Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    01. Lipanj 2017. 15:17

i ja naotičem, ali tako mi je uvijek kada su vrućine.. 
    cure... navečer kad legnem osjetim pritisak ispod trbuha... jedva se po noći okrećem.. preko dana mi je sve ok i onda navečer kad legnem ne znam što se događa.. jel to normalno? onak mi je pritisak ko da ću dobit mengu za par dana (koliko se sjećam tog osjećaja)... nije to bol nego baš neki pritisak..
    također me ulovila panika da se opet okrenuo na zadak.. sad sam počela previše razmišljati pa me odjednom sve brine... nemam pojma u kojem je položaju više.. stalno se okreće, lupa, nemiran je i štuca...  

01. Lipanj 2017. 15:23

Blu, savovi su mi otpali nocas. Zato danas i mogu lakse sjedit. Vise me ne boli dole skoro uopce, ali vjerujem da jos treba vremena da to zaraste. Zadovoljna sam kako mi ide dojenje za sad. Dojim malog na zahtjev, prvo sam sa sesiricima no patronazna mi je rekla da mi ne trebaju, da imam ravne bradavice i da to nije prepreka dojenju pa me malo potaknula. Ako me mali krivo uhvati onda me zaboli pa mu gurnem prst da prekinem vakum i onda ga ponovno namjestim. Kad primi dobro me boli malo zbog regada i to otrpim. On je poceo odbijati te sesirice, smetaju mu. Imala sam jedan dan problem s grudima, natekle su mi i bile vruce (dan kad smo dosli doma iz bolnice). To se dogodilo jer su ga dohranili u bolnici da dobije stolicu normalne boje jer inace ne pustaju doma pa je spavao cijelo popodne, a ja jos nisam znala da ga trebam probuditi. Patronazna me onda spasila rekla je da pod toplim tusem se izdojim rucno. Sjetila sam se i da sam naucila na tecaju od Roda da kad ti je tesko u grudima se treba covjek izdojiti, ali da je dovoljno malo - cisto da si olaksas. Nakon toga sam pocela malog buditi i nuditi mu sisu, uvijek je hoce. Sad mi se vec sise opuste kad ih on sise 20-30 minuta. Mozda nekome pomogne moje iskustvo.

• Bambi34
    01. Lipanj 2017. 15:59

Nasla haljinu koju cu sad iznosit za ova 2 vjencanja sta nas cekaju...zadovoljna sam :-) a i pronasla sam pozu za selfic u kojoj ne izgledam ko kit ahahhahahhahahha 
    P.s. ako je opet slika velika sta cu ja stvarno ne znan je smanjit :-)

OhSoBoho
    01. Lipanj 2017. 17:05

Lagertha, hvala ti na ovom zadnjem postu. Utjesno je znati da sve sto sam procitala u praksi funkcionira! Bas me ovo ohrabrilo jer se vise brinem.oko samog dojenja nego.oko poroda. Drago mi je da se snalazis tako dobro sa svojom mrvicom 
    Ja mislim da sam konacno dovrsila pakiranje torbe za bolnicu, sto godina mi je trebalo valjda sam sve potrpala, ak sam kaj zaboravila sreca pa zivimo blizu petrovoj :P

01. Lipanj 2017. 17:16

Pozdrav svima. Evo i nas, jos jedna ljetna beba,  termin 24.6., dakle u 37.smo tjednu a cini mi se da cu već sutra roditi. Druga mi je beba ali već sam zaboravila simptome, trenutno imam blage bolove pri dnu trbuha kao menstrualne. Ali ne da prime pa puste nego traju 20-30 min. Jel to znak da ce uskoro??

donna83
    01. Lipanj 2017. 18:01

Žene ja vjerujem da je pred kraj sve normalno... i da stišće i pritiska i da je teško i da probada, boli i ne znam šta. A dal je blizu...teško je to ovako procijeniti. Koliko se ja sjećam trudova, bila je bol jako nisko naprijed i u leđima, pa popusti pa opet... i često žene netom prije poroda znaju imati veliku nuždu i 2-3 puta u tom danu. Isto ko kad sam ja mislila da ću rodit brzo jer mi je bio ispao služni čep, a do poroda je prošlo još 10 dana. Sve smo različite. Nekom služni čep fakat znaci da je porod već počeo. Meni kad žene pričaju da su se stigle i otuširat doma i obrijat u trudovima prije nego su krenule u bolnicu ne mogu to zamislit jer sam ja vrlo brzo imala jake trudove svakih 5 min. Pa onda pogledajte Lagerthu..wow, rađala 3 dana praktički..
    Jednostavno mislim da se treba osloniti na svoj instinkt i uzeti s rezervom sve sto pročitamo i u datom trenutku odlučiti ići u bolnicu ili još ne. 

donna83
    01. Lipanj 2017. 18:04

Bambi haljina je super! Ja imam isto svadbu, nemam pojma šta ću stavit na sebe...

Nella1211
    01. Lipanj 2017. 18:33

Zene da vas pitam.. sutra bi isla na bazen privatni kod mojih doma.cistoca na max. zanima me dali ima kod nas kupit onih nekih tampona za trudnice i kakva su vasa iskustva .. jeli sigurno sad kad san vec i 40+4.. a mislin da mi je neki dan ispa sluzni cep.. al nisan sigurna jer san bila na wc u tom trenu.. nekako bi tako rado skocila i plivala da mi se napokon cilo tijelo opusti.. a opet me strah tih infekcija..

A.M

01. Lipanj 2017. 20:25

hola trudnice :) 
    ja dosla kojoj cestitati ali jos se ne date hehe
    meni vrijeme leti, evo iduci tjedan mali puni mjesec dana :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

LlamaFace
    01. Lipanj 2017. 20:34

Cure,rekla mi je dr jucer da ce nakon pregleda bit malo sukrvice i stvarno je bilo jer sam odmah poslije isla na wc,ali samo taj put poslije pregleda.Sad sam se obrisala i bila je mjesavina krvi i prozirne sluzi kao bjelanjka.Sad sam zbunjena jer sam izmedju pregleda i sad isla pisat barem 20 puta i nije bilo niceg i sad ovo.Jel moguce da mi je ona nesto pokrenula kad me procackala,mozda sluzni cep?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.