Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    01. Lipanj 2017. 09:09

Od ponedjeljka u Lidlu opet svasta za bebe... samo sto je najmanja velicina 62... 

donna83
    01. Lipanj 2017. 09:09

Ova sparina je strašna jučer bila. Cijeli dan ko zombi. Danas mi se čini nekako bolje ili je još rano, vidjet ćemo...

NevaNevičica
    01. Lipanj 2017. 09:10

OhSoBoho

mamika3

mrva2017

Cure,koje ste otvorile porodiljni onih 45 dana prije termina - mi sad ne moramo nista nositi do 5.mj starosti bebe ili? Pitam zenu jucer tamo, ona ne zna!!!!
    Dok se beba rodi idemo samo za onu jednokratnu naknadu?

Tako je,samo to!A kad beba navrsi 5 mjeseci opet se ide potpisati da ces koristiti i drugih 6 mjeseci!To moras ici s muzem,zajedno!Tako su nama napomenuli!

Dobro da redovno citam.jer ocito pol stvari pojma nemam. Ja otvorila porodiljni, bila na hzzo I nitko mi nije ni spomenuo da trebam dolazit potpisati da cu koristiti I drugih 6 mjeseci…strahota…mogli bi tiskati neke opcenite upute I dijeliti…
    Curke, kak podnosite ove vrucine I sparinu? Meni je ovo uzas, nisam nocas oka sklopila…

Kada sam predala doznaku za porodiljni potpisala sam Izjavu da je za prvih 6mj djetetova života. Tada smo odmah dobili i obrazac za jednokratnu pomoć i popis dokumenata koje treba priložiti uz zahtjev, ali to je vjv bila dobra volja žene na šalteru.

NevaNevičica
    01. Lipanj 2017. 09:16

Spavam još uvijek ok, osim dizanja na wc. Ali jučer sam cijeli kao da mi je falilo zraka od te sparine. Noćas je pala kiša kod nas pa je sad malo lakše.

Matie89
    01. Lipanj 2017. 09:30

Jutro curke :)

Sinoc sam slucajno naisla na rasprodaju malih bodija za bebe u intersparu (city center Split), ima raznih velicina, svi su 4.50 kn pa da znate. Pamucni I slatki :) 
    Ja nikako ne spavam, ne mogu se namjestiti, beba luduje u stomaku I lagano postaju bolne njene vratolomije.. 

Kako ste vi jutros?

Nella1211
    01. Lipanj 2017. 09:41

Ja ok spavam osim 2 -3 budenja nocna .. sta na wc.. ili dok se KIT okrene pa dok se gospodica u stomaku namisti nakon promjene polozaja.. ja ne znam do kad ona misli ovako.. vec 4 dana iza termina.. reka mi je mmuz da san bila normalna svih 9 miseci.. da me zadnji dana ne poznaje..haha.. 😣😎

A.M

• Sanja...
    01. Lipanj 2017. 09:47

Evo ja sam ovo  dobila od hzzo-a

Upute koje smo mi dobili u hzzo.
    Upute koje smo mi dobili u hzzo.
    OhSoBoho
    01. Lipanj 2017. 10:02

Hvala Sanja, screenshotala sam si da ne moram poslije traziti a ziher ce mi trebati.
    E, jedva gledam danas...a neke majstore cekam.oko podne pa nemrem bacit spavanac...

Nella1211
    01. Lipanj 2017. 10:05

Sanja...

Evo ja sam ovo dobila od hzzo-a

Hvala tiii 😊😊.. Tribat ce svakako

A.M

• summerchild
    01. Lipanj 2017. 10:14

Mene malac budi redovito u pola 5 i onda jos ne mogu zaspat neko vrijeme, jer dok se okrenem, pa se on namjesti ponovno - to traje. Ledja me zadnjih tjedan dana koce prilikom svakog okretanja i pokusaja dizanja, pa ni to ne pomaze. Onda uspijem zaspat nest kratko dok se dragi ne dize na posao. Poslije obicno ne mogu zaspat vec se prevrcem po krevetu. 

Od prekjucer su mi pocele naticat ruke i noge..morala sam prstenje poskidat. Grozno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.