Nisu!Joj,sad se bas ne sjecam tocno pa ce zvucat cudno...Al nekako me pregledao ,citaj gurnuo prste ,da mi potakne trudove...Onda sam doslovce satima hodala po predradjaoni sa nekim laganim trudovima svakih 20-30 min!Nakon toga su mi probusili vodenjak,mislim oko 5 popodne i zatim su poceli jaci trudovi,oko pola 18!Kad su to skuzili odveli su me oko 19 na epiduralnu i par min prije 21 sam rodila!Sto se tice dripa ,ak je to ono sranje u bocici koje stoji na stapu s desne strane dobila sam ga nakon epiduralne!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moglo bi bit to to,da.. Znaju to nekad pred kraj dat da brze onda ide... Dobro je to da ni ne znas dal si ga dobila il ne znaci da je epiduralna djelovala... Jesi imala kakve nuspojave od nje?
Prije nego bih trebala dobiti mengu boljela su me ledja bas na mjestu uboda!Samo to!Par dana prije menge!A prije trudnoce me cijeli donji dio ledja rasturao!Nis strasnog
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A da,radila sam cisto fizicki posao tako da je i ti doprinosilo bolovima u ledjima,ne samo epiduralna!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika,to sto su ti dali moze biti i glukoza,za energiju.. nemora biti da je drip..ako si imala svoje trudove.
Cure,koje ste otvorile porodiljni onih 45 dana prije termina - mi sad ne moramo nista nositi do 5.mj starosti bebe ili? Pitam zenu jucer tamo, ona ne zna!!!!
Dok se beba rodi idemo samo za onu jednokratnu naknadu?
Mamika,to sto su ti dali moze biti i glukoza,za energiju.. nemora biti da je drip..ako si imala svoje trudove.
Jesam,imala sam svoje!Nisam pitala sta je to,ali znas sta...I kad sam rodila to mi je jis ostalo prikopcano!Onda je vjerojatno bila glukoza
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure,koje ste otvorile porodiljni onih 45 dana prije termina - mi sad ne moramo nista nositi do 5.mj starosti bebe ili? Pitam zenu jucer tamo, ona ne zna!!!!
Tako je,samo to!A kad beba navrsi 5 mjeseci opet se ide potpisati da ces koristiti i drugih 6 mjeseci!To moras ici s muzem,zajedno!Tako su nama napomenuli!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Tako je,samo to!A kad beba navrsi 5 mjeseci opet se ide potpisati da ces koristiti i drugih 6 mjeseci!To moras ici s muzem,zajedno!Tako su nama napomenuli!
Dobro da redovno citam.jer ocito pol stvari pojma nemam. Ja otvorila porodiljni, bila na hzzo I nitko mi nije ni spomenuo da trebam dolazit potpisati da cu koristiti I drugih 6 mjeseci...strahota...mogli bi tiskati neke opcenite upute I dijeliti...
Curke, kak podnosite ove vrucine I sparinu? Meni je ovo uzas, nisam nocas oka sklopila...
Dobro da redovno citam.jer ocito pol stvari pojma nemam. Ja otvorila porodiljni, bila na hzzo I nitko mi nije ni spomenuo da trebam dolazit potpisati da cu koristiti I drugih 6 mjeseci…strahota…mogli bi tiskati neke opcenite upute I dijeliti…
Curke, kak podnosite ove vrucine I sparinu? Meni je ovo uzas, nisam nocas oka sklopila…
Ja inace lose podnosim vrucinu..a sad mi je jos gore... zadnja 2 tj ne spavam kako treba... a mozda i zato sto nam se blizi kraj pa puno razmisljamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji