Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    31. Svibanj 2017. 19:47

Ja isto na tvom mjestu nebi na inducirani da ne moram... Nafilaju te dripom ful a to boli vise nego prirodni trudovi, tak sam citala ;-)

mrva2017
    31. Svibanj 2017. 19:54

Zasto bi isli na inducirani ako ti jos nije termin?

Nella1211
    31. Svibanj 2017. 19:54

LlamaFace

Cure,ja bila dns prvi put u trudnickoj ambulanti-odradila ctg,a pregled me izbedirao sam tak jer su mi skoro oci ispale kad mi je provjeravala koliko sam otvorena.Ak su me dva prsta toliko zaboljela mogu mislit kad glava krene koja je to bol,tak da pocinjem molit krunicu da mi uspiju instalirat epiduralnu.Ugl,otvorena dva prsta,postoji mogucnost da iduci tjedan idem na inducirani da me porodi bas ta dr kod koje sam dns bila na pregledu.Hvata me prpa 😅

To ti inace ne mora biti bolno.. sve zavisi od ruke doktora koji te pregledava.. ja evo iato jutros bila na 2. Pregledu plodne vode.. a prvo me pregleda rukom da vidi koliko sam otvorena i nista me niti jednon nije bolilo.. Jos je danas bia neki super doktor presimpatican i kaze ja cu tebe malo jace danas mozda potaknem malo da krene to vise.. jer mi je termin 29.bia.. i to malo jace mi nije bilo nelagodno.. tako da je sve stvar id ruke koja ti radi..tako da no stress samo pazi na disanje i pola boli ode..😆

A.M

LlamaFace
    31. Svibanj 2017. 20:23

Je,LittleG,dr Rubin je u pitanju.Znaci ipak je do dr,ja sam nekako kontala da to mora bolit s obzirom kak je osjetljivo.A isla bih na inducirani samo iz ovog razloga sto je LittleG rekla,kod nas u osjeckom rodilistu je lutrija kakav ce te odbor za docek zapasti u radjaoni(nerijetko sam cula poprilicno losa iskustva),a kontala sam ako imam priliku da me porodi netko za kog sam cula samo najbolje mozda bih ju trebala iskoristit,iako me bedira tak drip 🤔 

LittleG
    31. Svibanj 2017. 20:29

Iskreno iako nemam osobnog iskustva, no radim u zdravstvu, mišljenja sam da je još važnije kakva je ekipa primalja. One su stvarno jako bitne, rekla bih ključne. Osobno ih znam nekoliko, zato LlamaFace ne brini, većina cura je odlična.  

Maja 3
    31. Svibanj 2017. 20:41

LlamaFace

Je,LittleG,dr Rubin je u pitanju.Znaci ipak je do dr,ja sam nekako kontala da to mora bolit s obzirom kak je osjetljivo.A isla bih na inducirani samo iz ovog razloga sto je LittleG rekla,kod nas u osjeckom rodilistu je lutrija kakav ce te odbor za docek zapasti u radjaoni(nerijetko sam cula poprilicno losa iskustva),a kontala sam ako imam priliku da me porodi netko za kog sam cula samo najbolje mozda bih ju trebala iskoristit,iako me bedira tak drip 🤔

Isto ti je u Ka! Ali nije samo jedan dr u smjeni. Ja sam isto htjela izbjec jednu dr koja mi je izmrcvarila 3 frendice, i od nikog nisam cula nista dobro o njoj..na kraju je ona bas bila taj dan..ja sam rekla da necu da me ona porodi! Kaze mi sestra koja me stavljala na ctg da kako to mislim, da ce me porodit ko je u radjaoni..rekla sam joj da sam vidjela da cure imaju svoje dr-e koji ce ih porodit, i da ja od svih njoh samo nju ne zelim. Porodili me dr koji me zaprimio u trudnicku taj dan, i jos jedna dr-ica koja stazira. Porod kakav samo sanjat mozes! A doticna je cijelo vrijeme setkala i skicala, na kraju dosla i pitala jel sve bilo ok? Tako da i doktora mozes odbit, i trazit drugog!

LlamaFace
    31. Svibanj 2017. 21:24

Hvala vam curke,malo ste me smirile 😘

PaulaPerkovic
    31. Svibanj 2017. 22:21

Pandica

Ma dajj? Hehehe evo ja u subotu se trebam javiti u rodiliste pa me bas zanimaa koliko cu biti otvorena  :))) 

Maslacak31 

19 mi je godina ahah nisam mogla ranije :O 

mamika3
    31. Svibanj 2017. 22:31

U subotu idem i ja u rodilisteDa mi bar bude ko u drugoj trudnoci-dosla tamo,4 cm otvorena,bez trudova...Naravno,ostavili me i lijepo sam stigla dobiti epiduralnuBrzo sam se otvarala i dok je epiduralna trajala rodila sam!Milina

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    31. Svibanj 2017. 22:51

Mamika,onda su ti dali drip da potaknu trudove il kako?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.