Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    12. Prosinac 2016. 14:08

Hahahaha!Da je moj doma vjerovatno bi i mene zivcira:-) Al sad kako ga nema, eto fali...Neki dan mi je čak rekao, sva sreća pa nisam tu hahahaha, radi mojih hormona i divljaluka

12. Prosinac 2016. 14:12

mamika pa eto i ja sam  tako nekako prvi put osjetila pa vjerojatno nam se onda javljaju bebaci :) ja se i ovako sva raznjezim kad osjetim to mogu mislit kako ću tek pred kraj :)  gdje su druge cure sa iskustvima lupkanja? Nismo sigurno jedine. Hehe 

Moj muž radi po cijeli dan pa ga malo i vidim ali i to malo mi bude dovoljno da me nazivcira ponekad. Uvijek ga napadam kako se on uopće ne veseli i ne radi ništa po pitanju bebe i onda kad mi kaže pa evo reci mi što treba i sve cu napravit. Onda ja usutim i gledam jer ni sama ne znam sta očekujem od njega,valjda da dubi na glavi. Haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• tmr28
    12. Prosinac 2016. 14:27

A što se tiče lupanja bebice naravno još nemrem osjetit ( tek sam 9+6)....al osim mučnina uopće se ne osjećam trudno ....možda dok mi trbuh počne rast i kad se krene ritat...jedva čekam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.