Hahahaha!Da je moj doma vjerovatno bi i mene zivcira:-) Al sad kako ga nema, eto fali...Neki dan mi je čak rekao, sva sreća pa nisam tu hahahaha, radi mojih hormona i divljaluka

mamika pa eto i ja sam tako nekako prvi put osjetila pa vjerojatno nam se onda javljaju bebaci :) ja se i ovako sva raznjezim kad osjetim to mogu mislit kako ću tek pred kraj :) gdje su druge cure sa iskustvima lupkanja? Nismo sigurno jedine. Hehe
Moj muž radi po cijeli dan pa ga malo i vidim ali i to malo mi bude dovoljno da me nazivcira ponekad. Uvijek ga napadam kako se on uopće ne veseli i ne radi ništa po pitanju bebe i onda kad mi kaže pa evo reci mi što treba i sve cu napravit. Onda ja usutim i gledam jer ni sama ne znam sta očekujem od njega,valjda da dubi na glavi. Haha
Ha ha ha ha....Ja se veselim vikendima tako da smo svi zajedno i ako,se moze,da nekud odemo!I onda se on digne u 10,pije kavu i visi na mobitelu do 11 pa ode u kupaonu do 12!!Prodje me volja za izlaskom!A da,i kad pospremim cijeli stan pita me jel mi treba pomoc!Ili na blagajni,kad dam karticu,pita me jel trebas novaca!Ne znam jel bi se smijala ili plakala!Al pred kraj mu je bolje da ga nema!Izludit cu ga!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sve mogu u Onome koji me jača <3
A što se tiče lupanja bebice naravno još nemrem osjetit ( tek sam 9+6)....al osim mučnina uopće se ne osjećam trudno ....možda dok mi trbuh počne rast i kad se krene ritat...jedva čekam
A što se tiče lupanja bebice naravno još nemrem osjetit ( tek sam 9+6)….al osim mučnina uopće se ne osjećam trudno….možda dok mi trbuh počne rast i kad se krene ritat…jedva čekam
Bez brige,osjecat ces se trudno pred kraj!Itekako!!!!😅
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji