Maslacak31 takoo je hehehe :) ali cini se meni da ce se nalac zadrzat malo duze :D
Jel to prvo dijete, ili? Sorry,nemogu popamtit sve.
Opet ja s pitanjima...
A kolko ste vi robice pripremile za bebe? Mislim ja uopće nemam pojma kolko čega uopće da kupimo...
Ovo mi je prva trudnoća - čisto da bude jasnije moje neznanje.
Opet ja s pitanjima…
A kolko ste vi robice pripremile za bebe? Mislim ja uopće nemam pojma kolko čega uopće da kupimo…
Imas na klokanici popis za novorodence. Meni je isto prva trudnoca. Malo sam pretjerala. Nemoj da te ponese XD. Ja imam curicu pa mi je sve bilo slatko :)
Ugl mislim da sam kupila previse toga.. a i dobila sam od sister.. sad sam svima rekla da kupuji 68 i to zimsku garderobu kad dolaze.
Ja imam svega!Nesto malo sam kupila u Lidlu,a ostatak sam dobila!Imam svih velicina,sto je dobro jer ne znam kolika ce biti!I jos cu dobivat od dvije susjede kak ce njihove cure rasti!Fala Bogu,nemam potrebe kupovati!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Opet ja s pitanjima…
A kolko ste vi robice pripremile za bebe? Mislim ja uopće nemam pojma kolko čega uopće da kupimo…
Ovisi kad ti je termin. Ja sam nakupovala svega, a onda mi je prijateljica rekla da je najzgodniji komad odjece za bebu body. A bodicima se nisam bas opskrbila pa sam sad u zadnji cas jurila da kupim jos 10 komada znaci bodici dugih i kratkih rukava i hlacice s carapicama su must have,isto tako nekoliko odjelca i pidzamica, carapice..
Mame koje imaju vise iskustva ce ti bolje reci, ja svog prvorodenca jos cekam
Cure,ja bila dns prvi put u trudnickoj ambulanti-odradila ctg,a pregled me izbedirao sam tak jer su mi skoro oci ispale kad mi je provjeravala koliko sam otvorena.Ak su me dva prsta toliko zaboljela mogu mislit kad glava krene koja je to bol,tak da pocinjem molit krunicu da mi uspiju instalirat epiduralnu.Ugl,otvorena dva prsta,postoji mogucnost da iduci tjedan idem na inducirani da me porodi bas ta dr kod koje sam dns bila na pregledu.Hvata me prpa 😅
Iz mog iskustva, ja pidjamice za pocetak necu koristit,nisam ih ni s malom imala, a ona je zimska beba. To mi je bezvezno bacanje novaca, bolje uzet vise bodica..pa ne zamazu se tako male bebe da trebaju posebno imat pidjamice. Moj ce spavat u bodicu i hlacicama.
Cure,ja bila dns prvi put u trudnickoj ambulanti-odradila ctg,a pregled me izbedirao sam tak jer su mi skoro oci ispale kad mi je provjeravala koliko sam otvorena.Ak su me dva prsta toliko zaboljela mogu mislit kad glava krene koja je to bol,tak da pocinjem molit krunicu da mi uspiju instalirat epiduralnu.Ugl,otvorena dva prsta,postoji mogucnost da iduci tjedan idem na inducirani da me porodi bas ta dr kod koje sam dns bila na pregledu.Hvata me prpa 😅
Liama,ovisi ti i do doktora koji te gledao. Tako je bar meni bilo kad sam u trudnicku isla..svaki put razlicito..neki njezni da ni neznas kad su gotovi..a s drugima nemozea docekat da zavrse kolko boli.
Dr.Rubin? Onda će po svemu što sam čula biti sve odlično odrađeno.
Sad vidim da si u 39 tjednu,krenut ce to i samo,nedaj da sile bez razloga.
Sortiraj odgovore
Najstariji