Zenske nedavno ste pisale o pizdoboljimene to danas i jucer tako boli da imam osjecaj da cu se raspast dolje.. I to pretezno kad obavljam veliku nuzdu, ali i prije i poslje.. Grozno!! I probava me muci, totalno je usporena, vise mi ni donat ne pomaze. Valjda bi trebala samo kasato jest da mogu normalno na wc, uzas!
Ja sam imala par tjedna problema sa probavom i strasne bolove zbog toga, ali sad prakticiram baktiv prije spavanja i ocito funkcionira. Makar u zadnjih tjedan dana sad dosta jedem i jagode i nektarine, pa mozda i to pomaze, ali svejedno mislim da je baktiv cudo :)
Evo i nas sa pregleda. Sad u 36 tj su nakon svih 4d uzv i svega vidjeli da jedan bubreg bas i ne valja. Pa ce nakon poroda trebati ici to kontrolirati. Oprali su me i za kilazu… I sve sam to jos platila 700kn jer moja nova doktorica ne zna kaj bi samnom prvi put kad me vidjela me poslala u TA u 31 tt.
I tak bas super. Malo sam si zivcana danas.
E to je meni nejasno u danasnje doba medicine i tehnologije kak ne vide takve stvari. Sve lijepo naplate i ocekujes da kad si vec platio da si dobio i kvalitetnu uslugu, a kad ono - joj nismo vidjeli.
Drage moje trudnice i novopecene mamice :D ja zadnjih dana nikako nista napisati , bila sam u selidbi i poslovima.. Plus to bas imam visak energije pa skroz nesto moram raditi nekuda ici….
Od srca cestitam nasim dvjema novim mamama :D
Pratila sam vas, ali nisam stigla pisati , bila sam presretna sto su stigle dvije nove bebice zive i zdrave ..
Ofnice nadam se da ce brzo dojenje postati ugodno i lako :D
Mamika je govorila o areoli kod dojenja, nama je patronazna rekla da treba ici cijela bez obzira koliko velika bila, da njima nasa bradavica bude u grlu … e sad ja imam jako velike grudi i sve na njima, pa meni to bas nije jasno kako ce mome malome to stati… A i za mljeko su rekle da prvih dva tri dana imamo malo mljeka odprilike velicine cajne zlicice ..
Eola iskreno se nadam da ce tvoja bebica na kraju price biti zdrava i oporaviti se i da ce ubrzo sve ovo postati ruzna uspomena.. Ne mogu ni zamisliti koliko vam je tesko
Ma da,zato sam pitala jer ako to sve bebi uvalim u usta mislim da joj nece biti ugodno!Vecinu mozda,ali sve bas i ne...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo i nas sa pregleda. Sad u 36 tj su nakon svih 4d uzv i svega vidjeli da jedan bubreg bas i ne valja. Pa ce nakon poroda trebati ici to kontrolirati. Oprali su me i za kilazu… I sve sam to jos platila 700kn jer moja nova doktorica ne zna kaj bi samnom prvi put kad me vidjela me poslala u TA u 31 tt.
I tak bas super. Malo sam si zivcana danas.
TA sa 31 tjedan?Definitivno prerano!Ajde uzv u bolnici,to moze proci!Ti si znaci isla na 4d uzv i tek sad ti to vide?A ne znam sta bi rekla na to!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Memybaby,moras biti svjesna i toga da se neke stvari pred kraj dogode,da fakat mozda prije nije bilo nista...a sta su ti tocno rekli da ne stima?
Cak 2 4d uzv. Jer se prvi put nije lojepo okrenuo pa eto neka jos jednom dodemo. I nismo dobili neku dobru slikicu, ali reko nema veze neka je on sve dobro pogledao i neka je sve i redu i sad ovo. Eto... Ma razocarana sam bas. Stalno neko mijenjanje doktora i sad sam popizdila i pred kraj otisla privat i platiti cu koliko treba pa valjda bude sve ok.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Cak 2 4d uzv. Jer se prvi put nije lojepo okrenuo pa eto neka jos jednom dodemo. I nismo dobili neku dobru slikicu, ali reko nema veze neka je on sve dobro pogledao i neka je sve i redu i sad ovo. Eto… Ma razocarana sam bas. Stalno neko mijenjanje doktora i sad sam popizdila i pred kraj otisla privat i platiti cu koliko treba pa valjda bude sve ok.
Cek ne razumijem. 2 puta si isla privat. Pa su tek sad skuzili u TA? Ili sam nesto krivo skuzila? Dobila si pre malo ili previse kila?
Cure, jucer dok sam sjedila osjetila sam takvo probadanje u rodnici, doslovno kao da cu roditi.. nisam mogla sjediiti ni hodati kao da ce svaki cas izletiti, uzas.. do termina mi je 4 dana pa sam nekako to povezala sa otvaranjem .. ima li tko iskustva takva hehe?
To ti je od polozaja tijela!Ni je ne mogu normalno sjedit!Kad sam doma lezim!A ako ti se beba i pomaknula,e,to onda bas boli!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji