Little G: Tebi vec rade ctg? Od kojeg tjedna su krenuli?
Kad sam pitala u bolnici bezveze znatizelje radi kad cu moci na ctg rekli su mi da se ni ne radi prije 28 tjedna.
mene bas zanima koliko nas je kojima nema tko pomoci? moji su daleko, a njegovi boze sacuvaj.
samo cu rec da me svekrva mrzi jer sam joj,,otela,,sina .toliko smo na ratnoj nozi da neznam kako cu joj dopustit vidit malog uopce.inace je šizofreni slucaj ,ali jako inteligentna.
Ja cu bit jedna od tih.. do sada san sama sve spremala za bebicu.. robica peglanje ciscenje.. itd.. a sada kad se vratimo doma..sami smo nas 2 i tatica.. nadan se da cemo uspit..malo me strah ..al isto jedva cekan da idemo iz bolnice i uzivamo doma u miru...😎😎
A.M
Little G:Tebi vec rade ctg? Od kojeg tjedna su krenuli?
Kad sam pitala u bolnici bezveze znatizelje radi kad cu moci na ctg rekli su mi da se ni ne radi prije 28 tjedna.
Summerchild danas bio prvi jer ja stalno paničarim da je mali miran, pa me moja dr poslala u Kbc.
Eto sad zahvaljujući tome imam novi razlog za razbijanje glave
Cure koje imate zgaravicu, preporucam tablete za zvakanje Reduflux, djeluju cim ih prozvacete (preporucam popiti malo vode kad se prozvacu), mene spasavaju doslovno. Smiju ih koristiti i trudnice i to vam i pise na kutiji! Toplo preorucam svima
i mene je malo strah..al mislim da je to normalno,svatko ima strah od nepoznatog ali cim dode do tog trenutka bit ce sve spontano . Ma i bolje u biti ovako,iako mi krivo sto na neke ne mogu racunat :/
meni je ovo moje dite bas komično,imam filing koda imam djetlića koji kucka u meni,pa na sve je strane,sam sebi napravi udarcima kontrakcijice :D
Little G:Tebi vec rade ctg? Od kojeg tjedna su krenuli?
Summerchild danas bio prvi jer ja stalno paničarim da je mali miran, pa me moja dr poslala u Kbc.
Eto sad zahvaljujući tome imam novi razlog za razbijanje glave
Aha ok onda..moj je zivahan tako da nemam s time brige..neki bebaci su mirniji, a neki zivlji. Bit ce sve ok, nemoj se zivcirati.
i mene je malo strah..al mislim da je to normalno,svatko ima strah od nepoznatog ali cim dode do tog trenutka bit ce sve spontano . Ma i bolje u biti ovako,iako mi krivo sto na neke ne mogu racunat :/
meni je ovo moje dite bas komično,imam filing koda imam djetlića koji kucka u meni,pa na sve je strane,sam sebi napravi udarcima kontrakcijice :D
Mi evo vec dan ipo skupa.. jos malo i kuci smo..i zelin ti sta laksi porod i da sve prode u redu..
A.M
Mi evo vec dan ipo skupa.. jos malo i kuci smo..i zelin ti sta laksi porod i da sve prode u redu..
Hvala Nelli od srca :* ... nego reci ti meni to uvodenje klizme jel neugodno? nije me nicega strah ,al guzu ne dam :D To je moja ahilova peta :D
I mi cemo bit sami :-) moja zelja :-) nemojte se brinut sve to ide prirodno. Prvi put mi je bila mama i onda sam je "potjerala" doma, zazeljela se svog mira...tako da ovaj put ne zelim nikoga osim ja, mm, mala, pas i beba :-)
Nista strasno ti klizma nije brzinski to sestra odradi a i ti ahahahahhahaha
I mi cemo bit sami :-) moja zelja :-) nemojte se brinut sve to ide prirodno. Prvi put mi je bila mama i onda sam je "potjerala" doma, zazeljela se svog mira…tako da ovaj put ne zelim nikoga osim ja, mm, mala, pas i beba :-)
Nista strasno ti klizma nije brzinski to sestra odradi a i ti ahahahahhahaha
kolko je to brzo ? :D ja ispred muza nikad nisam prdnula , a nije mi bas sexy ceprkanje tam iza :D
Sortiraj odgovore
Najstariji