Mamika ti si mene tjedan-dva prije pocela nabrijavat na porod. Da nisi, tko zna, mozda bi jos uvijek bila trudna. Sad cemo mi tebi pomoc!
Ha ha...Hvala,lijepo od vas!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kako ste trudnice?Meni je jucer Matej lezao na trbuhu pa su mi krenule suze jer sam se sjetila kako je bio unutra. Sad sam probala staviti prstenje i samo sam uspjela zarucnicko nataknuti na prst od vjencanog… pretpostavljam da nisam jos splasnula. To objasnjava i zasto mi jos uvijek trnu ruke. Trbuh mi je negdje 4-5 mjesec
Lagertha jel stavljas steznik?? Ja sam nakon poroda kad sam dosla doma iz bolnice drzala steznik i povuko se stomak..Imala sam steznik na cicak, sad cu opet isti kupit to je super stvar.
Amoooooo Mamika i iduce da se pomice malo tabela :-)
Ja sutra odoh na pregled :-) jedva cekam :-) ocistila apartman, pomogla prenijet kamene ploce jer smo nesto na terasi radili i sad odmaram mislim da se nisam trebala junacit i to sama nosit..
Bambi,mislim da ti steznik u tome nije pomogao. Steznik pomaze vratiti unutarnje organe na mjesto,a ne pomaze kod stezanja koze,upravo suprotno,on preuzima ulogu misica,zato se i preporuca ga nosit nakon carskog reza,jer se nesmiju naprezat trbusni misici.
O ovome sam i ja citala!Mislila sam ga kupit,ali sam odustala jer on bas sluzi tome da vrati misice na mjesto!A sto se tice yrbuha koji nam je nastao zbog klope,e,to treba promjeniti prehranu!Mislim da su cure napisale da nemaju bas neki veliki apetit!A i treba proci neko vrijeme da to dodje na svoje!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam si kupila steznik. Nekak mi to ima logike ali par tjedana poslije poroda. Ja inace nisam u formi pa vjerujem da ce dobro doci kao podrska unutarnjim organima. Recimo mojoj mami se spustio mjehur nakon trudnoce pa sad s 50 mora na operaciju. Pa mozda pomogne s te strane. A za kozu se ne brinem. Jest da ruzno zgleda ali ajd bar ne izaziva neke zdravstvene probleme.
Meni je koza na trbuhu sve do ove trudnoce izgledala grozno opusteno jer sam mrsava a u prvoj trudnoci se rasteglo.. Sad ce po svoj logici izgledat jos gore.. Ima li tu kakve pomoci?
Mamica, mamika i sve koje trebate rodit, ajmo, znate vec sve sto pokrece porod pa idemo u akciju da se pokrene lista
Bas sam vas htjela pitati, kako se osjecate a vi se raspisale.Meni se jucer navecer vrtilo, danas ujutro isto.Sad mi se ne vrti ali bas se slabo osjecam.Danas sam bila na tecaju u domu zdravlja i korisne informacije daju 😀.I poslije sam isla u ducan i meni je to toliki napor da je to strasno kada hodam svakih par metara trazim mjesto za sjest jer bi se mogla srusiti.Patronazna sestra nam je rekla da prvih 6 tj. treba izbjegavati sve napore pa cak i peglanje, ne znam da li pretjeruje ali tu onda definitivno nikakvo vjezbanje ne dolazi u obzir.
Koskica, Pandica, Ofnica i Lagertha već imaju svoje smotuljke... čekamo dalje...
Ove bebice čekamo u 06.mjesecu...
Mamicaaa 31.5.2017. D NJEMAČKA (UKH)
Maja Spoljaric 1.6.2017. C
mamika3(32) 3.6.2017. C SV.DUH KATRIN
Trenta 10.6.2017 D
miomao 10.6. 2017. C
LlamaFace 13.6.2017. D OSIJEK GABRIEL
Ninche9 16.6.2017. D
Ciklama 18.6.2017. C
Sanja 25.06.2017. D PETROVA DORIAN
Me+mybaby 29.6.2017. D PETROVA
KFK 30.6.2017. D VARAŽDIN
Eto, ja sam.isto sluzbeno krepana...majstor otisao, ja sto puta gore dolje po stepenicama (blagodati zivota u potkrovlju) I sad vise nemam snage za nis. Klima hladi na najjace a ja odo spavat. Uspjela sam neki rucak slozit, kobasica s patlidzanom I tikvicama na grillu. Popodne bum pizzu ak smognem snage.
MalaRuzice, tak ti je I meni sa snagom kad idem u nuzni shopping...gdje vidim stolac, sjedam! Tlak mi je uvijek nizak a dolje me uvijek.boli tak da nemrem bez stalnih predaha :)
Bome ste se raspisale😊Ajmo mamika vrime je 😊Lagertha, bas mi je drago da si se javila.Kako ide s dojenjem?Jel te bole savovi?Ofnica nadam se da je i tebi sve ok sa tvojom malom bebicom.Meni sinoc muz zavrsio na operaciji slijepog crijeva, a dosao tek neki dan😯Bas kad sam se ponadala da sad mogu malo odmoriti, opet problem...al sva sreca dobro je zavrsilo😊Meni su pocele noge i ruke oticat, ali ja inace imam problem s tim, naravno pogotovo ljeti.Moja mala jos uvijek divlja po trbuhu, tako da sad kad me mlatne u pankreas, majke mi dode mi zlo!
Cure,ne mogu jos!Ode muz u nocnu..Pa moram zvati tatu dal ide i on!Nadam se da ne!Zamolit cu Mamicu da nesto pokrene!hi hihi
Blu bas mi je zao zbog muza
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj,da,naotekle mi noge!Dosad nisu!Ili nisam bas primjetila!Al sad se kuzi!Pridruzujem se zenama sa hobitskim stopalima!😁
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji