hvala ti puno! :)
inace, cestitam svim curama koje vec drzite svoje malene andele u rukama
Eloa, hvala ti ;)
Vec sam se pitala jel takvo gibanje normalno
Kako si ti, kakvo je sada stanje?
Hvala na pitanju ohsoboho, pa evo drzimo se u komadu, strogo mirujem i lezim vecinom na desnom boku, skinuli su me s Cordipina hvala bogu, a ako izdrzimo jos 2-3 tjedna zajedno, i ako nam se stanje nece pogorsavat drasticno, ce mi inducirat porod u 37. Ili 38. Tjednu na sv.duhu radi nase lose dijagnoze s bubregima... Fizicki se dobro osjecam, no nazalost ne i psihicki, ali pomoci mi nema zasad... Kak si ti?
Vjerujem da ti nije lako, probaj koliko ti je moguce biti pozitivna. Znam da je lako to reci ali od brige unaprijed ces se samo osjecati lose a nista ne mozes promijeniti. Bit ce to sve super, jos malo I upoznat ces svog bebinja a onda korak po korak
Ja sam dobro, bebac raste I za sad je sve super a nadam se da ce tako I ostati. Nestrpljiva postajem upoznati ga konacno
Javljaj nam.novosti I drzite nam se
Ja sam 34+6 pa me jako udara,iako to sad vise ne bih tako nazvala nego vise ko istezanje, a boli me samo kad se nogicama istegne pod rebra…uf, kak bi tek bilo da mi posteljica nije ispred…
Meni je posteljica straga, mogu ti rec da mi je bas bolno ovo bacanje po trbuhu.Ona i dalje divlja i ne prestaje sa lupanjem.Cini mi se kao da je stalno aktivna!
Cure,ja evo danas naručila krevetić. Valjda sada nije prerano, a u kompletu je doslovno sve, pa tko još nije možda ga zainteresira.
https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--posteljina-6-djelna-zeko-plavi-1120152.aspx
Isti uzeli :-) meni treba doc ovih dana :-) dugo sam gledala i ovaj je bio najisplativiji..maloj sam kupila skupi krevetic da bi na kraju spavala izmedju nas ahahahahhahaha tako da sad sam pametnija :-)
Evo moj danas već stigao. Otvorila sam samo posteljinu, lijepa mi je, ugodna. Što se tiče madraca, nešto je tanji, biti će ok za početak, a kasnije ga zamijenim nekim finim. Krevetić još neću sastavljati, moram za početak napraviti malo razmještaja po sobi. Ali prvo auto na registraciju...pa ću poslije u miru dan po dan...
Zenske nedavno ste pisale o pizdobolji mene to danas i jucer tako boli da imam osjecaj da cu se raspast dolje.. I to pretezno kad obavljam veliku nuzdu, ali i prije i poslje.. Grozno!! I probava me muci, totalno je usporena, vise mi ni donat ne pomaze. Valjda bi trebala samo kasato jest da mogu normalno na wc, uzas!
Anja meni je pomoglo svako jutro uzeti jednu bioaktiviju ili neki drugi jogurt te vrste.
Ja bi to opisala više kao premještanje s jedne strane na drugu i to po sredini trbuha. Rijetko zna bocnuti sa strane, vjerujem da je to rukicom, ali niti jedno ne boli. Što se tiče položaja posteljice jedan dr je rekao straga, drugi sprijeda tak da nisam sigurna. Ali vjerojatnije mi je straga jer osjetim od 17.tjedna, a i sada ju bez problema u svakom trenutku mogu napipati rukom
Charmed hvala za info. Idem se odma naručit na Rebro.
Eloa držim fige da na kraju ipak sve dobro ispadne...Meni se nekako čini da svako ima svoju trudničku dramu, neko na početku, neko na sredini neko na kraju a neko kasnije...ja sam u trbuhu isto imala svakakve dijagnoze, nisam se razvijala kako treba, bila naopako...al nekim čudom zdrava sam skroz...osim psihički LOL
Sortiraj odgovore
Najstariji