na taj tecaj al meni rekli 4×2 sata….utorkom i cetvrtkom(ovaj i sljedeci tjedan) od 3-5….tak mi rekla sestra kad sam zvala telefonom da se narucim…sad sam malko zbunjena
Hm..meni je rekla uto i cet i sljedeci utorak od 15 -18 h. Vjerojatno zbog onog praznika sljedeci cetvrtak.
Moguce zbog tog praznika...mozda se nije sjetila tog s obzirom da sam se ja narucivala u ozujku....uf sad mi je lakse
Evo me zene moje.. dok san skupila snage..heheh.. ugl Splitsko osoblje ja san cula sve najgore prema meni i cimerici sestre super.. doktori isto odlicni.. u radaoni isto svi dobri lipo objasniavaju sta radit.. stvarno neman se cemu zalit.. hrana onako nije nejestivo ok je..al virujte mi toliko snage fali da je svaki obrok odlican... ja dosla u bolnici prekjucer u 7 navecer jer me bolilo od 7 ujutro.. stavili me u box klistir sve.. al trudovi nikako da pojacaju.cesti su bili al nikako jaci.. vratili me ujutro u 1ipo sa stola u sobu.. i kad san dosla u sobu razaranje.. trudovi krenili.. do ujutro trpila ni sekunde nisan spavala ni lezala ..samo setala i tusirala se 4 puta..topla voda spas.. i ujutro odma u box 8cm otvorena.. u boxu od 8ipo rodila u 12 ipo.. i zadnjih uru napokon kazu sve je spremno jos samo da se ona spusti i eto.. i dodu nakon po ire jos nije.dignu me na noge..da gravitacija odradi svoje.. i tako ja zadnji nekoliko trudova govorin muzu ispast ce nam dite na pod..bas osjerin da mi dode glavica za izac i nagon ... i on jadan zove sestru.. ona me samo bacila na stol i tiskaj u 2 tiskanja glava i onda tijelo u par puta bez trudova 😥.. i gotovo..to zadnje kad dode je najslade znas da nema muke vise.. jedini skrik sta san pustila je bilo kad me zarizala..jer me rizala preventivno prije truda i prije tiskanja..tu san skriknila a ostalo van je zene drage samo disite i disite i na to se fokusirajte..udah na nos izdak na usta i tako prodisat svaki trud..i odma su upola slabijai.. napisala san roman 🤗🤗😅
A.M
Cure, cestitam na bebama!
Mom malcu je danas rođendan, ali proslavit cemo samo u najuzem krugu obitelji.. Ja sam se danas opet preforsirala pa mirujem. Dogodilo mi se da sam ga digla a to mi je strogo zabranjeno zbog smeksanog cervixa jednostavno sam zaboravila.. Navika. Imam osjećaj da necemo docekati termin..
Ja sam dobila normabele, popila sam par komada kad mi je bilo potrebno, već dugo nisam uzela. Nisam imala pojma da su mozda opasni ne bum vise..
Nella cestitke jos jednom!Ajoh,dugo si se mucila!Bitno da je gotovo,da je sve u redu!😙
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji