Da, ja sam na početku bila mali zabrinuta, hematom pa gan echo, al evo dogurala do kraja. Al sa guhom dole na zalost...ali eto za tjedan dana od danas, cu se maziti sam svojom mišicom <3
Charmed, na koji mail si se naručila? Pogubim se s ovom tonom odjela na netu, uopće ne znam pod kaj to spada..
Hvala mrva! Zapravo će mi možda koristiti i ova iz 6.mjeseca, nikad ne znaš kad će me ulovit 😊
Hvala mrva! Zapravo će mi možda koristiti i ova iz 6.mjeseca, nikad ne znaš kad će me ulovit 😊
ja bih ipak isla u 7.mj.
Hvala curke... Ma meni je cijela trudnoca krenula krivo, od 7.tjedna krvarenje lagano,pa u 13.tjednu iskrvario hematom bika u bolnici tjedan dana za vrijeme bozica, pa onda u 22.tjednu saznanje za lose bubrege, pa u 30. Pao sluzni cep i opet bolnica tjedan dana, pa sad zadnjih mjesec dana strogo mirovanje i uz sve to jos i nova saznanja da se bubrezi pogorsavaju...mah koma... A jos ni nismo svjesni sto nas sve sad poslije poroda ceka. Oduvijek sam htjela dvoje djece, ali ako nas Jan sve ovo prezivi i bude sve s vremenom ok, stvarno sumnjam da cemo ici na drugo dijete... Pa nek me onda netko samo slucajno pita:"Zasto samo jedno dijete?" :-(
Drage moje trudnice i novopecene mamice :D ja zadnjih dana nikako nista napisati , bila sam u selidbi i poslovima.. Plus to bas imam visak energije pa skroz nesto moram raditi nekuda ici....
Od srca cestitam nasim dvjema novim mamama :D
Pratila sam vas, ali nisam stigla pisati , bila sam presretna sto su stigle dvije nove bebice zive i zdrave ..
Ofnice nadam se da ce brzo dojenje postati ugodno i lako :D
Mamika je govorila o areoli kod dojenja, nama je patronazna rekla da treba ici cijela bez obzira koliko velika bila, da njima nasa bradavica bude u grlu ... e sad ja imam jako velike grudi i sve na njima, pa meni to bas nije jasno kako ce mome malome to stati... A i za mljeko su rekle da prvih dva tri dana imamo malo mljeka odprilike velicine cajne zlicice ..
Eola iskreno se nadam da ce tvoja bebica na kraju price biti zdrava i oporaviti se i da ce ubrzo sve ovo postati ruzna uspomena.. Ne mogu ni zamisliti koliko vam je tesko
Joj sto vi mislite smijemli s e ja kupati u moru .. neki kazu da, neki ne... ja jako zelim, sad ne znam da li da se strpim jos tjedan dana da odem na pregled kod gin , da dobijem njegovu potvrdu
Charmed, na koji mail si se naručila? Pogubim se s ovom tonom odjela na netu, uopće ne znam pod kaj to spada..
predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr
Napisali su:
Vaš liječnik (ginekolog) Vam mora izdati uputnicu s kojom možete dobiti termin za pregled na našoj Klinici za pedijatriju .
. Tu istu uputnicu potrebno je poslati putem faxa ili maila ( uslikati ili skenirati i staviti kao privitak ) kako bi Vas mogli naručiti.
Sretno!
Evo i nas sa pregleda. Sad u 36 tj su nakon svih 4d uzv i svega vidjeli da jedan bubreg bas i ne valja. Pa ce nakon poroda trebati ici to kontrolirati. Oprali su me i za kilazu... I sve sam to jos platila 700kn jer moja nova doktorica ne zna kaj bi samnom prvi put kad me vidjela me poslala u TA u 31 tt.
I tak bas super. Malo sam si zivcana danas.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji