Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    31. Svibanj 2017. 13:08

Hvala cure, probat cu! Danas konacno malo proradila probava pa je bolje. Inace kad otvorim taj baktiv malac mi ga smaze morat cu se skrivat od njega, haha

Me+mybaby
    31. Svibanj 2017. 13:11

Jucer mi je frendica koja je bila tjedan dana manje trudna od mene rodila! 😧 stoga sam ja danas svu robicu speglala i poslozila u ormar. Slozila svoju i bebinu torbu (vise manje). I pripremila posteljinu da ju netko navuce dok sam ja u bolnici ili cu ja kad me prime trudovi! 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

PaulaPerkovic
    31. Svibanj 2017. 13:16

Blue5 evo bas sam od doktora otvorena sam 1 cm hehe i sad se za 4 dana trebam javiti na termin u rodiliste

OhSoBoho
    31. Svibanj 2017. 13:22

Meni za probavu pomaze iskljucivo donat mg I fortia jogurt. Da nema toga nikad ne bi.otisla na wc. Ne pretjerujem.
    Meni ce mama pomoci s pranjem robe I posteljine za bebu, bilo bi mi ful tesko da mi nije blizu. Muz stvarno pomaze koliko moze ali I on je rastrgan na sto strana pa mi ga zao. Divim se vama koje niste u blizini roditelja I koje pored sebe vec imate djecu a sve same stizete/mozete 

Nella1211
    31. Svibanj 2017. 13:23

Drage zene, majke.. naletila slucajno na ovaj forum i sad mi je bas zao sta nisan i ranije.. Termin bia 29.5.. al moja mala bucka (4100) jos uvik uziva kod mame.. Danas bila na 2. Pregledu plodne vode.. sve super plodna mlijecna. Otvorena 1 prst.. sad preostaje samo cekanje najgore za zivce.. zato san se i odlucila malo pisat ode.. da mi brze vrime proleti.. nisan se nadala da cu posli termina rodit i sad mi je svaki dan ka godina.. 😙😙 svima zelin punoo srece 

A.M

Maja 3
    31. Svibanj 2017. 13:39

Ej, ja sad u  trudnoci nemam problema s probavom, ali prije sam jako imala. Inace otkrila sam da me spasava vocni jogurt+ zobene pahuljice.( obicni jogurt ne volim).
    Tako da mozete i to probat.
    Nella, dobrodosla! Neznam jeyi vidjela, imamo i temu ljetne bebe/mame 2017,pa cemo se tamo lagano preselit kako ce koja radjat..ako se pozelis prikljucit. Paula,jos 4 dana do sluzbenog termina!
    Ja spremam stvari za more. U petak obavim pregled, pricekamo muza da zavrsi s poslom i picimo!

Nella1211
    31. Svibanj 2017. 13:46

Maslacak31

Ej, ja sad u trudnoci nemam problema s probavom, ali prije sam jako imala. Inace otkrila sam da me spasava vocni jogurt+ zobene pahuljice.( obicni jogurt ne volim).
    Tako da mozete i to probat.
    Nella, dobrodosla! Neznam jeyi vidjela, imamo i temu ljetne bebe/mame 2017,pa cemo se tamo lagano preselit kako ce koja radjat..ako se pozelis prikljucit. Paula,jos 4 dana do sluzbenog termina!
    Ja spremam stvari za more. U petak obavim pregled, pricekamo muza da zavrsi s poslom i picimo!

Hvala tiii.. prebacit cu se svakako tamo nadam se ubrzo 🤗🤗🤗... vidim da cure tamo pisu o dojenju ndam se da cu ubrzo moc upast u razgovor oko toga.. 😆😆

A.M

PaulaPerkovic
    31. Svibanj 2017. 14:00

Maslacak31 takoo je hehehe :) ali cini se meni da ce se nalac zadrzat malo duze :D

31. Svibanj 2017. 14:01

Pozz cure ;)
    Paula tako sam se ja osjecala par sati prije poroda ha ha.. nisam mogla sjedit uopce kao da mi nesto smeta izmedu nogu a taman smo muz i ja bili u gradu pa sam sjedla njemu u krilu ha ha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

NevaNevičica
    31. Svibanj 2017. 14:03

Me+mybaby

Jucer mi je frendica koja je bila tjedan dana manje trudna od mene rodila! 😧 stoga sam ja danas svu robicu speglala i poslozila u ormar. Slozila svoju i bebinu torbu (vise manje). I pripremila posteljinu da ju netko navuce dok sam ja u bolnici ili cu ja kad me prime trudovi!

Trebala bi se i ja li pokrenuti, sve si mislim imam ja vremena 🙈. Za vikend imam još jednog majstora i od ponedjeljka krećem u akciju, nema mi druge 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.