Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    12. Prosinac 2016. 14:48

Ajme cure koliko poruka :)

Ovako, nalaz bete je preko 3400, a u petak je bio 650. Znam da je vazno da se dupla, ali meni se ovo jako poduplalo.
    Ali necu se zaliti, bolje da je tako u svakom slucaju.
    Ogtt je prvo mjerenjr 5.3 a treba biti do 5.1, nakon glukoze mi secer cak i pada, iako po nekoj logici bi se trebao povisiti, i zadnje mjerenje je ispod 5.
    E sad, ja sam ogtt vadila u 9 mj i bio mi je dobar, mislim isto se spustilo drugo mjerenje ali prvo je bilo 4,6.
    Ima tko kakvih iskustva s tim?
    Mislim super da me dr.odmah slala na to, inace salju tek iza 20 tj.

Pinkica93
    12. Prosinac 2016. 15:12

Pozdrav cure!
    mono1111 iskrene čestitke. Stvarno mi je drago zbog tebe. Želim ti sve naj, najbolje! :)
    Imam jedno pitanje. Koje se sve pretrage rade u prvom tromjesečju? Mene doktor poslao samo krv vaditi i urin dat na pretrage kad mi je bilo 5+0. Sad sam 7+5 i zanima me dal sam možda trebala još šta obavit do sad.

Mamicaaa
    12. Prosinac 2016. 15:33

Kad vec pricamo o svojim jacim polovicama..moj hoce pomoc malo,ono pomest pod i to,al da mi je neznam kak lose sude nece oprat neg ono kao pa budes ti to kad ti bude bolje hahaha..od pocetka zajednickog zivota je on nosio one teze vrecice iz ducana tak da ja sad nosim samo par stvari i to ono sto je lagano haha..al ima i dana kad ja sve napravim pocistim pa mi kaze pa sto nisi rekla da ti treba pomoc..kod svake od nas su slicne te situacije samo sada se brze ljutim i vise mi te sitnice smetaju haha..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.