Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    02. Lipanj 2017. 15:52

Tamara..

eto taman kada me nesto zanima vi pocmete o tome pisati :D sada su me bas zanimali steznici, hmm ali na kraju opet mi nije bas jasno sto uzeti i kada uzeti … Bambi haljina ti bas super stoji :D
    Meni je danas stigla pegla i odlicna mi je , zovem ju pegla-zmaj , uzela preko njuskala i bas sam zadovoljna …
    jel je rok za predati doznake 5? Mi smo krivo izracunali radno vrijeme ginekologa , pa prije ponedeljka necemo moci predati, nadam se da nece biti prekasno…

Je,je...5-ti..Bez brige!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Lipanj 2017. 15:54

Lagertha

Cure, mom sineku je danas mali rodjendan i ici cemo prvi put svi 4 u setnju!

🎂?🎁?  Ha ha...😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Bambi34
    02. Lipanj 2017. 16:28

Sad mi nista nije jasno..mene svaki put vaginalno pogleda..

Rozaa
    02. Lipanj 2017. 16:49

I mene svaki puta vaginalo pregleda i nakon toga uzv

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Andrea1807
    02. Lipanj 2017. 17:18

Pozdrav mame, pomagajte molim vaas 😁😁. Sutra trebam otvoriti porodiljni, do sad sam bila na komplikacijama. Mene zanima posto danas nisam bila u ginekologice, a sutra ne radi, jel moguce otvoriti u ponedjeljak? Hocu propustit rok, hoce bit kakvih problema? Hvala vam punoo 💘💘

• Sanja...
    02. Lipanj 2017. 17:46

Ne znam jer samo kod mene tako. Ja na kraju 37og tjedna I mene nista ne boli. Sve je prestalo. 
    Nezz sto se dogada I da li je to ok. Beba mi se rita uobicajeno

• Sanjalica23
    02. Lipanj 2017. 18:00

Bambi34

Sad mi nista nije jasno..mene svaki put vaginalno pogleda..

Meni uvijek preko trbuha i mozda 2 puta samo UZ da izmjeri cerviks, vidim svima drugacije😞😞😞

LlamaFace
    02. Lipanj 2017. 18:25

Mene je tek u 36om tjednu vag pregledala,prije toga samo uzv.Izgleda da mi stvarno malo-pomalo izlazi sluzni cep,probode me tu i tamo gadno u zdjelici i idem cacat vise nego inace,imam osjecaj kao da stalno moram 😅 sto reci,koju posluku porati,sva titram 😂 ne znam jedino sta je to bolno probadanje,kontam da trudovi nisu (ne znam kak uopce izgleda trud)

LlamaFace
    02. Lipanj 2017. 18:27

Sanja,blago tebi i uzivaj,mene ne bole valjda trepavice,obrve i kosa 😒 dok osjetis bebaca normalno sve je kak treba

Nella1211
    02. Lipanj 2017. 19:09

Sanajlice23 mene je od prvog dana moj doktor pregledava vaginalno pa onda ultrazvuk.. i nikad nisan imala krvarenje.. al sada kad sam prenila onda idem u bolnicu na preglede i svaki put mi je drugi doktor, zavisi ko je dezuran.. al ne prokrvaris od njihovog normalnog pregleda vec to kad ti gledaju plodnu vodu oni malo jace i zabiju 🙈🙊 nego kad te normalno pregledaju ne bi li potakli malo ili ubrzali posto je termin vec prosa.. a i onda ti stavljaju taj amnioskop pa i od njega.. Al stvarno nije bolno.. ne trebas se bojat nicega ja san evo vec 3 puta bila nije bol nikakva.. samo opusteno.. sve je to super..

A.M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.