Evo ja se i okupala cak, more je super temperature, samo ja malo sporije ulazim..prije sam htjela skocit odmah...a sad ko baba...
Jucer obavili pregled,moj mali buda ima 2 kg,ja dobila dopustenje za more..tako da cu sada 3 tj uzivat. Plivanje tako opusta..
Sad sam samo u zaostatku sa citanjem..al budem vec pohvatala sve.
E al ja san imala samo onu jednu na stomaku.. koja je pratila otkucaje srca bebe.. valjda triba bit i druga za trudove.. sad san to skuzila googlajuci.. zato mi nije ocitavalo
Obavezno su dvije!A bas si ba budalu naletila da ti stavi samo jednu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Obavila ja ctg i uzv-sve po starom!Nije im bila guzva,jos je par zena doslo na pregled!za dva dana u TA!Receno mi je samo da pratim pokrete bebe i da pijem dosta tekucine!Sad ne znam dal treba brojat pokrete ili pratit dal se krece-nisam pitala!Bolova nemam nikakavih,curka mi je mirna...Sve po starom uglavnom!A da,sjetila sam se Ofnice-mislim da je Ofnica bila u pitanju!Dok su mi stavljali ono za ctg,po tu zenu je dosla jedna druga i rekla da treba provjerit jedinicu-da ctg ne ocitava!Nije to za zajebanciju!Imas trudove,a ko da ih nemas prema tom stroju!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kazu da nije strasno.. ja san visoka a tata je preko 2m.. al nije strasno njima nece je oni izbacit vanka 😀😀
Bez brige,ici ce van!😀Moje prvo bilo 4500 sa velikom glavom pa je izasao😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nella Jel ima sta novoga?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I dalje svakih 10min... vec ispaljujen zasto se ne pojaca da iden vise rodit.. 😣😣😣😣
A.M
Kazu da nije strasno.. ja san visoka a tata je preko 2m.. al nije strasno njima nece je oni izbacit vanka 😀😀
Bez brige,ici ce van!😀Moje prvo bilo 4500 sa velikom glavom pa je izasao😀
Ma mora izac.. ne bojin se .. samo da krenu vise ovi pravi malo ucestaliji.. sad smo na 10min.. vec dosta duuuugooo..m
A.M
Da;molim vas,nemijte to slati!Porodit cu se od muke!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji