Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    02. Lipanj 2017. 11:10

Lagertha

Gala, budim ga po noci trenutno inace bi valjda spavao cijelu noc. Jedino kaj spavam trenutno s njim, a muz u dnevnom

Mislim da ce i kod nas biti takav raspored :-/ a mi bas volimo hrkati skupa :-)
    Proci ce i to dok malo ne porastu, kazu da to ide jao brzo, samo da prodje ta pocetna faza koja ostaje u magli :-)

mamika3
    02. Lipanj 2017. 11:25

Lagertha

Mamika, mozda su ti pripremni trudovi kao meni. Poceo mi je prvi krug 24. pa stalo na 12 sati pa opet krenulo.
    Blu, moj se nije umiril pred porod.

Sjetila sam se ja tebe pa sam isto pomislila da nece i kod mene tako na rate!Vidjet cemo kak ce bit dalje i sta ce bit sutra na pregledu!Kad si se ti odlucila ici u bolnicu?Nikako da te pitam!Jesu trudovi postali pravilni?Ili si cekala pregled ujutro?Ne sjecam se!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

LittleG
    02. Lipanj 2017. 11:31

Evo nas sa pregleda. Imamo 1600g. Odgovaraju mjerice. Kako stalno kukam da je miran na kraju me naručila za 2tj na kontrolu i u međuvremenu da odemo na ctg. Pa ćemo ići u ponedjeljak. Je li koja od vas bila tako rano?

• MaryT
    02. Lipanj 2017. 12:20

Ajme cure, ja ne znam kako je vama al ja se osjecam ko da me je top pregazio. Al nisam ni teska niti se puno udebljala, nego me ova sparina ubija.. a tek noći, noćna moraaa....😏

Nella1211
    02. Lipanj 2017. 12:25

Ja taman sa pregleda plodne vode ..otvorena jedva 2 prsta.. prije 2 dana bilo 1prst..bebica velika oko 4200..doktorica me dok je plodnu vodu pregledavala pripala.. kao moramo obavezno danas ultrazvuk i ctg mozda vas zadrzimo u bolnici.. izgledala joj je puno veca beba.. ctg uredan al ipak sutra opet na ctg pa prekosutra opet plodnu provjeravat.. od toliko cackanja pa kako se ne pokrene vise nesto.. 😣😣.. 

A.M

Sundi
    02. Lipanj 2017. 12:39

gala_28

Cuuure, evo i mene tj.nas :-)Uspjela aam se ulogirati sa moba jer smo i dalje bez neta :-/Vidim sa sam puuuno toga propustila i da cekamo lijepe vijesti na par fronti :-) Ajmooo, koja ce prva? :-)Lagertha, drago mi je sto ste dosli doma i ide vam dojenje :-) kakvi ste aa spavanjem? Sorry ako si vec pisala ali puuunoo ste pisale i nije mi bas pregledno.Mi smo sad napokon u poluuseljenoj fazi. Zadnja dva dana me jako zigalo kod lijevog jajnika, jedva sam ustajala, i vise manje bila na ledjima. Vjerojatno sam se isforsirala aa ciscenjem i spremanjem. Mozda je i do ovih vremenskih promjena, danas je malo bolje. Uglavnom, muzjak je preuzeo ostatak posla, ja samo imam brisanje bez saginjanja, ne bih se vise junacila.Sundi, napises mi neki mail da se cujemo? :-)

Hej i mislila sam si da se selis. Mail sanjahorvatt@gmail.com. 

mici_0555
    02. Lipanj 2017. 13:47

Cure evo mene s hrpom novih napravica: tlakomjer, nova spravica za šečer i sebi za dušu novi laserski metar.
    Uspjela sam šečer s hranom jako sputit 41. i to par sati nakon obroka..sad se već manje brinem. Čini mi se da mi je i trbuh manji- manje plodne vode za koju su me plašili da imam previše. Danas od frendice dobivam sjedalicu i igračke + suprug danas dobio posao hip hip huraaa sad mogu bit mirnija, više neče bit sve na meni :-) Divan dan.

• Bambi34
    02. Lipanj 2017. 13:49

Evo i mene s pregleda...sve superiska mjere odgovaraju, mali ima 1150gr :-) opet za 3tj, sad idem svaka 3tj da se ne bi pocela otvarat, strah ga jer je prvi bio prijevremeni porod pa da eventualno odmah zaustavimo..eto mozda nekome pomogne znaci vec 7dn mi se trbuh zna jako stvrdnut ko kamen bude i onda ja stanem se mazit po stomku i stomak se opusti, uglavnom to moram prestat radit jer eto mogu tako potaknut porod...svasta, nisan imala pojma...jedino sta ga moram iduci put pitat ona stavka u trudnickoj urin alb sah je danas zapisano +/- ...pretpostavljam da je nesto da bi me poslao dalje ni gin ni sestra nista nisu spomenuli..sutra mogu na vjencanje al' bez "divljanja" tako da eto penzicki cu ga odradit ahahahhaha

02. Lipanj 2017. 13:54

Mamika meni je pocela ta prva faza trudova dan prije pregleda pa je stala u 4 ujutro na dan pregleda. U bolnici na pregledu oko 8 ujutro me doc pitala dal sam osjecala trudove jer je potvrdila da je krv od otvaranja. Onda u 16 h taj isti dan su opet poceli. Nisu nikad postali ful redoviti (ono svakih 7 minuta) vec su postali cesci: jedan na 8 pa na 11 pa odem na wc i na wc-u 2 u roku od par minuta samo slabiji, pa opet par na 8-9, pa 2 na 11-12... i postajali su sve jaci i jaci. Kad sam pocela vikati od bolova sam odlucila ici. Trebala sam jos ostati doma 🙁 Kad sam dosla u bolnicu bila sam otvorena 4 cm.

02. Lipanj 2017. 14:02

Cure, mom sineku je danas mali rodjendan i ici cemo prvi put svi 4 u setnju! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.