Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    03. Lipanj 2017. 22:06

to što se trbuh stisne ko kamen pa opusti su klasične bh kontrakcije i to nije alarmantno. Iscjedak, ako se samo malo i nema sveže krvi rekla vih da ni to nije alarmantno.a menstrualna bol to pred kraj postane česće ipak se maternica sprema odraditi veliki posao...

url=https://lilypie.com]

MalaRuzica
    03. Lipanj 2017. 22:20

Hvala Koskice, inace nisam panicar, ali sam sama doma pa mi bas i nije svejedno.

Eloa
    03. Lipanj 2017. 22:29

MalaRuzica meni ti isto trbuh bude po cijeli dan tvrd ko kamen, i to od 30.tjedna,sad sam 35. Prakticki mi nije tvrd samo kad lezim na boku... Probaj unijeti sumece magnezij, a sto se tice smedeg iscjedka to mi se nije dogodilo...prati situaciju, bebine pokrete i ako bude sto sumnjivo zovi hitnu.... 

MalaRuzica
    03. Lipanj 2017. 22:56

Beba je aktivna cijeli dan tako da me to malo umiruje.

mamika3
    03. Lipanj 2017. 23:07

Nella Nista se ne javljas!Pretpostavljam da su tvoji trudovi postali cesci i da radjas ovih zadnjih par sati!Ako sam u pravu,drzi se!!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mici_0555
    04. Lipanj 2017. 06:58

Cure koje ste na moru, uživajte...one koje se spremaju rodit..držimo fige da sve ide glatko kao do sad našim ljetnim bebama. 
    Ja sam se malo smirila, al još se borim s tim dijabetesom. U srijedu ču radit guk, pazim na hranu i stalno ga mjerim..nije mi jasno kako mi ujutro natašte bude viši nego 2 sata nakon jela... Možebit da je to moje jutarnje ludilo..obično skačem iz kreveta i odma krečem radit.. U utorak idem na 4d pa se nadam da će mi reć da je s Emom sve u redu da malo manje brinem..

mamika3
    04. Lipanj 2017. 09:09

Ja skicam svako malo da vidim sta je s Nellom,ali jos nista!Valjda je ok

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mrva2017
    04. Lipanj 2017. 09:22

I ja stalno provjeravam za vas par... nestrpljiva sam.. 

mamika3
    04. Lipanj 2017. 09:24

Mamicaaa  Ima sta kod tebe?Kod mene ne!Jucer mi je bio rok!Curka i dalje mirna,udari tu i tamo!Sutra opet u TA!Malecka mi u utorak ima oftalomoloski pregled pa cu nakon goga ici prat prozore,setat i hopsat po stepenicama😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Tamara..
    04. Lipanj 2017. 10:22

mici koliki ti je secer nataste, kakve su ti vrijednosti bile kada si radila OGTT?
    nejavla se Nella sigurno se mazi sa svojom bebicom..
    ajmo trudnice danas je divan dan za jos jednu bebicu
    mala ruzo kakva je situacija?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.