Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    31. Svibanj 2017. 09:49

Sumerchild sto je to baktiv? Jesu to oni jogurti s probioticima? :) Pijem ih tu i tamo, ali ako pomaze onda cu svaki dan. Jedem i ja dosta jagoda i ostalog voca i povrca pa slabo :(

Mamicaaa
    31. Svibanj 2017. 09:55

mamika3

Mamicaaa Gdje si nestala?Nema te,danas ti je termin,ne javljas se….Kako se osjecas?Ja osjecam onaj glupi pritisak u ledjima kao kad sam imala one lazne trudove!Nesto slabo,ne traje dugo,ali idem pospremat mozda prestane!Javi se….

Jos sam u iscekivanju, super se osjecam, lijepo sam spavala..od jucer me noge bole jer smo skoro citav dan setali po gradu. Jedino me jucer vise nego inace boljelo/zigalo u preponi..jucer sam bila kod gin bebac ima oko 3100grama, dns idem u bolnicu na ctg.
    Danas cak ni pospremat ne moram jer sam jucer predvecer, a ima i rucka od jucer. 

LittleG
    31. Svibanj 2017. 09:57

OhSoBoho

LittleG

Što se kila tiče ja sam na +8 ali počela sa dosta u početku. Nitko mi ništa ne spočitava. I ja uglavnom zadovoljna. Mene muči nešto drugo…ja se stalno brinem… Ne osjetim baš bebu jako, sve nešto nježno, već sam par puta paranoično išla na pregled van redovnog, slušala otkucaje…sad već 3.dan mi se jedva nešto mrdne. Luda sam od toga.. U subotu sam ga slušala na watcheru..u petak sad imam pregled. A recimo prije 2 tjedna sam isto paničarila, otišla na pregled, dr gledala uzv i on se micao a da ja uopće nisam osjetila. Ne znam jel to od posteljice sprijeda? Poludjeti ću, glupo mi stalno ići na kucaje i uzv…a opet sam sva u brizi

LittleG, jel ti.mozda posteljica sprijeda pa zato.slabije osjetis? Ta briga je normalna, sve to prolazimo. Kroz koji tjedan ces vidjeti.kako jako ces pocet osjecati bebu pa ces brinuti zakaj tak jako udara :P
    To ti je sve normalno ;)

Hvala. Ja mislim da ću ja prije rađaone na psihijatriju. Mislim strašno, ja inače radim u zdravstvu i te sam struke, nikada od sebe nisam očekivala da ću biti baš toliko luda. Sve što sam ikad naučila u školi i na faxu za mene sad ne vrijedi i sve sam zaboravila: P

• summerchild
    31. Svibanj 2017. 10:02

Anjaaa

Sumerchild sto je to baktiv? Jesu to oni jogurti s probioticima? :) Pijem ih tu i tamo, ali ako pomaze onda cu svaki dan. Jedem i ja dosta jagoda i ostalog voca i povrca pa slabo :(

Da, da jogurt s probioticima :) ja uzmem one male u casici, obicno bude 3+1 gratis i skoro svaku vecer prije spavanja popijem, ako ne popijem navecer onda tokom dana ali ovo prije spavanja mi se pokazalo kao najefikasnije. 

• summerchild
    31. Svibanj 2017. 10:06

LittleG

OhSoBoho

LittleG

Što se kila tiče ja sam na +8 ali počela sa dosta u početku. Nitko mi ništa ne spočitava. I ja uglavnom zadovoljna. Mene muči nešto drugo…ja se stalno brinem… Ne osjetim baš bebu jako, sve nešto nježno, već sam par puta paranoično išla na pregled van redovnog, slušala otkucaje…sad već 3.dan mi se jedva nešto mrdne. Luda sam od toga.. U subotu sam ga slušala na watcheru..u petak sad imam pregled. A recimo prije 2 tjedna sam isto paničarila, otišla na pregled, dr gledala uzv i on se micao a da ja uopće nisam osjetila. Ne znam jel to od posteljice sprijeda? Poludjeti ću, glupo mi stalno ići na kucaje i uzv…a opet sam sva u brizi

LittleG, jel ti.mozda posteljica sprijeda pa zato.slabije osjetis? Ta briga je normalna, sve to prolazimo. Kroz koji tjedan ces vidjeti.kako jako ces pocet osjecati bebu pa ces brinuti zakaj tak jako udara :P
    To ti je sve normalno ;)

Hvala. Ja mislim da ću ja prije rađaone na psihijatriju. Mislim strašno, ja inače radim u zdravstvu i te sam struke, nikada od sebe nisam očekivala da ću biti baš toliko luda. Sve što sam ikad naučila u školi i na faxu za mene sad ne vrijedi i sve sam zaboravila: P

I meni je posteljica naprijed, ali moj malac zato bocno udara da me probudi ak spavam ili tek toliko da se javi ili skroz gore u rebra. Kazu da je puno intenzivnije ak je posteljica straga. Frendica koja je dvije trudnoce prosla, kod jedne mala je bila skroz mirna i uopce ju skoro nije osjecala osim tu i tamo, a u drugoj nije imala mira citavo vrijeme. Tak da je to sve individualno. Nemoj se nist brinut. 

mamika3
    31. Svibanj 2017. 11:13

Mamicaaa

mamika3

Mamicaaa Gdje si nestala?Nema te,danas ti je termin,ne javljas se….Kako se osjecas?Ja osjecam onaj glupi pritisak u ledjima kao kad sam imala one lazne trudove!Nesto slabo,ne traje dugo,ali idem pospremat mozda prestane!Javi se….

Jos sam u iscekivanju, super se osjecam, lijepo sam spavala..od jucer me noge bole jer smo skoro citav dan setali po gradu. Jedino me jucer vise nego inace boljelo/zigalo u preponi..jucer sam bila kod gin bebac ima oko 3100grama, dns idem u bolnicu na ctg.
    Danas cak ni pospremat ne moram jer sam jucer predvecer, a ima i rucka od jucer.

Blago tebi...Ja sam sad pospremila kompletan stan!Ostalo mi peglanje i rucak-brzinski naravno!ha ha...Tak da mi bar sutra ostane samo rucak!Koliko god pospremam uvijek nesto imam za napravit!Ili se gnijezdim!Ha ha

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

OhSoBoho
    31. Svibanj 2017. 11:54

mamika3

Mamicaaa

mamika3

Blago tebi…Ja sam sad pospremila kompletan stan!Ostalo mi peglanje i rucak-brzinski naravno!ha ha…Tak da mi bar sutra ostane samo rucak!Koliko god pospremam uvijek nesto imam za napravit!Ili se gnijezdim!Ha ha

Ja sam jucer bolonjez pravila na veliko, visak sav u skrinju. Danas je na redu filana paprika, isto za skrinju...kontam, dok jos imam snage bolje da unaprijed napravim klopu da se ne moramo s tim zamarati bar prvih dana kad beba dodje.
    A ves masina mi valjda vrti non stop, spreman zimsku robu I deke. Djecje jos nikaj.nisam oprala.

mamika3
    31. Svibanj 2017. 12:00

OhSoBoho

mamika3

Mamicaaa

mamika3

Blago tebi…Ja sam sad pospremila kompletan stan!Ostalo mi peglanje i rucak-brzinski naravno!ha ha…Tak da mi bar sutra ostane samo rucak!Koliko god pospremam uvijek nesto imam za napravit!Ili se gnijezdim!Ha ha

Ja sam jucer bolonjez pravila na veliko, visak sav u skrinju. Danas je na redu filana paprika, isto za skrinju…kontam, dok jos imam snage bolje da unaprijed napravim klopu da se ne moramo s tim zamarati bar prvih dana kad beba dodje.
    A ves masina mi valjda vrti non stop, spreman zimsku robu I deke. Djecje jos nikaj.nisam oprala.

Mi smo bili uzeli novi veliki ormar tako da sam svu robu ispregledala i rjesilakoji dobar osjecaj kad je sve na svom mjestu!Ha ha...A i kod mene vesmasina i pegla cesto u upotrebi!Ko da bi bio smak svijeta da muz treba speglat nesto na brzinu!Bitno da je cisto!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

NevaNevičica
    31. Svibanj 2017. 12:10

summerchild

Anjaaa

Da, da jogurt s probioticima :) ja uzmem one male u casici, obicno bude 3+1 gratis i skoro svaku vecer prije spavanja popijem, ako ne popijem navecer onda tokom dana ali ovo prije spavanja mi se pokazalo kao najefikasnije.

Mene je Baktiv spasio, s tim da meni jedna mala čaša od 150 ml nije dosta. Kupujem onaj u boci od litru i moram dnevno popiti 2-3 dcl. Probala sam laneno ulje, sjemenke, suhe šljive i marelice, ali ništa nije pomagalo. 

• Kiara19
    31. Svibanj 2017. 12:57

Meni je pomogao kompot od jabuka i suhih sljiva. Ja to sve skuham u negdi 1,5l vode i stavim pola zlice secera i jedem par dana po salicu :) a ja sam dobila 14kg :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.