Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    02. Lipanj 2017. 22:47

mici_0555

Cure evo mene s hrpom novih napravica: tlakomjer, nova spravica za šečer i sebi za dušu novi laserski metar.
    Uspjela sam šečer s hranom jako sputit 41. i to par sati nakon obroka..sad se već manje brinem. Čini mi se da mi je i trbuh manji- manje plodne vode za koju su me plašili da imam previše. Danas od frendice dobivam sjedalicu i igračke + suprug danas dobio posao hip hip huraaa sad mogu bit mirnija, više neče bit sve na meni :-) Divan dan.

Bravo mici!!!!!Super za posao!

Nella1211
    03. Lipanj 2017. 07:11

Kazu da nije strasno.. ja san visoka a tata je preko 2m.. al nije strasno njima nece je oni izbacit vanka 😀😀

A.M

• blu5
    03. Lipanj 2017. 07:18

Da, tocno to!Moja je mala bila 4020, satrala sam se za rodit je.Ova je po svemu sudeci jos i veca😨Svakako, bitna ti je sirina zdjelice, a tebi je ocito dovoljno siroka kad kazu da nije strasno.

Nella1211
    03. Lipanj 2017. 07:48

Pa ja nisan smatrala da san siroka hahah.. al vidit cemo.. draze mi je prirodno nego carski..nadam se i danas.. evo od 6ipo pratim od prilike svakih 15min lagani menstrualni grcevi.. al samo sprijeda u stomaku i bas lagani.. nema boli u ledima.. tako da se nadam da je to to vise.. i traju od 30 -35sekundi...a moram na ctg kroz uru otic.. sad mi je panika da me odma ne zadrze ako je krenilo.. ne bi volila ovu pocetnu fazu culit bezveze u bolnici..😆.. al tako san sritna da se napokon nesto pokrenilo...

A.M

Mamicaaa
    03. Lipanj 2017. 11:03

Cure kako ste? Sto se radi?
    Nella javi nam jel krenulo hehe i slazem se s tobom bas je frustrirajuce ovo cekanje i iscekivanje..svaki dan mu pricamo da ide van,al eto mali sef nas zeza i uopce ne dozivljava 😂 
    Mamika gdje si? Danas je rok 😂
    Evo kod nas je dns kisa i nije vruce pa ako nije htio zbog vrucine dns mu je idealan dan hahah

03. Lipanj 2017. 11:16

Me+mybaby

E jedno pitanjce. Znam da smo vec pricale o tome no zaboravila sam koji je bio zakljucak. 😳 jel koja od vas upraznjava perinealnu masazu?

Ja sam tocno 4 puta po par minuta u zadnja 3 tjedna. Procitala sam da uopce nije potrebno svaki dan to radit vec ono da je optimalno 2-3 put tjedno. Ja nisam ni tolko, ali sam si mislila kako nemre stetit. Kupila sam bademovo ulje i malo nekaj prtljala dole za vrijeme tusiranja. Na kraju sam imala izgon uz epiduralnu i toga me bilo strah, mislila sam da cu ful popucat jer nisam osjecala skoro nista dole dok sam tiskala, ali na kraju izvana uopce nisam popucala... a i moj je velika beba... Iznutra su bila 3 sava na rodnici. 

Nella1211
    03. Lipanj 2017. 11:45
    Evo ih..neke san uvatila trajanje neke ne.. ctg nije ni jednog ocita.. a ja mislin 3 puta da me zabolilo dok san bila prikljucena.. i ja to govorin doktorici.. ona mrtva ladna ..pa ajde super.. onda ces nam se vratit danas.. njima valjda normalno da ctg ne ocitava ili sta.. naravno vikend je i svi na hitnom prijemu su nadrkani.. split split 😣😣
    Evo ih..neke san uvatila trajanje neke ne.. ctg nije ni jednog ocita.. a ja mislin 3 puta da me zabolilo dok san bila prikljucena.. i ja to govorin doktorici.. ona mrtva ladna ..pa ajde super.. onda ces nam se vratit danas.. njima valjda normalno da ctg ne ocitava ili sta.. naravno vikend je i svi na hitnom prijemu su nadrkani.. split split 😣😣

A.M

Nella1211
    03. Lipanj 2017. 12:13

E al ja san imala samo onu jednu na stomaku.. koja je pratila otkucaje srca bebe.. valjda triba bit i druga za trudove.. sad san to skuzila googlajuci.. zato mi nije ocitavalo

A.M

Maja 3
    03. Lipanj 2017. 12:25

Pozdrav s mora!

Ninche9
    03. Lipanj 2017. 13:13

Maslacak bas ti zavidim! Eh da mi je malo smocit noge i popiti nesto osvjezavajuce u hladu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.