Hvala cure, probat cu! Danas konacno malo proradila probava pa je bolje. Inace kad otvorim taj baktiv malac mi ga smaze morat cu se skrivat od njega, haha
Jucer mi je frendica koja je bila tjedan dana manje trudna od mene rodila! 😧 stoga sam ja danas svu robicu speglala i poslozila u ormar. Slozila svoju i bebinu torbu (vise manje). I pripremila posteljinu da ju netko navuce dok sam ja u bolnici ili cu ja kad me prime trudovi!
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Blue5 evo bas sam od doktora otvorena sam 1 cm hehe i sad se za 4 dana trebam javiti na termin u rodiliste
Meni za probavu pomaze iskljucivo donat mg I fortia jogurt. Da nema toga nikad ne bi.otisla na wc. Ne pretjerujem.
Meni ce mama pomoci s pranjem robe I posteljine za bebu, bilo bi mi ful tesko da mi nije blizu. Muz stvarno pomaze koliko moze ali I on je rastrgan na sto strana pa mi ga zao. Divim se vama koje niste u blizini roditelja I koje pored sebe vec imate djecu a sve same stizete/mozete
Drage zene, majke.. naletila slucajno na ovaj forum i sad mi je bas zao sta nisan i ranije.. Termin bia 29.5.. al moja mala bucka (4100) jos uvik uziva kod mame.. Danas bila na 2. Pregledu plodne vode.. sve super plodna mlijecna. Otvorena 1 prst.. sad preostaje samo cekanje najgore za zivce.. zato san se i odlucila malo pisat ode.. da mi brze vrime proleti.. nisan se nadala da cu posli termina rodit i sad mi je svaki dan ka godina.. 😙😙 svima zelin punoo srece
A.M
Ej, ja sad u trudnoci nemam problema s probavom, ali prije sam jako imala. Inace otkrila sam da me spasava vocni jogurt+ zobene pahuljice.( obicni jogurt ne volim).
Tako da mozete i to probat.
Nella, dobrodosla! Neznam jeyi vidjela, imamo i temu ljetne bebe/mame 2017,pa cemo se tamo lagano preselit kako ce koja radjat..ako se pozelis prikljucit. Paula,jos 4 dana do sluzbenog termina!
Ja spremam stvari za more. U petak obavim pregled, pricekamo muza da zavrsi s poslom i picimo!
Ej, ja sad u trudnoci nemam problema s probavom, ali prije sam jako imala. Inace otkrila sam da me spasava vocni jogurt+ zobene pahuljice.( obicni jogurt ne volim).
Tako da mozete i to probat.
Nella, dobrodosla! Neznam jeyi vidjela, imamo i temu ljetne bebe/mame 2017,pa cemo se tamo lagano preselit kako ce koja radjat..ako se pozelis prikljucit. Paula,jos 4 dana do sluzbenog termina!
Ja spremam stvari za more. U petak obavim pregled, pricekamo muza da zavrsi s poslom i picimo!
Hvala tiii.. prebacit cu se svakako tamo nadam se ubrzo 🤗🤗🤗... vidim da cure tamo pisu o dojenju ndam se da cu ubrzo moc upast u razgovor oko toga.. 😆😆
A.M
Maslacak31 takoo je hehehe :) ali cini se meni da ce se nalac zadrzat malo duze :D
Pozz cure ;)
Paula tako sam se ja osjecala par sati prije poroda ha ha.. nisam mogla sjedit uopce kao da mi nesto smeta izmedu nogu a taman smo muz i ja bili u gradu pa sam sjedla njemu u krilu ha ha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jucer mi je frendica koja je bila tjedan dana manje trudna od mene rodila! 😧 stoga sam ja danas svu robicu speglala i poslozila u ormar. Slozila svoju i bebinu torbu (vise manje). I pripremila posteljinu da ju netko navuce dok sam ja u bolnici ili cu ja kad me prime trudovi!
Trebala bi se i ja li pokrenuti, sve si mislim imam ja vremena 🙈. Za vikend imam još jednog majstora i od ponedjeljka krećem u akciju, nema mi druge
Sortiraj odgovore
Najstariji