Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    01. Lipanj 2017. 20:46

Da da definitivno bi mogao biti sluzni cep! 

• Bambi34
    01. Lipanj 2017. 20:47

LlamaFace lako moguce da to laganini se sprema :-) ...premda ja nisan expert jer meni je curkala plodna voda i onda sam pocela krvarit...slusaj bilo bi ti i vrijeme 38 tjedan si nam :-) :-) mene bole rebra, sutra idem na pregled fala Bogu. Danas sam i dvaput rigala tako da nije mi nesto dan..

• Bambi34
    01. Lipanj 2017. 20:50

donna83

Bambi haljina je super! Ja imam isto svadbu, nemam pojma šta ću stavit na sebe…

Trazila dugoo naletila u nekom malom ducancicu u kojeg nikad u zivotu nisam usla ahahahaha strah me bilo narucit preko asos jer dvaput sam narucila trudnicke haljine preko njih, stigle i na kraju izgledala ko baba u njima pa ih vratila nazad..za Pricest maloj kupila crnu haljinu u hm moci cu je nosit i iza..

• Sanja...
    01. Lipanj 2017. 22:27

Da li se netko susretao u trudnoci s Escherichia coli u urinu?  

PaulaPerkovic
    01. Lipanj 2017. 23:14

Ajoj  mamika ja sam apsolutni protivnik epiduralne

mamika3
    02. Lipanj 2017. 00:55

Osjecam nekakva zatezanja od cca 23 sata!Nekad tupa bol,nekad jaca,malo ostrija....Nepravilno skroz...mala udara tako da vise puta i nisam znala od cega boli!.Ne znam dal je sta pocelo,ne bih htjela dizat laznu uzbunu...Pokusavam zaspati,ali ne mogu!Valjda cu uspjeti!Umorna sam!Necu nis pisat jer sve valjda spavate pa mi je glupo;al podnosit cu izvjestaje!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    02. Lipanj 2017. 06:19

mamika3

Osjecam nekakva zatezanja od cca 23 sata!Nekad tupa bol,nekad jaca,malo ostrija….Nepravilno skroz…mala udara tako da vise puta i nisam znala od cega boli!.Ne znam dal je sta pocelo,ne bih htjela dizat laznu uzbunu…Pokusavam zaspati,ali ne mogu!Valjda cu uspjeti!Umorna sam!Necu nis pisat jer sve valjda spavate pa mi je glupo;al podnosit cu izvjestaje!

Bravo. Samo polako i bez panike. Puuuno pusa.. 

02. Lipanj 2017. 06:41

Sretno mamika, nadam se da si vec rodila. 

mamika3
    02. Lipanj 2017. 06:48

Nisam,cure!Opet oni lazni!Ovaj put su bili cesci i bolniji!Oko 4 ,pola 5 ujutro se smirilo!Mislila sam da ce preci u pravilne pa sam vas zato i obavjestila!Sutra imam pregled ujutro!Mozda su potaknuli otvaranje,ko zna!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5
    02. Lipanj 2017. 07:14

Mamika, beba se skroz smiri pred porod pa s obzirom da te udarala, jesu bili lazni.Ali, svakako, svaki cas ces😊Paila, zasto si protiv epiduralne?Jel ti ovo prva beba?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.