Ali do sad sam mogla i sad mogu sasvim normalno, nista me ne boli i odjednommm ka da mi se rodnica, vagina nemam pojma pocela siriti u kontrakcijama ahha
Skroz neobicno.. danas idemm na pregled pa cu vidit :D
Tamara, ja sam se kupala u obje trudnoce, i namjeravam i sada.Ako ce te to.smiriti, ko zultiraj se sa ginekologom da ti da zeleno svijetlo.Paula, kod otvaranja mene rodnica nije bolila, tako da ti je vjerovatno do polozaja bebe.A s druge strane, mozda tebi tako i pocinje.Polako, ne trebas nigdi zurit, cekaj trudove, njih ces prepoznati definitivno.
Cak 2 4d uzv. Jer se prvi put nije lojepo okrenuo pa eto neka jos jednom dodemo. I nismo dobili neku dobru slikicu, ali reko nema veze neka je on sve dobro pogledao i neka je sve i redu i sad ovo. Eto… Ma razocarana sam bas. Stalno neko mijenjanje doktora i sad sam popizdila i pred kraj otisla privat i platiti cu koliko treba pa valjda bude sve ok.
Cek ne razumijem. 2 puta si isla privat. Pa su tek sad skuzili u TA? Ili sam nesto krivo skuzila? Dobila si pre malo ili previse kila?
U 2 navrata sam isla kao na isti 4d. Da tako kazem. Jer se prvi put beba nije htjela okrenuti pa kao da probamo drugi put ne bi li imali lijepu slikicu. A s obzirom da nije ni drugi put se lijepo okrenuo pregledao je sve organe uzduz i poprijeko i nista. Sve ok. U TA me ni ne salju na UZV nego pregled doslovno traje 5 sekundi. Da prostis prsti nutra i van. I vidimo se za 2 tj.
Tako da sam jucer otisla privat kod doktrora koji radi meduostalim i u toj TA u Petrovoj i on mi je to nasao.
Dobila sam 16kg pa me sestra oprala kak sam se mogla toliko zdebljati. Reko hajde jos me i ti ubi u pojam!
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Opet gnjave s tim kilama!Ja sam na plus 19,nista zivo mi nisu rekli nigdje-samo slali na OGTT!U sve tri trudnoce sam dobila puno i to valjda tak mora bit!A i da su mi rekli nesto na jedno uho unutra ,drugo van!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni svaki put prigova med. Sestra..cak i na pocetku kad sam dobivala po 1 kg. Sad sam na +10 ali sve mi je u trbuhu tak da ne znam u cemu je tako velik problem. I radi sebe se trudim pazit da ne nabijem veliku kilazu, ne moraju nas jos oni tlacit svaki put.
Mamicaaa Gdje si nestala?Nema te,danas ti je termin,ne javljas se....Kako se osjecas?Ja osjecam onaj glupi pritisak u ledjima kao kad sam imala one lazne trudove!Nesto slabo,ne traje dugo,ali idem pospremat mozda prestane!Javi se....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mislim da stvarno pretjeruju s prodikama o kilama i da nas opterecuju bezveze! Ako je npr OGTT bio ok i ako se beba razvija dobro mislim da je koja kila gore samo stvar estetike.. ja sam do sad dobila 18kg (danas se opet vazem znaci brojka ce jos rasti) i jos mi ziva dusa nije rekla da je to previse. Do 25 tjedna sam dobila ukupno 5kg,a sve ostalo od tad, sad izmedu pregleda koji su bili svaka 2 do 3 tjedna redovito dobivam 2 kg. A sta cu. Jedem zdravo i nisam na dijeti, pokusavam izbjeci kruh.
Kolegica s posla je dobila do 25 tjedna 15kg, ali sve je bilo ok i nitko joj nista nije rekao, samo je eto beba sad na kraju malo veca i nikome nista, eh sta me ljuti to kvocanje oko kila...
Što se kila tiče ja sam na +8 ali počela sa dosta u početku. Nitko mi ništa ne spočitava. I ja uglavnom zadovoljna. Mene muči nešto drugo...ja se stalno brinem... Ne osjetim baš bebu jako, sve nešto nježno, već sam par puta paranoično išla na pregled van redovnog, slušala otkucaje...sad već 3.dan mi se jedva nešto mrdne. Luda sam od toga.. U subotu sam ga slušala na watcheru..u petak sad imam pregled. A recimo prije 2 tjedna sam isto paničarila, otišla na pregled, dr gledala uzv i on se micao a da ja uopće nisam osjetila. Ne znam jel to od posteljice sprijeda? Poludjeti ću, glupo mi stalno ići na kucaje i uzv...a opet sam sva u brizi
Što se kila tiče ja sam na +8 ali počela sa dosta u početku. Nitko mi ništa ne spočitava. I ja uglavnom zadovoljna. Mene muči nešto drugo…ja se stalno brinem… Ne osjetim baš bebu jako, sve nešto nježno, već sam par puta paranoično išla na pregled van redovnog, slušala otkucaje…sad već 3.dan mi se jedva nešto mrdne. Luda sam od toga.. U subotu sam ga slušala na watcheru..u petak sad imam pregled. A recimo prije 2 tjedna sam isto paničarila, otišla na pregled, dr gledala uzv i on se micao a da ja uopće nisam osjetila. Ne znam jel to od posteljice sprijeda? Poludjeti ću, glupo mi stalno ići na kucaje i uzv…a opet sam sva u brizi
LittleG, jel ti.mozda posteljica sprijeda pa zato.slabije osjetis? Ta briga je normalna, sve to prolazimo. Kroz koji tjedan ces vidjeti.kako jako ces pocet osjecati bebu pa ces brinuti zakaj tak jako udara :P
To ti je sve normalno ;)
Aha, sad vidim da si napisala da je posteljica sprijeda, to ti je to
Sortiraj odgovore
Najstariji