Svagdje je drugacije, mene vag uopce ne pregleda..a prenijela sam 2 dana..
Nella ako sam dobro pohvatala ti si prenijela 4dana? Jesu ti ta 4dana kao 4godine? 😂
Navratila sam malo da vidim jel ima neke akcije, al bebe sve miruju..imamo zatisje na forumu, al msm da kad krene bit ce veselo 🤗
Mamika tebi je sutra termin?
Mamicaaa da 4 dana.. uzasnooo.. nikome ne bi da prinese pozelila.. bas je frustrirajuce.. toliko je iscekujemo da cemo poludit.. a i jos pusti pozivi poruke.. svekar i svekrva nisu imali bebicu u blizini dobroh 26godina.. to je ludnica sa svih strana.. jedva cekan da izade.. sad se salimo da ce odma po guzi dobit da joj ne padne na pamet kasnit doma vise nikad.. vec se u stomaku probarabila pa kasni na zakazano.. 😎
A.M
Svagdje je drugacije, mene vag uopce ne pregleda..a prenijela sam 2 dana..
Nella ako sam dobro pohvatala ti si prenijela 4dana? Jesu ti ta 4dana kao 4godine? 😂
Navratila sam malo da vidim jel ima neke akcije, al bebe sve miruju..imamo zatisje na forumu, al msm da kad krene bit ce veselo 🤗
Mamika tebi je sutra termin?
Da,da....Sutra mi je rok!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja navracan da vidin kakva je situacija a ono nista...amoooo da se ta tablica pomakne ahahahahha
Ova sparina je doktukla izgleda I nas I bebe, nece djeca van
Ja ne znam kako vi ali ja vec u 10 ujutro zatvaram sve prozore po kuci I cijeli dan puse klima inace bi izludila...samo cekam da se I po noci preselim spavati u dnevni jer je tamo klima
Jedina sreca je sto jos nisam pocela oticat, woohoo
Najavili su hladnije vrijeme drugi tjedan pa bismo se onda mogle zaredati...ha ha...Termin je Mamici,Pauli,meni....Ne znam dal sam zaboravila koga
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E jedno pitanjce. Znam da smo vec pricale o tome no zaboravila sam koji je bio zakljucak. 😳 jel koja od vas upraznjava perinealnu masazu?
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Protivnik sam epiduralne jer se radi o kraljeznici i nkad se ne znaju posljedice koje mogu biti strasne, frendica je rodila nedavno evo od kad je uzela tu epiduralnu koja nije pomogla prvih 15 dana je imala osicaj kao da ce ostati invalid, i sad ima velike probleme s glavoboljom, susjeda koja je uzela epiduralnu sad mors na operaciju jer se stvorio neki problem, postoji šansa da žena ostane nepokretna itd.. previse je to riskiranja, a ako su brojne zene prije izdrzale mozemo i mi
Svasta!Ja koga god znam, apsolutno nikakve probleme nitko nije imao!Ja sam imala dva poroda, dvije epiduralne nikakvih problema.Dapace!Toj tvojoj frendici je anesteziolog ocigledno bio pijan ili oslijepio trenutno jer je ocigledno promasio mjesto di treba ubost, cim joj nije djelovala epiduralna.Sve sam cula al da nije djelovala, evo prvi put.Nadam se i trecem porodu sa epiduralnom.
Mamika, mozda su ti pripremni trudovi kao meni. Poceo mi je prvi krug 24. pa stalo na 12 sati pa opet krenulo.
Blu, moj se nije umiril pred porod.
Ma nemoj zezat?Meni su se oboje umirili...Vidis ti, sve je stvarno individualno.
Ja taman sa pregleda plodne vode ..otvorena jedva 2 prsta.. prije 2 dana bilo 1prst..bebica velika oko 4200..doktorica me dok je plodnu vodu pregledavala pripala.. kao moramo obavezno danas ultrazvuk i ctg mozda vas zadrzimo u bolnici.. izgledala joj je puno veca beba.. ctg uredan al ipak sutra opet na ctg pa prekosutra opet plodnu provjeravat.. od toliko cackanja pa kako se ne pokrene vise nesto.. 😣😣..
Bome, komad bebe😊
Sortiraj odgovore
Najstariji