Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    02. Lipanj 2017. 14:31

Lagertha

Cure, mom sineku je danas mali rodjendan i ici cemo prvi put svi 4 u setnju!

Ajmeeee divnoooooooo :-) uzivajte :-) ja se ne mogu pomaknut preforsirala sam se, ko da me neko pretukao eto tako se osjecam..katastrofa..

Nella1211
    02. Lipanj 2017. 14:52

Bambi34

Evo i mene s pregleda…sve superiska mjere odgovaraju, mali ima 1150gr :-) opet za 3tj, sad idem svaka 3tj da se ne bi pocela otvarat, strah ga jer je prvi bio prijevremeni porod pa da eventualno odmah zaustavimo..eto mozda nekome pomogne znaci vec 7dn mi se trbuh zna jako stvrdnut ko kamen bude i onda ja stanem se mazit po stomku i stomak se opusti, uglavnom to moram prestat radit jer eto mogu tako potaknut porod…svasta, nisan imala pojma…jedino sta ga moram iduci put pitat ona stavka u trudnickoj urin alb sah je danas zapisano +/- …pretpostavljam da je nesto da bi me poslao dalje ni gin ni sestra nista nisu spomenuli..sutra mogu na vjencanje al' bez "divljanja" tako da eto penzicki cu ga odradit ahahahhaha

Meni ti je puuuno pomoga sumeci magnezij sa dodatkom vitaminaod dietpharma kod tih BH kontrakcija.. ili stvrdnjavanja stomaka.. svaki dan sam pila po jedan.. ne sicam se koji je to tjedan bio al su mi bas bili ucestali.. i nakon tjedan dana mi je taj magnezij ih smanjio skroz .. pila sam ka i nakon sta mi se popravilo..sad se salim koliko san ga popila..eto pa san prinila trudnocu..hahah.. bolje da nisan 😂

A.M

Tamara..
    02. Lipanj 2017. 15:15

eto taman kada me nesto zanima vi pocmete o tome pisati :D sada su me bas zanimali steznici, hmm ali na kraju opet mi nije bas jasno sto uzeti i kada uzeti ... Bambi haljina ti bas super stoji :D
    Meni je danas stigla pegla i odlicna mi je , zovem ju pegla-zmaj , uzela preko njuskala i bas sam zadovoljna ...
    jel je rok za predati doznake 5? Mi smo krivo izracunali radno vrijeme ginekologa , pa prije ponedeljka necemo moci predati, nadam se da nece biti prekasno...

• Anjaaa
    02. Lipanj 2017. 15:19

Pozz cure! Lagertha drago mi je da vam dojenje ide tako dobro, bravo! Uzivajte u setnji danas
    Bambi, super da je sve ok! Mi smo dva dana razlike u terminima pa pretpostavljam da je i moja beba tu negdje s kilazom.
    Nella vauu kolika beba, trebat ce to rodit
    Ja sam bila na pregledu danas. Misici i cerviks su omeksani i prijeti prijevremeno otvaranje.. To sam i sama znala, imam taj feeling. Nista tesko dizat niti se naprezat, ponasat se ko baba od 80 god haha! A sama s malim svaki dan do 5.. Ko mali priljepak je postao stalno mama nosi me.. Nezz kako cemo to. Mama mi dođe na par dana pa ode.. Valjda cemo izdrzat do kraja. Pitala sam za kupanje u moru, ali ne preporucuje prije 35-og tj, eventualno plutat. To mi tesko pada! Dobila sam 3 kg i pohvalila me zbog toga, sad sam na 46

Trenta
    02. Lipanj 2017. 15:21

Evo curke da javim da je sve ok.  Brojimo 38+3 i prst sam otvorena. Veli dr moze krenut za wee a moze i za 10 dana. Ne znam dal mogu izdrzat jos 10 dana koliko me ruke bole od oticanja. A stopala kao da hodam po jastucicima. Inace nosim br 37 sad sam na 39:( 
    Kilaza cak pala za 1kg ovih zadnjih 3 tj tak da sam na +13kg a mali je vec na 3400! U tjedan dana dobio 400g. Koliki ce biti slj tjedan majko mila. Jos uz ove sparine i bolne ruke uopce ne spavam. Svaka cast svima koje prenesu iskreno se nadam da necu biti medju njima:) 

• Sanjalica23
    02. Lipanj 2017. 15:21

Cure kada pocinju ti vaginalni pregledi,malo sam se iskreno prepala toga sa obzirom da sam procitala da vas je vecina imala krvarenje nakon istih i da su prilicno neugodni 😯😯😯 

Pinkica93
    02. Lipanj 2017. 15:31

Pozz curke! Ja isto bila danas na pregledu. Danas smo 32+2 i malecka i dalje premala. Mjere joj odgovaraju za 29 i 31 tjedan. Ima 1600g. Danas me cijeli dan izvozali u Vinogradskoj. Narucena na uzv u 10, dosla na red u pol 1, poslali me onda u TA iz ko zna kojih razloga. Tamo progovorila koju rijec s doktoricom pa me poslali i na kontrolu protoka i tek skoro u 2 bila gotova. Samo sam cekala da mi kazu jos na sve to da ostajem u bolnici. Ziva katastrofa!

Trenta
    02. Lipanj 2017. 15:40

Ssnjalica23 meni ti je ovo bio prvi vaginalni i ctg u TA. Do sada samo uzv zadnjih 3x. Dr nije htio da se ne bi pocela otvarati

Trenta
    02. Lipanj 2017. 15:41

1x tjedno inace idem u TA

mamika3
    02. Lipanj 2017. 15:51

Sanjalica23

Cure kada pocinju ti vaginalni pregledi,malo sam se iskreno prepala toga sa obzirom da sam procitala da vas je vecina imala krvarenje nakon istih i da su prilicno neugodni 😯😯😯

Nije nuzno da ces poslije prokrvarit!Evo,ja nisam ni u jednoj trudnoci!A pregled,bolan ili ne,ovisi o doktoru-ni o cemu drugome!Ima jedan na Sv Duhu-dr Prka!E,taj nimalo njezno ne pregledava!A dr Aksamija-ona je zbilja njezna!Da me bar ona dopadne u radjaoni!Tako da ovisi na koga naletus

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.