Ej curke...meni jos prstenje ne smeta,noge su pocele malo oticat ako duze stojim..ali me ubije pisanje po noci! Ako u 11 legnem do 2 ujutro barem 5 puta idem, i nista od spavanja. Kad su vam se bebaci okrenuli za porod? Ovaj moj jos sjedi ko mali buda.
Hahaaha,mali buda 😄 meni je svaki put na uzv bio glavom prema dolje,tak da zapravo neam pojma kad se okrenuo.A sto se tice oticanja,ako nisam budna po noci zbog pisanja,bolova u ledjima i vrucine,onda sam budna jer me doslovno bole sake i stopala koliko su nabrekli,gola sam i bosa kad god mogu bit.Bilo bi dobro samo prekrit ogledala u kuci da si ne ubijem samopouzdanje do kraja 😂
Kako ste trudnice? Meni je jucer Matej lezao na trbuhu pa su mi krenule suze jer sam se sjetila kako je bio unutra. Sad sam probala staviti prstenje i samo sam uspjela zarucnicko nataknuti na prst od vjencanog... pretpostavljam da nisam jos splasnula. To objasnjava i zasto mi jos uvijek trnu ruke. Trbuh mi je negdje 4-5 mjesec
Cure moje jucerasnji dan mi je bio koma. Ona sparina me ubila. Imala sam takav nekakav osjecaj slabosti cijeli dan. Provela sam cijeli dan u kuci pa sam oko19h nagovorila dragog da odemo do ikee. To mi je bilo jedino kretanje. Kod nas je nocas jako grmilo i padala kisa. A pas nam se boji grmljavine pa smo imali show. Neznam kad sam otisla leci, ali mislim da nisam jako kasno. Znam da sam oko ponoci otisla pod tus. I jutros se probudila i 10.30. Ne sjecam se kad sam toliko spavala zadnji put. I samo jednom sam po noci ustajala na wc.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Cure,koje ste otvorile porodiljni onih 45 dana prije termina - mi sad ne moramo nista nositi do 5.mj starosti bebe ili? Pitam zenu jucer tamo, ona ne zna!!!!
Dok se beba rodi idemo samo za onu jednokratnu naknadu?
Tako je,samo to!A kad beba navrsi 5 mjeseci opet se ide potpisati da ces koristiti i drugih 6 mjeseci!To moras ici s muzem,zajedno!Tako su nama napomenuli!
Dobro da redovno citam.jer ocito pol stvari pojma nemam. Ja otvorila porodiljni, bila na hzzo I nitko mi nije ni spomenuo da trebam dolazit potpisati da cu koristiti I drugih 6 mjeseci…strahota…mogli bi tiskati neke opcenite upute I dijeliti…
Curke, kak podnosite ove vrucine I sparinu? Meni je ovo uzas, nisam nocas oka sklopila…
Ja inace lose podnosim vrucinu..a sad mi je jos gore… zadnja 2 tj ne spavam kako treba… a mozda i zato sto nam se blizi kraj pa puno razmisljamo…
Termin mi je sad u subotu!NIS NE PODNOSIM!!!!!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro curke :)
Sinoc sam slucajno naisla na rasprodaju malih bodija za bebe u intersparu (city center Split), ima raznih velicina, svi su 4.50 kn pa da znate. Pamucni I slatki :)
Ja nikako ne spavam, ne mogu se namjestiti, beba luduje u stomaku I lagano postaju bolne njene vratolomije..
Kako ste vi jutros?
Ja sam nikako!Od jutra me drzi neka slabost,otusirala sam se pa je kakti proslo!Onda sam se sagnula pa me malo presjeklo tam dolje!I Naspavala se nisam,a u ledjima osjecam pritisak od samog jutra!A ono najgore-moram peglat,a ledja ce me posline toga ubijat!Nazalost,nakupilo mi se!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pa kad ce to Mamika, rekla si da mene cekas pa sad nista?
Znas kaj,tak se osjecam da se uopce ne bih cudila da danas ili sutra odem u rodiliste!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mene tako jako kosti bole od sirenja da mislim da cu se rastavit po noci. Kazem muzu sinoc, jos 8 tjedana, ajd ocemo se nadat da cu rodit za 6..
Sortiraj odgovore
Najstariji