I dalje svakih 10min… vec ispaljujen zasto se ne pojaca da iden vise rodit.. 😣😣😣😣
Opaaa....Jos jedna bebica na putu.....Jako lijepo....Sretnoooooo!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I dalje svakih 10min… vec ispaljujen zasto se ne pojaca da iden vise rodit.. 😣😣😣😣
Opaaa….Jos jedna bebica na putu…..Jako lijepo….Sretnoooooo!!!!!
Da al od jutros od 7.. dosadilo.mi je vise.. ne bolovi.. vec cekat da postane cesce da iden do bolnice.. nekako mi je jos rano na svakih 10...ne mogu virovat da tako sporo ide.. 😣😣.. u mene sve laganini.. 40+5.. jutros od 7 nekakvi trudovi..hahahah.. al dobro bar se dogada napokon nesto.. IHVALA TIII 😚😚
A.M
Cure,
napokon hvala bogu pročitala 200 stranica zaostatka ker ne smijem vas iznevjeriti. Tako je napeto čitati... Ne sjećam se koju knjigu sam tako napeto citala.
Eola držim fige da bude ave u redu.
liamface- do vaginalne repture kod mene je došlo ili zato jer se je meni malena naglo spuštala ili kako su mi bili kasnije rekli moguće od amnioskopije koju mi je doktorica radila ujutro te me time raskrvarila i moguće nešto okrhnula.
od robice svoj malenoj oblačim body dufih rukava i hlačice iako mi je rekla pazronažna da može i body kkratkih rukava ako vidim da jo joj je vruće.
kapica na glavu ne treba ako je topo nema vjetra i nosmo na direktnom suncu.
dojimo još uvijek preko šeširića.
url=https://lilypie.com]
Koskice, pa vama je bas prekrasno, drago mi je da uzivate ;) I nemrem vjerovati da si procitala sve zaostatke, svaka ti cast!
morala sam da mogu biti podrška svima vama kao što ste vi bile meni. Da imam veliku okućnicu i kućicu u predgrađu Vz, prekrasan pogled, puno prirode i puno posla oko toga.
Koskice vama je bas lijepo 😀
Da vas pitam, danas mi je cijeli dan trbuh tvrd ko kamen i povremeno mi se javi bol kao menstrualna.Skoro cijeli dan sam prelezala, poslije 7 sam isla psa prosetati i jos sam nesto po vani radila zato sto kada sam bila vani trbuh se opustio.I sada vidim na gacicama malo smede krvi.Znam da to nije normalno, ali problem je taj sto kod nas na hitnoj ne mogu nista niti me pregledati slali bi me za zg., pa sad ne znam da li da dizem paniku i da trazim da me netko vozi ili da cekam.
I da sad sam u 33 tj., tako da definitivno jos nije vrijeme za trudove
Da vas pitam, danas mi je cijeli dan trbuh tvrd ko kamen i povremeno mi se javi bol kao menstrualna.Skoro cijeli dan sam prelezala, poslije 7 sam isla psa prosetati i jos sam nesto po vani radila zato sto kada sam bila vani trbuh se opustio.I sada vidim na gacicama malo smede krvi.Znam da to nije normalno, ali problem je taj sto kod nas na hitnoj ne mogu nista niti me pregledati slali bi me za zg., pa sad ne znam da li da dizem paniku i da trazim da me netko vozi ili da cekam.
Hmm a moze biti svasta.. moze te i normalno sve bolit... kontrakcije, razvlacenje maternice misici koji to moraju nosit...
Hmm a moze biti svasta.. moze te i normalno sve bolit… kontrakcije, razvlacenje maternice misici koji to moraju nosit…
Ma da to si i ja mislim pa necu za sada dizati paniku.Ako se bol pojaca, za sada je zanemariva onda cu na hitnu.Zabrinulo me to malo smede krvi i sta mi je trbuh cijeli dan tako tvrd.
Sortiraj odgovore
Najstariji