eto taman kada me nesto zanima vi pocmete o tome pisati :D sada su me bas zanimali steznici, hmm ali na kraju opet mi nije bas jasno sto uzeti i kada uzeti … Bambi haljina ti bas super stoji :D
Meni je danas stigla pegla i odlicna mi je , zovem ju pegla-zmaj , uzela preko njuskala i bas sam zadovoljna …
jel je rok za predati doznake 5? Mi smo krivo izracunali radno vrijeme ginekologa , pa prije ponedeljka necemo moci predati, nadam se da nece biti prekasno…
Je,je...5-ti..Bez brige!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure, mom sineku je danas mali rodjendan i ici cemo prvi put svi 4 u setnju!
🎂?🎁? Ha ha...😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I mene svaki puta vaginalo pregleda i nakon toga uzv
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Pozdrav mame, pomagajte molim vaas 😁😁. Sutra trebam otvoriti porodiljni, do sad sam bila na komplikacijama. Mene zanima posto danas nisam bila u ginekologice, a sutra ne radi, jel moguce otvoriti u ponedjeljak? Hocu propustit rok, hoce bit kakvih problema? Hvala vam punoo 💘💘
Ne znam jer samo kod mene tako. Ja na kraju 37og tjedna I mene nista ne boli. Sve je prestalo.
Nezz sto se dogada I da li je to ok. Beba mi se rita uobicajeno
Sad mi nista nije jasno..mene svaki put vaginalno pogleda..
Meni uvijek preko trbuha i mozda 2 puta samo UZ da izmjeri cerviks, vidim svima drugacije😞😞😞
Mene je tek u 36om tjednu vag pregledala,prije toga samo uzv.Izgleda da mi stvarno malo-pomalo izlazi sluzni cep,probode me tu i tamo gadno u zdjelici i idem cacat vise nego inace,imam osjecaj kao da stalno moram 😅 sto reci,koju posluku porati,sva titram 😂 ne znam jedino sta je to bolno probadanje,kontam da trudovi nisu (ne znam kak uopce izgleda trud)
Sanja,blago tebi i uzivaj,mene ne bole valjda trepavice,obrve i kosa 😒 dok osjetis bebaca normalno sve je kak treba
Sanajlice23 mene je od prvog dana moj doktor pregledava vaginalno pa onda ultrazvuk.. i nikad nisan imala krvarenje.. al sada kad sam prenila onda idem u bolnicu na preglede i svaki put mi je drugi doktor, zavisi ko je dezuran.. al ne prokrvaris od njihovog normalnog pregleda vec to kad ti gledaju plodnu vodu oni malo jace i zabiju 🙈🙊 nego kad te normalno pregledaju ne bi li potakli malo ili ubrzali posto je termin vec prosa.. a i onda ti stavljaju taj amnioskop pa i od njega.. Al stvarno nije bolno.. ne trebas se bojat nicega ja san evo vec 3 puta bila nije bol nikakva.. samo opusteno.. sve je to super..
A.M
Sortiraj odgovore
Najstariji