Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    02. Lipanj 2017. 07:24

blu5

Mamika, beba se skroz smiri pred porod pa s obzirom da te udarala, jesu bili lazni.Ali, svakako, svaki cas ces😊Paila, zasto si protiv epiduralne?Jel ti ovo prva beba?

Hehe dobra si... ak je prva onda ok sto si protiv epiduralne.. lol..

mamika3
    02. Lipanj 2017. 07:27

Sundi

blu5

Mamika, beba se skroz smiri pred porod pa s obzirom da te udarala, jesu bili lazni.Ali, svakako, svaki cas ces😊Paila, zasto si protiv epiduralne?Jel ti ovo prva beba?

Hehe dobra si… ak je prva onda ok sto si protiv epiduralne.. lol..

I ja nisam prvi put uzela epiduralnu,htjela sam bas vidjeti kako je to...Drugi put sam ju trazila,a za treci se nadam da cu ju usphet dobit...he he he

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Lipanj 2017. 07:31

blu5

Bila je jako mirna cijeli dan,ali bas jako i jos uz onaj pritisak u ledjima,trbuhu,zdjelici-ne znam di ne pa sam mislila da se nesto pokrece!No s druge strane  navecer kasno,ona divlja,a trudovi nepravilni-nema logike,jel?Ha ha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

OhSoBoho
    02. Lipanj 2017. 08:29

Mamika, javljaj nam.kaj se dogadja I sretno! 

Sundi
    02. Lipanj 2017. 09:20

mamika3

Sundi

blu5

Hehe dobra si… ak je prva onda ok sto si protiv epiduralne.. lol..

I ja nisam prvi put uzela epiduralnu,htjela sam bas vidjeti kako je to…Drugi put sam ju trazila,a za treci se nadam da cu ju usphet dobit…he he he

Haha mislimda cu i ja probat neke stvari naucit od starijih i vodit se po onoj sve mi daj.. 

02. Lipanj 2017. 10:05

Mamika, mozda su ti pripremni trudovi kao meni. Poceo mi je prvi krug 24. pa stalo na 12 sati pa opet krenulo.
    Blu, moj se nije umiril pred porod. 

02. Lipanj 2017. 10:07

Ja cu opet traziti epiduralnu ako se odlucimo ikad na jos jedno. Nista me nije boljela niti sam imala ikakve nuspojave od nje. 

PaulaPerkovic
    02. Lipanj 2017. 10:41

Protivnik sam epiduralne jer se radi o kraljeznici i nkad se ne znaju posljedice koje mogu biti strasne, frendica je rodila nedavno evo od kad je uzela tu epiduralnu koja nije pomogla prvih 15 dana je imala osicaj kao da ce ostati invalid, i sad ima velike probleme s glavoboljom, susjeda koja je uzela epiduralnu sad mors na operaciju jer se stvorio neki problem, postoji šansa da žena ostane nepokretna itd.. previse je to riskiranja, a ako su brojne zene prije izdrzale mozemo i mi

• gala_28
    02. Lipanj 2017. 10:53

Cuuure, evo i mene tj.nas :-)
    Uspjela aam se ulogirati sa moba jer smo i dalje bez neta :-/
    Vidim sa sam puuuno toga propustila i da cekamo lijepe vijesti na par fronti :-) Ajmooo, koja ce prva? :-)
    Lagertha, drago mi je sto ste dosli doma i ide vam dojenje :-) kakvi ste aa spavanjem? Sorry ako si vec pisala ali puuunoo ste pisale i nije mi bas pregledno. 
    Mi smo sad napokon u poluuseljenoj fazi. Zadnja dva dana me jako zigalo kod lijevog jajnika, jedva sam ustajala, i vise manje bila na ledjima. Vjerojatno sam se isforsirala aa ciscenjem i spremanjem. Mozda je i do ovih vremenskih promjena, danas je malo bolje. Uglavnom, muzjak je preuzeo ostatak posla, ja samo imam brisanje bez saginjanja, ne bih se vise junacila.
    Sundi, napises mi neki mail da se cujemo? :-) 

02. Lipanj 2017. 11:01

Gala, budim ga po noci trenutno inace bi valjda spavao cijelu noc. Jedino kaj spavam trenutno s njim, a muz u dnevnom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.